جمعه ١٠ فروردين ١٤٠٣

آخرین اخبار :

  • پایگاه خبری سینمای نو فرا رسیدن سال جدید را تبریک می گوید
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور



  چاپ        ارسال به دوست

در سیزدهمین دوره‌ برگزاری ؛

آخرین مراسم معرفی فیلم سینماحقیقت برگزار شد

سینمای نو > سرویس فیلم های کوتاه و مستند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی " سینمای نو " و به نقل از ستاد خبری سیزدهمین جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت، آخرین مراسم معرفی فیلم سیزدهمین جشنواره سینماحقیقت با اجرای مصطفی شیری مستندساز در سالن های شماره چهار و یک پردیس سینمایی چارسو برگزار شد.

در ششمین روز از جشنواره سینماحقیقت کارگردانان سه فیلم «آدور»، «تا شش مدت دیگر» و «پروژه ازدواج» پیش از نمایش آثارشان با مخاطبان خود سخن گفتند.

فیلمی درباره فالگیری

در سانس 18 سالن چهار پردیس چارسو، کارگردانان دو فیلم «آدور» و «تا شش مدت دیگر» روی سن حاضر شدند.

الهام مرتضوی کارگردان «تا شش مدت دیگر» در ابتدای صحبت‌هایش از عوامل فیلم خود تشکر کرد و سپس آهنگساز این فیلم با تشویق حضار بر روی صحنه حاضر شد و به حاضران در سالن ادای احترام کرد.

مرتضوی اظهار کرد: تا شش مدت دیگر یک اصطلاح است که در جریان فیلم متوجه معنای آن خواهید شد. این فیلم در مورد خانمی است که فال گیری می‌کند و این یکی از اصطلاحات فال و فالگیری است. من بیشتر دوست دارم فیلم را ببینید و سپس خودتان قضاوت کنید.

محمد صادق اسماعیلی کارگردان «آدور» هم گفت: این فیلم از زمان تحقیق تا آماده‌شدنش تقریبا 9 ماه طول کشید و 6 ماه هم پروسه پس از تولید آن به طول انجامید. من ترجیح می‌دهم درباره فیلم خودم صحبت نکنم اما از شما به خاطر حضورتان تشکر کنم. وی سپس از عوامل فیلم به خصوص تهیه‌کننده فیلمش تشکر کرد .

ازدواج حق طبیعی بیماران روان است

در سانس 20 سالن یک هم، حسام اسلامی و عطیه عطارزاده پیش از نمایش فیلم «پروژه ازدواج» لحظات کوتاهی را با حاضران صحبت کردند.

عطارزاده در ابتدا گفت: سه سال پیش حسام از من دعوت کرد تا برای تصویر برداری از مراسم سالگرد ازدواجش به «سرای احسان» بروم و پروژه فیلم ما از آنجا آغاز شد و نتیجه‌اش آن چیزی است که امروز خواهید دید. وی سپس از عوامل فیلم و از مسئولان سرای احسان تشکر کرد. 

اسلامی  هم در ادامه گفت: ما در این مدت چیزی فراتر از تشکر به دکتر رمضانی نژاد مدیر سرای احسان بدهکاریم که در این مدت به ما اعتمادی صد در صد داشت و اجازه داد تا آزادانه در فضایی امن پروژه خود را به اتمام برسانیم. رمضانی زاده  سپس با حضور بر صحنه گفت: این هنرمندان تقریبا دو سال وقت گذاشتند تا سرای احسان را از نزدیک دیدند. همه اتفاقی که در سرای احسان رخ میدهد این است که ما با گروهی از آدم‌ها مواجه هستیم که فراموش شده‌اند. در واقع بیماران روان مزمن فراموش شده جامعه هستند و همه حقوق از آنها سلب می‌شود. یکی از مهم ترین بحث‌هایی که ما همواره دنبال کردیم بحث ازدواج این آدم‌ها به عنوان یک حق طبیعی است. امیدواریم خروجی این کار مورد پسندتان باشد.



١٣:٠٣ - يکشنبه ٢٤ آذر ١٣٩٨    /    شماره : ٨٢٣١٤    /    تعداد نمایش : ١٧٦







سینمای ایران در گذر تاریخ



فیلم و صدا

سایر رسانه ها

تبلیغات

برگزیده ها

دارای مجوز شماره 89.25738

از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی


پیوندها

سینمای نو را دنبال کنید

کلیه حقوق این سایت برای سینمای نو محفوظ و استفاده از مطالب آن با ذکر کامل نام منبع مجاز است