شنبه ٠١ ارديبهشت ١٤٠٣

آخرین اخبار :

  • برنامه نوروزی سینماهای کشور
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور



  چاپ        ارسال به دوست

در سیزدهمین جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت ؛

۱۹ فیلمساز طرح‌های خود را در پیچینگ ارائه کردند


سینمای نو > سرویس فیلم های کوتاه و مستند     

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی " سینمای نو " و به نقل ازبه گزارش ستاد خبری سیزدهمین جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت؛ جلسه پیچینگ سیزدهمین جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت ، پنجشنبه 21 آذرماه از ساعت 14 تا 18 در سالن شماره دو پردیس چهارسو برگزار شد.

در این جلسه ، 19 فیلمساز طرح‌های خود را با 9 تهیه‌کننده خارجی و 9 میهمان ملی جشنواره، ارائه کردند.

اووه ینسن مشاور و تهیه‌کننده مستند و مسئول بازاریابی؛ با بیش از ۱۵ سال سابقه در حوزه مستند بین‌الملل در این جلسه حضور پیدا کرد. او تاکنون سخنرانی‌ها و ورکشاپ‌های متعددی در زمینه‌های از ایده تا طرح، فیلم‌نامه‌نویسی، جذب سرمایه، پیچینگ، تولید مشترک، بازاریابی و پخش را برگزار کرده است. ینسن با جشنواره‌های معتبر و فوروم‌های پیچینگ ذیل همکاری کرده است: فوروم ایدفا و هات‌داکس، موسسه فیلم مدیترانه، ایدفا داک‌لب، نوردیک پانوراما، داک‌پوینت ایمپکت، داک‌پرو تهران (سینماحقیقت) ایشان از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۹ با (شبکه مستند EDN اروپا) در سمت برنامه‌ریز و تهیه‌کننده همکاری داشته است.

برام کرولس یکی دیگر از حاضران در این جلسه بود. او فارغ‌التحصیل موسسه رویال تئاتر، سینما و کالج فیلم اروپایی در دانمارک در رشته کارگردانی و تهیه‌کنندگی است و طی یک دهه فعالیت، تجارب بسیاری در زمینه‌ی کارگردانی و تهیه‌کنندگی تلویزیون برای تعدادی از شرکت‌های سینمایی بلژیکی کسب کرده است. از سال 2007 به عنوان فیلمساز و تهیه‌کننده با انجمن «آسوشیتز دیرکتورز» همکاری داشته است. فیلم‌های وی جشنواره‌های معتبری نظیر ساندنس، برلین، هات‌داکس، ایدفا و لایپزیگ موفق به کسب جوایزی شده است. کرولس در سال 2014 شبکه مستند «داک‌پاپیز» را راه‌اندازی کرد تا مستندهای فنلاندی را در سالن‌های سینما به نمایش بگذارد. او از سال 2019 به عنوان مدرس در دانشگاه آ.پ.انتورپ در حوزه تولید فیلم و خبرنگاری مشغول فعالیت شده است. کرولس تجارب ارزشمندی طی جلسات پیچینگ و ورک‌شاپ‌های جشنواره‌های باردونچیا، تسالونیکی، سانی‌ساید، میپ‌داک و فوروم ایدفا دارد.

هم چنین پیتر گوتشالک به عنوان تدوینگر، نویسنده و تهیه‌کننده از جمله افرادی بود که به گفتگو با فیلمسازان پرداخت. او در شبکه‌های زد.دی.اف، مانیز، دی.اف.اف، برلین، بایرریشر، راندفانک، مونیخ، آر.ب.ب (او.آر.بی سابق) و پوستدام-بابلسبرگ فعالیت داشته است. گوشتالک از سال 1996 تحت عنوان تهیه‌کننده، برنامه‌ریز و مسئول خرید و تولید مشترک در تلویزیون آرته فرانسه فعالیت داشته است؛ هم‌چنین به دفعات داور جشنواره‌های معتبر اروپایی بوده و هم‌اکنون در سمت استاد دانشگاه مشغول تدریس است.

جنیفر دشان هم فیلمساز و تهیه‌کننده مستند است که در پیچینگ جشنواره حاضر بود. از آثار شاخص دشان در سال 2018، تهیه‌کنندگی «رویایی با کارلوس شغال»، «پوتین، پدر خوانده» و «چهره پنهان برادران لهمن» بوده است که فیلم آخر را کارگردانی نیز کرده است. این فیلم برنده جایزه بهترین پیچ (ارائه طرح) جشنواره مستند سانی‌ساید و برگزیده هات‌داکس بوده و از چندین شبکه معتبر مانند آرته، ان.اچ.کی ژاپن و شبکه و رادیو مستند سی.بی.سی کانادا پخش شده است.

کریستیان فالش تهیه‌کننده مستند است که برای کمپانی فیلم نروژی آپ‌نورت فیلم کار می‌کند و از سال 2003 به‌طور حرفه‌ای مشغول تهیه‌کنندگی فیلم مستند است. از آثار او می‌توان به «خیانت و غارت»، «جن‌گیر در قرن بیست و یکم»، «خیابان رویاها»، «پادشاه و مجرم»،  «سنگدلان»، «مادربزرگ‌های خشمگین»، «دختران طلوع طلایی» اشاره کرد. فیلم‌های فالش در بیش از 30 کشور فروخته شده است و در جشنواره‌های بسیاری اکران شده و جوایزی کسب کرده است. وی عضو ای.دی.ان. و هیئت مدیره مرکز فیلم "میدنوروژین" است. او نیز در این جلسه حضور داشت.

 کنیچی ایمامورا از سال 1983 در شبکه ان.اچ.کی ژاپن مشغول به کار بوده و از 2009 تا 2012 مسئول خرید برنامه «مستند جهان» بوده است. ایمامورا سال 2012 به بخش  ان.اچ.کی. انترپرایز منتقل شده و به عنوان تهیه‌کننده و مسئول تولیدات مشترک مستند فعالیت دارد. وی یکی از موسسین جشنواره مستند توکیو داکس است.

 گونی هیونگ مستندسازی باتجربه در شبکه ای.بی.اس کره است که هم‌اکنون توجه‌اش معطوف به موضوعات بین‌المللی و روز دنیاست. هیونگ در سال‌های فعالیت در دفتر مرکزی ای.بی.یو واقع در کوالالامپور مالزی موفق به ایجاد کانال‌های ارتباطی حرفه‌ای بسیاری برای فیلمسازی مستند در کشورهای آسیایی شده است. وی یکی از بنیانگذاران جشنواره بین‌المللی مستند ای.بی.اس است که حاصل مستقیم همین شبکه ای.بی.اس است که سالانه بالغ بر 8 میلیون مخاطب دارد.

لارس سف اشتروم تدوینگر، فیلمساز و تهیه‌کننده مستند است که از دهه 70 مشغول به کار حرفه‌ای است. اشتروم با «لایت اینترتینمنت» در سمت مدیر بخش هنرهای نمایشی اس.وی.تی. در اوایل دهه 90 میلادی و مسئول برنامه‌ریزی حوزه جنوبی اس.وی.ت در مالمو همکاری کرده است. در حال حاضر ایشان مسئول خرید بخش مستند رسانه ملی سوئد (اس.وی.ت) در استکهلم است. او نیز در قالب تهیه‌کننده در این جلسه حضور داشت.

مرتضی شعبان، مدیر عامل مرکز مستند حقیقت،  مکرمه آقایی، مشاور رئیس مرکز و مدیر هماهنگی برنامه های مستند امور استان های سیما ،محمد‌مهدی یادگاری، مدیر کل تامین برنامه های خارجی صدا و سیما، منوچهر شا هسواری ،مدیر عامل خانه سینما،رامین حیدری فاروقی، رئیس هیات مدیره انجمن تهیه کنندگان سینمای مستند، سلیم غفوری،مدیر شبکه مستند ،عطا پناهی ،خانه مستند انقلاب اسلامی ،روح‌الله رفیعی، مدیر گروه مستند بنیاد فرهنگی روایت فتح و یاسر فریادرس، رئیس مرکز مستند سازی حوزه هنری میهمانان ملی جلسه پیچینگ امروز بودند.

هم چنین مرجان ارمغان، مهدی اسدی، فرشاد اکتسابی، مریم الهامیان، یاسمن باغبان، رضا خوش‌فرمان، علیرضا دهقان، رویا ربانی، الله‌کرم رضایی‌زاده، مجید شیدا، فرید فرخنده‌کیش، معین کریم‌الدینی، حدیث‌متقی، الهام معروفی، معصومه نورمحمدی، مریم اسلوبی، فرزاد جعفری و عطیه زارع فیلمسازانی بودند که هر کدام نه دقیقه فرصت داشتند تا طرح خود را برای این میهمانان ارائه کنند.



١٠:٥٠ - جمعه ٢٢ آذر ١٣٩٨    /    شماره : ٨٢٢٥٤    /    تعداد نمایش : ١٦٤







سینمای ایران در گذر تاریخ



فیلم و صدا

سایر رسانه ها

تبلیغات

برگزیده ها

دارای مجوز شماره 89.25738

از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی


پیوندها

سینمای نو را دنبال کنید

کلیه حقوق این سایت برای سینمای نو محفوظ و استفاده از مطالب آن با ذکر کامل نام منبع مجاز است