سینمای نو > سرویس هنرهای تجسمی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی " سینمای نو " و به نقل از ستاد خبری دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر ؛ هادی مظفری مدیرکل هنرهای تجسمی و رئیس دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر، در خصوص مکان برگزاری این دوره از جشنواره گفت: دوازدهمین دوره جشنواره این امکان را میدهد تا تمام عرصه های هنرهای تجسمی با همه گستردگی که در فرم و محتوای خود دارند گرد هم جمع شوند. این گردهم آیی که در سال های اخیر به لحاظ ساختاری وسیع تر نیز شده است، نیازمند فضایی برای برپایی بود که پاسخگوی تنوع، خلاقیت و رویکردهای جشنواره باشد.
وی ادامه داد: امسال برای نخستین بار تلاش کردیم که فضای برپایی جشنواره را از آن مکان های همیشگی خارج کنیم تا امکان معرفی ظرفیت های هنرهای تجسمی جلوه بیشتری پیدا کند و برای همین، با رایزنی های متعدد، توانستیم این دوره از جشنواره را به نمایشگاه بین المللی ببریم. به نظر می رسد با توجه به درخواست های مکرر هنرمندان در سال گذشته برای استفاده از ظرفیت نمایشگاه بین المللی تهران، امسال به این آرزوی دیرینه نزدیک شدیم.
مظفری با بیان این که این دوره از جشنواره 23 تا 30 بهمن ماه در نمایشگاه بین المللی به صورت متمرکز در تمام بخش ها برپا می شود، گفت: بخش مسابقه طوبای زرین، بخش چارسوی هنر با حضور تعدادی از گالری ها و بخش کیوریتال در مجموعه نمایشگاه بین المللی برپا می شود و بسیاری از هنرمندان تجسمی در کنار یکدیگر قرار می گیرند.
مدیرکل هنرهای تجسمی در ادامه اظهار کرد: امیدواریم این تجربه نو بتواند مسیرهای جدید و مخاطبان تازه ای را نیز به دامنه وسیع هنرهای تجسمی کشور اضافه کند. آنچه برای ما در انتخاب محل جدید نمایشگاه مهم بود، توجه به این مسأله بود که وقتی در فراخوان جشنواره از امکان گفتگوی هنرها صحبت می کنیم، در عمل نیز بتوانیم اولاً مکانی را فراهم کنیم که همه این هنرها در کنار هم دیده شوند و مخاطب نیز بتواند تمام جشنواره و طیفی از آثار هنرمندان جوان و استادان و پیشکسوتان را با یک مرور از نظر بگذراند و همچنین بتوانیم از امکانات فضایی خاص نمایشگاه نیز، رهآوردهای جدیدی برای هنرمندان داشته باشیم. دوم اینکه ظرفیت هنرهای تجسمی را به بخش صنعت و تجارت کشور پیوند بدهیم.
مظفری گفت: از سال گذشته تلاش کردیم رابطه بین هنرهای تجسمی و اقتصاد هنر را در باغ موزه قصر با برگزاری آرت فر چارسوی هنر بیش از گذشته فراهم کنیم. امسال هم همزمان با جشنواره، نمایشگاه های گردشگری و هتلداری و همچنین طلا و جواهر می تواند ظرفیت تازه ای را در رابطه هنرهای تجسمی با بخش صنعت کشور فراهم کند. یکی از نکاتی که برای ما حائز اهمیت است اینکه در طول سال در نمایشگاه بین المللی نمایشگاه های صنعتی متعددی برگزار و این فضای خوبی برای طراحی و بسته بندی و بهره گیری از هنرهای تجسمی در صنعت را ایجاد می کند.
در پایان گفتنی است مدیر هنری این رویداد کیانوش غریب پور است که هویت بصری این رویداد و پوستر فراخوان جشنواره را طراحی کردهاست.
دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر، با ریاست هادی مظفری، به دبیری ابراهیم حقیقی، دبیر هنری جمال عرب زاده و دبیر اجرایی عبدالرحیم سیاه کارزاده 23 تا 30 بهمن ماه 98 برگزار می شود.