پنج شنبه ٣٠ فروردين ١٤٠٣

آخرین اخبار :



  چاپ        ارسال به دوست

یورن دانر در کارگاه کارگردانی و تولید فیلم :

برگمان بیش از همه ما فیلم دیده بود

سینمای نو > سرویس سینما    

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی " سینمای نو " و به نقل از ستاد خبری سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر ، آخرین کارگاه «دارالفنون» در روز پنجشنبه 30 فروردین ماه به یورن دانر منتقد، تهیه کننده و بازیگر فنلاندی اختصاص داشت.

یورن دانر در ابتدای این جلسه با بیان این که علاقه دارد فیلم بسازد و کتاب بنویسد، گفت: من 85 ساله هستم و امید به زندگی بالایی دارم. پروژه ای سینمایی در ذهن دارم که می خواهم آن را برای سال 2020 بسازم و خوشحال خواهم شد که پس از ساخت فیلم به ایران بیایم و فیلمم را در این جشنواره نمایش دهم.

در ادامه این کارگاه فیلمی مستند از زندگی اینگمار برگمان که حاوی تصاویری کمتر دیده شده از این کارگردان بود، برای حاضران نمایش داده شد.

پس از پایان فیلم، این منتقد فنلاندی با بیان این که مستند پخش شده به برخی پرسش های حاضران در کارگاه پاسخ داده است، تصریح کرد: قرار نیست من اینجا سخنرانی کنم و چیزی نمی دانم که شما بتوانید از من یاد بگیرید.

خالق کتاب «پدر و پسر» که تجربه همکاری با اینگمار برگمان را در کارنامه کاری خود دارد، درباره این فیلمساز اظهار کرد: اینگمار برگمان فیلمسازی با تفکر سوئدی بود. این سوئدی بودن به این معنا نبود که مسایل مرگ و زندگی برایش اهمیت نداشت اما دغدغه اش مسایل طبقاتی و موضوعات این جهان بود.

وی ادامه داد: برگمان یک سینماگر بود که بیش از من و شما فیلم می دید. او از سنت سینمای اسکاندیناوی پیروی می کرد و بیش از همه ما می دانست. او سعی می کرد در فیلمش مخاطب دوربین را حس نکند و از دوربین روی دست استفاده نمی کرد.

دانر در پاسخ به پرسش یکی از حاضران درباره ممیزی فیلم ها گفت: در دهه 60 ممیزی هایی در سوئد وجود داشت و می گفتند فیلم «سکوت» ساخته برگمان باید ممنوع شود که در آخر هم این اتفاق نیفتاد، اما برگمان کاری که دوست داشت بدون فکر به ممیزی انجام می داد.

در پایان کارگاه مازیار میری مدیر «دارالفنون» لوح تقدیر جشنواره را به یورن دانر اهدا کرد.

سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر ۱۹ تا ۲۷ آوریل ۲۰۱۸ (۳۰ فروردین تا ۷ اردیبهشت ۱۳۹۷) به دبیری سیدرضا میرکریمی در تهران برگزار می‌شود.



١٢:٢٢ - جمعه ٣١ فروردين ١٣٩٧    /    شماره : ٦٨٦٨١    /    تعداد نمایش : ٤١٣







سینمای ایران در گذر تاریخ



فیلم و صدا

سایر رسانه ها

تبلیغات

برگزیده ها

دارای مجوز شماره 89.25738

از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی


پیوندها

سینمای نو را دنبال کنید

کلیه حقوق این سایت برای سینمای نو محفوظ و استفاده از مطالب آن با ذکر کامل نام منبع مجاز است