سینمای نو > سرویس هنری
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی " سینمای نو " ، سیدمجتبی حسینی در این نشست که با حضور سیدمجتبی حسینی معاون امور هنری، احد جاودانی مدیر کل ارشاد استان تهران، علیاکبر صفیپور مدیرکل دفتر برنامه ریزی و آموزش های هنری و سید امین مؤیدی مشاور برنامه ریزی و نظارت راهبردی معاونت هنری برگزار شد ، گفت: بهعنوان مقدمه ضروری و مهم در آموزش هنر باید این نکته را بدانیم گرچه آموزش در همه عرصهها بسیار امر مهم و تعیینکنندهای است، اما آموزش در هنر بسیار مهمتر است.
وی ادامه داد: هنر دو بال معرفت و مهارت توأمان دارد و توجه صرف به مهارت میتواند ما را به آن منزلگاه اصلی نرساند. اینکه فرآیند آموزش به چه نحو باشد که ضمن انتقال تجربههای تاریخی و سرمایههای ویژه در عرصه هنری، انتقال مهارت هم صورت بگیرد و در عین حال چشمه خلاقیت هنرجو جوشان و فعال باقی بماند امر بسیار دشواری است. اما این دشواری توسط هنرمندان ایران با توفیق پشت سر گذاشته شده است و توسعه منابع انسانی ما در عرصه هنر موید عرض من است. ما در طول سه سال گذشته سعی کردیم به موضوع آموزش هنر با دقت و وسواس توجه کنیم. همکاران ما در اداره کل این دیدگاه را با اهتمام تمام پی گرفتند.
معاون امور هنری عنوان کرد: یکی از اتفاقات رخ داده، منسجم شدن آمارها و اطلاعات ما در حوزه آموزشهای هنری است. امروز بیش از 6 هزار و 135 آموزشگاه هنری مجوز فعالیت دارند که قریب 40 هزار هنرآموز در آنها ثبت نام کردهاند. در طی دوران دولت دوازدهم تقریباً 30 درصد مجوز آموزشگاهها افزایش پیدا کرده است.
حسینی افزود: پارهای از درخواستهای بازمانده از سالهای قبل در این دوره رسیدگی شد و تعدادی از آموزشهای غیررسمی که در قالبهای رسمی ارائه نمیشد با این همراهی که در دفتر برنامه ریزی و آموزشهای هنری صورت گرفت به قالب رسمی پیوستند. نکته دیگری که مورد دقت همکارانم بود، نقشه پراکنش آموزشگاهها بود تا حتی مناطق کم برخوردارتر هم بتوانند چنین خدمتی را در نزدیکی خودشان داشته باشند. البته این ایده تبدیل به یک طرح پژوهشی مهمی پیوست که بهعنوان طرح مطالعات آمایش آموزش هنر در حال پیگیری است و در ماههای آینده بهعنوان یکی از سرمایههای ما در دسترس قرار خواهد گرفت.
وی بیان کرد: سامانهای که امروز رونمایی شد برآمده از دستورالعملی است که از آذرماه سال گذشته به امضای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی رسید و مایه آن شد که همکاران در حوزه فناوری اطلاعات به طراحی و راه اندازی سامانه آن اهتمام کنند. این سامانه یکی از شش، هفت سامانهای است که مجوزهای معاونت هنری را شامل میشود.
علی اکبر صفی پور مدیرکل دفتر برنامه ریزی و آموزش های هنری نیز در سخنانی کوتاه گفت: از مدتها پیش منتظر رونمایی از این سامانه بودیم، خوشحالم که امروز این اتفاق رخ داد. خوشبختانه در این سامانه سعی شده تا سهولت بیشتری برای متقاضیان و مدیران آموزشگاه های آزاد هنری فراهم شود و همه امور مربوط به آموزشگاه ها از طریق سامانه انجام شود.
علی ایمان پور مسئول بخش فناوری اطلاعات معاونت هنری درباره این سامانه توضیح داد: در این سامانه تمامی استانهای کشور با یک رویه پیش خواهند رفت. یکی از ویژگیهای این سامانه یکپارچگی در بخش اطلاعات است که سعی شده از اطلاعات پایه در آن بهره برده شود، در این بخش احراز هویت به شکل حقیقی و حقوقی برای افراد امکان پذیر خواهد بود.
وی افزود: همچنین سعی شده تا تعامل درستی برای ذی نفعان صورت بگیرد.
او تاکید کرد: ما جلسات مختلفی را با استانهای کشور برگزار کرده و به صورت تصویری آموزشهایی ارائه شد. آدرس این سامانه به نشانی sso.farhang.gov.ir در دسترس متقاضیان خواهد بود.