شنبه ٠١ ارديبهشت ١٤٠٣

آخرین اخبار :



  چاپ        ارسال به دوست

در بخش «نمایش‌های ویژه - بهترین کشورها» ؛

فیلم‌هایی از مصر ، استونی و مجارستان در جشنواره جهانی فجر حضور خواهند داشت

سینمای نو> سرویس سینما

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی "سینمای نو" و به نقل از  به گزارش ستاد خبری سی‌و‌هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، فیلم های «یوم‌الدین»، «یا مال خودت یا ولش کن» و «غروب» در بخش «نمایش‌های ویژه-بهترین کشورها» سی‌وهفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر به نمایش درمی‌آید.

پیش از این چهار فیلم «زن مبارز» ساخته بندیکت ارلینگسون از ایسلند، «کیک» ساخته عاصم عباسی از پاکستان، «گناهکار» ساخته گوستاو مولر از دانمارک و «قبرهای بی‌نام و نشان» ساخته ریتی پان از کامبوج از این بخش معرفی شده بود.

«یوم‌الدین» اولین فیلم بلند ابوبکر شوقی فیلمساز مصری است که در جشنواره کن جایزه فرانسوا شله و در جشنواره‌های کارتاژ و والادولید نیز جوایزی دریافت کرده است. این فیلم همچنین در جشنواره‌های ژنو، پالم اسپرینگز، سائوپائولو و کلیولند حضور داشته است.

«یوم‌الدین» فیلم معرفی شده به نودو‌یکمین دوره اسکار از سوی کشور مصر برای شرکت در بخش بهترین فیلم خارجی زبان بوده است.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: مرد جذامی که تا به حال از منطقه‌ای که در آن زندگی می‌کند بیرون نرفته، همراه با پسری برای جستجوی ریشه‌هایش سفری در مصر را  آغاز می‌کند. در این سفر جهان را غم‌انگیز می‌یابد.

«یا مال خودت یا ولش کن» اولین ساخته لینا تریشکینا از استونی است که در جشنواره‌های تالین، ورشو و پالم اسپرینگز شرکت داشته است. همچنین این فیلم از سوی کشور استونی به نودو‌یکمین دوره اسکار برای شرکت در بخش بهترین فیلم خارجی‌زبان معرفی شده است.

این فیلم درباره اریک جوان سی ساله استونیایی است که در شرکتی فنلاندی کار می‌کند. یک روز دوست سابقش با او تماس می‌گیرد و فرزندش را به او می سپارد. مدتی بعد دوست بازمی‌گردد تا فرزندش را باز پس بگیرد و...

«غروب» دومین اثر بلند سینمایی لاسلو نمش از مجارستان است. این فیلم در بخش مسابقه جشنواره بین المللی فیلم ونیز جایزه فیپرشی را دریافت کرده و در جشنواره های فیلم لندن، پالم اسپرینگز، تورونتو، بوسان و استکهلم حضور داشته است.

«غروب» در سال 2018 از سوی کشور مجارستان برای شرکت در بخش بهترین فیلم خارجی‌زبان به اسکار ارائه شد.

فیلم روایتگر دوره ای تاریخی است که آشفتگی سیاسی در بین مردم شدت گرفته و بیننده شاهد غروب و زوال فروشگاهی بزرگ و تمدنی اروپایی است که نشانه هایی از جنگ و ناآرامی در سراسر جهان را به همراه دارد.

در خلاصه این فیلم آمده: در سال 1913 در بوداپست پیش از آغاز جنگ اول جهانی، بانویی به نام ایریس لی تر امیدوار است برای کار در کلاه فروشی «لی تر»، فروشگاهی که سابق در اختیار خانواده او بوده است، استخدام شود.

در این بخش 10 فیلم خارجی به نمایش می آید.

آدرس سایت رسمی جشنواره Fajriff.com  و پست الکترونیکی جشنواره Info@Fajriff.com است.

سی‌و‌هفتمین دوره جشنواره جهانی فیلم فجر از ۱۸ تا ۲۶ آوریل ۲۰۱۹ (۲۹ فروردین تا ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸) به دبیری رضا میرکریمی در تهران برگزار می‌شود.



١٥:٤٥ - پنج شنبه ٢٢ فروردين ١٣٩٨    /    شماره : ٧٧١٣٦    /    تعداد نمایش : ٢٨٩







سینمای ایران در گذر تاریخ



فیلم و صدا

سایر رسانه ها

تبلیغات

برگزیده ها

دارای مجوز شماره 89.25738

از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی


پیوندها

سینمای نو را دنبال کنید

کلیه حقوق این سایت برای سینمای نو محفوظ و استفاده از مطالب آن با ذکر کامل نام منبع مجاز است