شنبه ٢٠ بهمن ١٤٠٣



  چاپ        ارسال به دوست

از سوی روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی ؛

آمار فروش نمایش‌های مجموعه تئاترشهر و تماشاخانه سنگلج اعلام شد

سینمای نو > سرویس تئاتر 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی " سینمای نو " و به نقل از به گزارش روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی ، آمار هفتگی فروش و تماشاگران نمایش‌های تالارهای اصلی، چهارسو، قشقایی، سایه و کارگاه نمایش مجموعه تئاتر شهر و تماشاخانه سنگلج تا پایان روز جمعه 7 مهرماه 1402 اعلام شد.

نمایش «بک تو بلک» به کارگردانی سجاد افشاریان که از روز 26 مردادماه در تالار اصلی با ظرفیت 579 تماشاگر و قیمت بلیت 200،150 و 100 هزار تومان اجرای خود را  آغاز کرده  با مجموع  64 اجرا و میزبانی از  35 هزار و 194 مخاطب (با احتساب بلیت تمام بها، نیم بها، تخفیف دار و مهمان) پنج میلیارد و 656 میلیون و  350 هزار تومان فروش داشته است.

نمایش «سوسمار» به کارگردانی رحمت امینی نیز که از 6 شهریور ماه اجرای خود در تالار چهارسو با ظرفیت 132 نفر و قیمت بلیت 120 هزار تومان آغاز کرده بود با مجموع 23 اجرا و 2192 تماشاگر به فروشی معادل 214 میلیون و 980 هزار تومان دست پیدا کرد. 

نمایش «در انتظار گودو» به کارگردانی مازیار لرستانی نیز که از 3 مهرماه اجرای خود در تالار چهارسو با ظرفیت 132 نفر و قیمت بلیت 130 هزار تومان آغاز کرده بود با مجموع 5 اجرا و 436 تماشاگر به فروشی معادل 27  میلیون و 430 هزار تومان دست پیدا کرد. 

نمایش «هیدن»(پنهان) به کارگردانی کوروش شاهونه که سری دوم اجرای خود را از روز 27 شهریورماه در تالار قشقایی با ظرفیت 96 نفر و قیمت بلیت 150 هزار تومان آغاز کرده، با 69 (20 اجرا در این سری و 49 اجرا از قبل) اجرا  توانسته 6440 تماشاگر(4586 تماشاگر از اجرای اول و 1854 از اجرای دوم) (با احتساب ارائه بلیت تمام بها، نیم بها، تخفیف دار و مهمان) جلب کند و به فروشی معادل 752 میلیون و 585 هزار تومان(510 میلیون و 185 هزار تومان از اجرای اول و 242 میلیون و 400 هزار تومان از اجرای دوم تا جمعه 7 مهرماه) دست پیدا کند.

نمایش «کسی برای یک گوریل غمگین کاری نمی‌کند» به کارگردانی مجید شکری از روز جمعه 3 شهریورماه در تالار سایه با ظرفیت 72 نفر و قیمت بلیت 100 هزار تومان به صحنه رفت و با مجموع 26 اجرا، توانسته 1033 تماشاگر را به سالن بکشاند و با فروشی معادل 65 میلیون و 30 هزار تومان به اجرای خود ادامه دهد. 

همچنین نمایش «آوینیون» به کارگردانی حسن معینی از روز جمعه 3 شهریورماه در تالار سایه با ظرفیت 72 نفر و قیمت بلیت 110 هزار تومان اجرای خود را آغاز کرده و با مجموع  25اجرا، توانست  1033 تماشاگر جلب کند و فروشی معادل 119 میلیون و 218 هزار تومان داشته باشد.  

نمایش «تفنگ‌های کارار» نیز که از روز 26 شهریورماه در کارگاه نمایش با ظرفیت صندلی 26 نفر، قیمت بلیت 70 هزارتومان و مدت زمان 65دقیقه روی صحنه رفته است تا روز جمعه 7 مهرماه با 11 اجرا و جذب 262 تماشاگر توانسته به فروش 13 میلیون و 370 هزار تومانی دست پیدا کند و تا 14 مهرماه به اجرای خود ادامه دهد.  تماشاخانه سنگلج با ظرفیت 236 صندلی نیز که دو نمایش "داش آکل به روایت نوچه کاکا رستم" و "کمین ژاله" را روی صحنه دارد آمار تماشاگران خود اعلام کرد.

نمایش "داش آکل ..." به کارگردانی حامد شیخی که از 29 شهریور ماه اجرای خود را آغاز کرده تا 7 مهر ماه جاری میزبان 708 تماشاگر بوده است. فروش این نمایش با احتساب بلیت های تمام بها، نیم بها و میهمان به 13 میلیون و 140 هزار تومان رسید. بنا به اعلام سالن افزایش درصد فروش این نمایش به نسبت هفته گذشته 6/15 درصد بوده است.

نمایش "کمین ژاله" به کارگردانی حامد کمیلی نیز که از 27 شهریور اجرای خود را آغاز کرده تا 7 مهر ماه جاری میزبان 521 تماشاگر بوده و فروش این نمایش با احتساب بلیت های تمام بها، نیم بها، تخفیف دار و میهمان 15 میلیون تومان در گیشه ثبت شده است. بنا به اعلام سالن این نمایش نسبت به هفته گذشته با کاهش 5/5 درصدی فروش روبرو شده است.



١٤:٤٤ - يکشنبه ٩ مهر ١٤٠٢    /    شماره : ١٠٥٠٩٨    /    تعداد نمایش : ٢٦٤







سالن های نمایش


فیلم و صدا

سایر رسانه ها

گالری عکس

دارای مجوز شماره 89.25738

از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی


پیوندها

سینمای نو را دنبال کنید

کلیه حقوق این سایت برای سینمای نو محفوظ و استفاده از مطالب آن با ذکر کامل نام منبع مجاز است