جمعه ٢١ ارديبهشت ١٤٠٣

آخرین اخبار :



  چاپ        ارسال به دوست

سینما در هفته‌ای كه گذشت:

حلقه مفقوده سینمای ایران

سینمای نو > سرویس سینما    

حلقه مفقوده سینمای ایران

مونا انوری‌زاده

در دومین هفته از تابستان داغ ٩٧ و در روزهایی كه بسیاری از شهرهای كشور با بحران آب و برق دست و پنجه نرم می كنند اولویت‌های پژوهشی سال ۱۳۹۷ سازمان امور سینمایی و سمعی و بصری اعلام شد.معاونت توسعه فناوری و مطالعات سینمایی با توجه به اهمیت پژوهش در پیشبرد اهداف و وظایف سازمان امور سینمایی و سمعی و بصری، فهرستی از اولویت های پژوهشی خود را برای سال پژوهشی ۱۳۹۷ اعلام کرد. فهرست موضوعات و اولویت های ارایه شده در این فراخوان، می تواند محورهایی باشد که بنا به علم و دانش پژوهشگر به صورت گزارش، پایان نامه، رساله، پژوهش کاربردی، توسعه ای یا بنیادی تهیه و تدوین شده و نتایج آن ارایه شود. در این راستا معاونت فناوری و مطالعات سینمایی، آمادگی دریافت پیشنهادها و طرح‌نامه های استادان، اندیشمندان، پژوهشگران و دانشجویان را دارد. ضعف در پژوهش را بی تردید میتوان یكی از حلقه های مفقوده سینمای ایران خواند امری كه باعث شده تا سینما به خصوص در حوزه محتوا نتواند آنچنان كه شایسته است همگام و هم آهنگ با ریتم تحولات اجتماعی حركت كند. امید آن می رود كه متولیان عرصه فرهنگ در حوزه سینما با فراهم آوردن شرایط مناسب و ایجاد مشوق های لازم، به تولید پژوهش های حرفه ای و كاربردی در حوزه سینما و جذب پژوهشگران متخصص و آگاه به علم روز پژوهش و سینما همت گمارند.

در این هفته از عرصه تولید در سینما نیز خبر رسید كه باران کوثری مقابل دوربین هومن بهمنش در فیلم سینمایی «جان دار» به کارگردانی مشترک حسین امیری دوماری و پدرام پورامیری،  نویسندگی  حسین امیری دوماری، پدرام پورامیری و محمد داودی و به تهیه کنندگی کامران مجیدی رفته است. فیلمبرداری این فیلم پربازیگر از هفته های گذشته در تهران آغاز شده است و هنوز همه ستاره های فیلم مقابل دوربین نرفته اند. در خلاصه داستان «جان دار» آمده است: «بخدا اگه یه بار دیگه بگین شام چی شد، غذا چیه، همین وسط خودم رو دار میزنم که غذا خوردن یادتون بره. بابا از گشنگی نمردین که!؟» فاطمه معتمدآریا، حامد بهداد، باران کوثری، جواد عزتی، مسعود کرامتی، علی شادمان، گیتی قاسمی، محمدعلی محمدی، امیراحمد قزوینی، بازیگران آن هستند که قرار است برای حضور در سی و هفتمین جشنواره ملی فیلم فجر آماده شود.

فیلمبرداری فیلم سینمایی «بی وزنی» به کارگردانی مهدی فردقادری هم که اوایل خرداد ماه در تهران کلید خورد به پایان رسید. در این فیلم امیرعلی دانایی، بهاره کیان افشار، نسیم ادبی، یاسر جعفری، جلال فاطمی، سپیده مرادپور و تینا پاکروان به ایفای نقش پرداختند. تهیه این فیلم سینمایی که قصه‌ای زنانه دارد بر عهده مرتضی شایسته است و فیلمنامه آن توسط فردقادری به نگارش درآمده است. مراحل فنی «بی‌وزنی» به زودی آغاز می‌شود. این فیلم دومین فیلم سینمایی مهدی فرد قادری پس از «جاودانگی» است که با جابجایی زمان روایت می شود و ساختار آن مبتنی بر پلان-سکانس های طولانی ۵، ٧ و ٨ دقیقه ای است.

آناهید آباد نویسنده و کارگردان هم قصد دارد فیلم جدیدش را در سه کشور ایران، ارمنستان و گرجستان بسازد. این کارگردان سینما درباره جدیدترین فعالیت های خود گفت: چندی پیش نگارش فیلمنامه ای با محوریت زنان را به پایان رساندم که با توجه به اینکه پروداکشن سنگینی خواهد داشت حدود ۲۰ روز دیگر به کشور ارمنستان سفر می کنم تا مقدمات اجرایی شدن این فیلم را فراهم کنم.

به گفته وی، این اثر قرار است به زبان ارمنی، گرجی و فارسی در ارمنستان، گرجستان و ایران فیلمبرداری شود. وی عنوان کرد: هرچند هنوز مذاکره ای برای حضور بازیگران نکرده ایم اما فکر می کنم اگر موفق به جذب سرمایه شویم بتوانیم این اثر را در اواسط بهمن و اوایل اسفند کلید بزنیم.

آباد اظهار کرد: این فیلم سینمایی که موضوعی اجتماعی دارد توسط تهیه کننده ایرانی و خارجی تولید می شود.

پروانه مرزبان تهیه کننده سینما هم قصد دارد «نامت را به خاطر بسپار» را به کارگردانی محسن آقاخان در اواخر تیرماه بسازد. این تهیه کننده سینما درباره آخرین وضعیت این فیلم سینمایی گفت: به تازگی پروانه ساخت این اثر را دریافت و پیش تولید آن را هم آغاز کرده ایم از همین رو در نظر داریم «نامت را به خاطر بسپار» را در ۲۳ یا ۲۴ تیرماه در تهران کلید بزنیم که البته همه صحنه های آن در همین شهر فیلمبرداری می شود. وی با اشاره به اینکه این اثر توسط یک فیلم اولی به نام محسن آقاخان کارگردانی می شود، گفت: این همکاری به صورت اتفاقی شکل گرفت به این صورت که محسن آقاخان دوست پسرم بود از همین رو پسرم از من خواست تهیه کنندگی این اثر را به عهده بگیرم و من هم این کار را کردم.

به گفته مرزبان، این فیلم درباره زندگی فردی است که با یک هنرپیشه اشتباه گرفته می شود.

مرزبان در پایان بیان کرد: در حال حاضر مشغول رایزنی با بازیگران برای حضور در این فیلم هستیم و برخی از بازیگران فیلمنامه «نامت را به خاطر بسپار» را مطالعه کرده اند و آن را پسندیده اند اما با توجه به اینکه هنوز قراردادی نبسته ایم نمی توانیم چیزی در این باره بگویم. با این وجود از عوامل پشت صحنه با بهزاد عبدی برای ساخت موسیقی به نتیجه رسیده ایم.

تهیه کننده فیلم «قطار آن شب» هم که در ژانر کودک و نوجوان در حال ساخت است، اعلام کرد فیلمبرداری این اثر سینمایی از نیمه گذشته است. بهروز رشاد تهیه کننده فیلم «قطار آن شب» گفت: بیش از ۵۰ درصد از فیلمبرداری فیلم «قطار آن شب» به کارگردانی حمیدرضا قطبی انجام شده است. وی اظهار کرد: هم اکنون فیلمبرداری این فیلم سینمایی در منطقه شیرگاه ادامه دارد و پیش بینی می‌کنیم پس از ۳۰ روز، فیلمبرداری به پایان رسیده و وارد مراحل جلوه‌های بصری شود.

این تهیه کننده سینما با اشاره به اهمیت عنصر رویاپردازی در ساخت آثار سینمای کودک و نوجوان اظهار امیدواری کرد با همراهی بنیاد سینمایی فارابی بخش جلوه‌های ویژه بصری فیلم «قطار آن شب» برای مخاطبان قابل قبول باشد.

رشاد با اشاره به اهمیت جلوه‌های بصری در فیلم‌های کودک و نوجوان تأکید کرد: جلوه‌های بصری در فیلم کودک اثرگذار است و زیبایی خاصی به فیلم می‌دهد و به رویاپردازی کمک می‌کند. در فیلم «قطار آن شب» در بخش‌هایی روایت به صورت انیمیشن ارایه می‌شود همچنین بخش آتش زدن مزرعه و فرار حیوانات از مرزعه نیز با استفاده از جلوه‌های بصری انجام خواهد شد.فیلم سینمایی «قطار آن شب» با همراهی بنیاد سینمایی فارابی در مرحله تولید قرار دارد.افشین هاشمی، سیامک صفری، مریم بوبانی، بهناز نادری، بهرام شاکری و بازیگر خردسال آیلین رشیدیان در این اثر سینمایی به ایفای نقش می‌پردازند.

عوامل اصلی فیلم عبارتند از نویسنده: بهروز رشاد و حمیدرضا قطبی بر اساس رمانی از احمد اکبرپور، تهیه کننده و مجری طرح: بهروز رشاد، کارگردان: حمیدرضا قطبی، مدیر فیلمبرداری: محمدرسولی، تدوین: حسن حسندوست، طراح صحنه: هومن معصومی، طراح چهره‌پردازی: ناهید علامی، صدابردار: حسین بشاش، دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: واحیک خچوویان، منشی صحنه: هدیه نصیری، دستیار تهیه: میثم صانعی، عکاس: بهروز صادقی، مدیر تدارکات: داوود ناظمی، محصول شرکت سینمایی کارن فیلم

ساره بیات هم به فیلم سینمایی «خزه» پیوست.پیش تولید فیلم سینمایی «خزه» به کارگردانی منوچهر هادی و تهیه کنندگی علی سرتیپی که از مدتی پیش آغاز شده بود، همچنان ادامه دارد و گروه این روزها مشغول انتخاب بازیگران فیلم هستند. ساره بیات جدیدترین بازیگری است که حضورش در فیلم قطعی شده تا دومین تجربه همکاری اش با منوچهر هادی؛ بعد از سریال «عاشقانه» در فیلم «خزه» رقم بخورد. بابک کایدان نویسنده «خزه» و جواد نوروزبیگی مجری طرح این فیلم می‌باشد.

«خزه» که اثری پربازیگر می‌باشد، با انتخاب بازیگران به زودی مقابل دوربین می‌رود.

فیلم سینمایی «واسطه» هم با تغییر نام به «روزهای نارنجی» به تهیه‌کنندگی علیرضا قاسم‌خان، کارگردانی آرش لاهوتی و نویسندگی آرش لاهوتی - جمیله دارالشفایی پروانه نمایش دریافت کرده و به زودی روی پرده سینماها می آید. فیلم سینمایی «روزهای نارنجی» اولین اثر سینمایی آرش لاهوتی است که سوابق درخشانی در حوزه آثار مستند دارد و جوایز متعددی از جشنواره داخلی و خارجی دریافت کرده است. این فیلم درباره آبان زنی ۴۵ ساله است که واسطه استخدام کارگران فصلی است.

فیلمبرداری «روزهای نارنجی» اواخر آبان ماه سال گذشته در فرح آباد ساری آغاز شد و اوایل دی ماه به پایان رسید. هدیه تهرانی، علی مصفا، مهران احمدی، علیرضا استادی، ژیلا شاهی، صدف عسگری، رویا حسینی، لیلی فرهادپور، اکرم علمدار، امین گلستانه و سیامک ادیب بازیگران فیلم سینمایی «روزهای نارنجی» هستند. پخش بین‌المللی آن را محمد اطبایی بر عهده دارد.

فیلم سینمایی «نیاوران خونه مجردی» به کارگردانی عباس خواجه وند هم در حال حاضر در مرحله نگارش فیلمنامه قرار دارد و بزودی نسخه نهایی فیلمنامه آن آماده خواهد شد. السا فیروزآذر بازیگر سینما نگارش فیلمنامه این فیلم را برعهده دارد.خواجه وند درباره وضعیت تولید این فیلم گفت: ظرف دو هفته آینده نگارش فیلمنامه به پایان می رسد و پس از آن نیز برای پروانه ساخت اقدام خواهم کرد. با چند تهیه کننده نیز مذاکراتی داشته ایم ولی هنوز با کسی به مرحله قرارداد نرسیده ایم».

وی افزود: «طرح اولیه «نیاوران خونه مجردی» متعلق به خودم است و اوایل امسال نوشته شد. پس از آن با جلساتی که با السا فیروزآذر داشتم درباره متن به نقطه نظرات مشترکی رسیدیم و در نهایت فیلمنامه توسط وی وارد مرحله نگارش شد». خواجه وند در پایان درباره مضمون و حال و هوای «نیاوران خونه مجردی» نیز گفت: ««نیاوران خونه مجردی» یک فیلم پربازیگر است و مضمونی اجتماعی دارد. موضوع اصلی فیلم هم درباره معضلات جوانان شهرستانی در پایتخت است».

فیلم سینمایی «سرکوب» هم با انتخاب کامل بازیگران و عوامل پشت دوربین به زودی مقابل دوربین می رود. «سرکوب» عنوان اولین فیلم سینمایی رضا گوران در مقام کارگردان محسوب می شود که هم اکنون در مرحله پیش تولید به سر می برد و با انتخاب کامل عوامل پشت دوربین و گروه بازیگران، به زودی مقابل دوربین خواهد رفت. گوران پروانه ساخت این فیلم را هفته گذشته دریافت کرد.

ظاهراً از میان بازیگران این فیلم تاکنون حضور باران کوثری، ویشکا آسایش و صابر ابر قطعی شده است. ظرف چند روز آینده هم قرار است چند بازیگر دیگر نیز به این جمع اضافه شوند. سازندگان این فیلم با آتیلا پسیانی و یک بازیگر زن دیگر نیز مذاکراتی داشته اند ولی گویا هنوز با این دو بازیگر به توافق نهایی نرسیده اند. در میان کاراکترهای این فیلم همچنین یک شخصیت زن مسن نیز وجود دارد که هنوز بازیگر آن انتخاب نشده است.

«سرکوب» با فیلمنامه ای از رضا گوران مضمونی اجتماعی دارد و خط اصلی داستان آن به ساکنین یک مجتمع آپارتمانی و اتفاقات و حوادثی که برای آنان رخ می دهد مربوط می شود. در واقع با توجه به نیاز فیلمنامه، یکی از لوکیشن های اصلی این پروژه سینمایی یک مجتمع آپارتمانی خواهد بود.

فیلمبرداری این فیلم به طور کامل در تهران انجام می شود و برخی از لوکیشن ها نیز تاکنون انتخاب شده است.

رضا گوران به عنوان نویسنده، مدرس و کارگردان در حوزه تئاتر به عنوان یکی از چهره های شناخته شده محسوب می شود که در یک دهه اخیر اجراهای موفقی را روی صحنه برده است. وی تاکنون نویسندگی و کارگردانی نمایش‌های «می‌خوام بخوام»، «داستان یک پلکان»، «ابرهای پشت حنجره»، نویسندگی «خاموشی دریا»، کارگردانی «دست بالای دست»، «آرامش از نوعی دیگر»، «شب آوازهایش را می‌خواند»، «یرما»، «آدم آدم است»، تله تئاتر «نرجس» و... را در کارنامه هنری خود ثبت کرده است.

جواد نوروزبیگی تهیه کنندگی این فیلم سینمایی را برعهده دارد. نوروزبیگی در مقام تهیه کننده فیلم های سینمایی «مارموز» و «سراسر شب» را در نوبت نمایش دارد.

فیلم سینمایی «رامینالدو» در حال حاضر در مرحله تدوین قرار دارد. با پایان یافتن فیلمبرداری فیلم سینمایی «رامینالدو» به کارگردانی نادره ترکمانی و تهیه کنندگی مهدی اکبری در بابلسر، تدوین این فیلم توسط کاوه ایمانی آغاز شد.

«رامینالدو» به نویسندگی یاسر خمسی قصه مشکلات چند نوجوان در روستا است. این نوجوانان با مشکلات و معضلاتی روبرو شده و به چالش کشیده می شوند تا این که سرانجام در نهایت به حل مسئله می رسند. در فیلم مشکلاتی مطرح می شود که مختص این گروه سنی است. تصمیم گیری و اقداماتشان متناسب با سن نوجوانی است.

مهیار مجیب، نعیمه نظام دوست، مهران رجبی، ساناز سماواتی، عباس ابوالحسنی، مینو طوسی، راویه زواری، علی شیدایی فر همراه با هنرمندان نوجوان پارسیا شکوری، امیررضا فرامرزی، مهدی محسن زاده، ارکان ترنج، فراز محمدتبار، محمد مهدی رحمانی، محمدتقی رحمانی و فاطمه الزهراء میرزازاده بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

فیلم سینمایی «متری شش و نیم» به کارگردانی سعید روستایی هم در مرحله پیش تولید قرار دارد و به زودی لیست بازیگران فیلم اعلام می‌شود.فیلم سینمایی «متری شش و نیم» به کارگردانی سعید روستایی و تهیه کنندگی جمال ساداتیان در مرحله پیش تولید قرار دارد و به زودی و طی یک ماه آینده در تهران جلوی دوربین می‌رود.

پیش از این قرار بود، پیمان معادی و شهاب حسینی در این پروژه به عنوان بازیگر حضور پیدا کنند، که بعد از مدتی شهاب حسینی از بازی در این فیلم انصراف داد. تهیه کننده و کارگردان فیلم در حال مذاکره با نوید محمدزاده برای حضور در این فیلم به جای شهاب حسینی هستند که هنوز به نتیجه قطعی در این زمینه نرسیده اند. پروانه ساخت «متری شش و نیم» سال گذشته صادر شد که تا امروز شرایط برای تولید آن فراهم نشده است. این فیلم دومین اثر بلند سینمایی سعید روستایی بعد از «ابد و یک روز» است.

رضا قهرمانی کارگردان سینما هم اعلام کرد که به دلیل نداشتن بودجه ساخت فیلم سینمایی «دیوانگی» که درباره اختلاس و مسایل اقتصادی بود، منتفی شد. این کارگردان گفت: چندی پیش پروانه ساخت فیلم سینمایی «دیوانگی» به تهیه کنندگی حسن شکوهی را دریافت کرده بودیم اما به دلیل اینکه نتوانستیم بودجه مورد نیاز را تامین کنیم، ساخت این فیلم منتفی شد. حسن شکوهی به عنوان تهیه کننده تلاش زیادی برای جذب سرمایه کرد اما این بودجه فراهم نشد.

وی افزود: هرچند حسن شکوهی می گوید که باز هم می شود این فیلم را ساخت اما من خودم دیگر امیدی ندارم ضمن اینکه ما بعد از عید پروانه ساخت این فیلم را تمدید کردیم اما باز هم به دلیل نداشتن بودجه نتوانستیم «دیوانگی» را بسازیم از همین رو برای ساخت آن باید مجدد مراحل دریافت پروانه ساخت را سپری کنیم. قهرمانی با بیان اینکه «دیوانگی» فیلمی درباره اختلاس، کلاهبرداری و فسادهای اقتصادی کشور در سطح مقامات پایین کشور بود، عنوان کرد: با توجه به اینکه من خودم را درگیر مسایل مالی نمی کنم با نهادها و ارگان ها برای دریافت بودجه صحبتی نکردم و به نظرم این کار مربوط به تهیه کننده می شود و البته معتقدم حسن شکوهی تلاش خود را کرد.

وی در پایان بیان کرد: در حال حاضر نیز مشغول بررسی چند اثر هستم که هنوز ساخت آنها به قطعیت نرسیده است.

داریوش صادق پور صدابردار فیلم سینمایی «لابیرنت» به کارگردانی امیرحسین ترابی هم از روزهای پایانی فیلمبرداری این اثر گفت. صدابردار سینما درباره جدیدترین فعالیت های خود گفت: در حال حاضر مشغول صدابرداری فیلم سینمایی «لابیرنت» به کارگردانی امیرحسین ترابی هستم که روزهای پایانی فیلمبرداری آن در تهران سپری می شود. صدابرداری این اثر به دلیل تعدد لوکیشن ها و فیلمبرداری در مکان های شلوغ بسیار سخت بود علاوه بر این گرما هم مزید بر علت شده بود.

وی افزود: با این وجود همکاری در این پروژه از تجربه های خوب من بود زیرا گروه خوبی داشت که همگی به یکدیگر انرژی مثبت می دادند از سوی دیگر فیلمنامه خوبی که «لابیرنت» داشت، باعث شد در این اثر همکاری کنم. صادق پور با اشاره به کارگردانی این اثر عنوان کرد: من امیرحسین ترابی را از ۲۰ سال پیش و هنگامی که او کار دستیاری می کرد، می شناختم از همین رو می دانم او کارهای ارزنده ای در این حوزه کرده و تیزرهای زیادی ساخته است. او در «لابیرنت» بسیار مسلط، کاربلد و بااخلاق بود و به خوبی گروه را هدایت می کرد.

این صدابردار با بیان اینکه امیدوار است این فیلم به سی و هفتمین جشنواره ملی فیلم فجر برسد.

شهاب حسینی، ساره بیات، غزاله نظر، فریبا جدی‌کار، علیرضا ثانی‌فر و پژمان جمشیدی بازیگران «لابیرنت» هستند که فیلمنامه آن به قلم طلا معتضدی نگاشته شده است.

در دومین هفته از اولین ماه تابستان ٩٧ شورای پروانه نمایش فیلم‌های سینمایی، برای 3 فیلم مجوز نمایش صادر کرد. به نقل از روابط عمومی سازمان امور سینمایی و سمعی بصری، شورای پروانه نمایش فیلم‌های سینمایی در جلسه اخیر که با حضور اکثریت اعضاء برگزار شد، مجوز نمایش سه فیلم را صادر کرد. به این ترتیب مجوز نمایش فیلم‌های «روزهای نارنجی» به تهیه‌کنندگی علیرضا قاسم‌خان، کارگردانی آرش لاهوتی و نویسندگی مشترک آرش لاهوتی و جمیله دارالشفایی در حوزه اجتماعی، «سراسر شب» به تهیه‌کنندگی جواد نوروزبیگی، کارگردانی فرزاد موتمن و نویسندگی مشترک فرزاد موتمن و زامیاد سعدوندیان در حوزه اجتماعی و «دم سرخ‌ها» به تهیه‌کنندگی سعید سعدی، کارگردانی آرش معیریان و نویسندگی ناصر مولوی وردی‌خانی در ژانر کمدی صادر شد.

شورای صدور پروانه ساخت هم با چهار فیلمنامه در جلسه اخیر موافقت کرد. فیلمنامه های «خزه» به تهیه‌کنندگی علی سرتیپی، کارگردانی منوچهر هادی و نویسندگی بابک کایدان با موضوع کمدی و «سینما شهر قصه» به تهیه‌کنندگی، کارگردانی و نویسندگی کیوان علی محمدی با موضوع اجتماعی پروانه ساخت گرفتند. همچنین در این جلسه فیلمنامه های «گاگولگا» به تهیه‌کنندگی حسن علیمردانی، کارگردانی و نویسندگی فرزاد اژدری با موضوع کودک و نوجوان و «لتیان» به تهیه‌کنندگی مجید مطلبی، کارگردانی علی تیموری و نویسندگی اکتای براهنی با موضوع اجتماعی موافقت شورای ساخت سازمان سینمایی را اخذ کردند.

همچنین کانون کارگردانان سینمای ایران و انجمن تهیه کننده/ کارگردانان سینمای ایران در بیانیه ای مشترک نسبت به حذف امکان تهیه کنندگی، کارگردانان واکنش نشان دادند.

متن بیانیه بدین شرح است: «از دستاوردهای چهار دهه اخیر فرهنگ و هنر ایرانی، شکل گیری سینمای اندیشه است؛ سینمایی که در آن مولفان و صاحبان خلاقیت قادرند دیدگاه های خود را در عرصه های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی بدل به آثار سینمایی کنند. در این مسیر بیش از همه، کارگردانان بزرگ و صاحب فکر، خون دل ها خورده اند تا این میراث گرانبها اینک در اختیار نسل جوان فیلمساز قرار بگیرد. اقتضای دوره تمدنی معاصر هم همین بوده است. در شرایطی که ساز و کارهای سنتی، زیر چرخ تحولات جدید تکنولوژیک مضمحل می شود، جز ارج نهادن به صاحبان فکر و اندیشه راه دیگری وجود ندارد.

در چنین شرایطی هرگونه اقدامی که امکان تهیه کنندگی کارگردانان را سلب کند، جز عقب گرد و ارتجاع به سمت سرمایه سالاری چه معنایی می تواند داشته باشد؟

در این راستا کانون کارگردانان سینمای ایران و انجمن تهیه کننده/ کارگردانان سینما با هرگونه اقدامی که به تضعیف و یا انحلال انجمن تهیه کننده/ کارگردانان منجر شود، مخالفند و بر حفظ این دستاورد و مراقبت از تشکیلات تهیه کنندگی کارگردانان سینمای ایران اصرار می ورزند.»

تازه ترین آمار فروش فیلم های روی پرده نیز تا نیمه تیرماه ٩٧ به شرح زیر است:

«تگزاس»/ ۱۰۴ سالن/ ۷۹ روز/ ۱۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان

«خجالت نکش»/ ۱۰۶ سالن/ ۶۵ روز/ ۴ میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان

«عصبانی نیستم!»/ ۳۱ سالن/ ۶۵ روز/ ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان

«چهارراه استانبول»/ ۷۲ سالن/ ۶۵ روز/ ۳ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان

«دشمن زن»/ ۱۲۶ سالن/ ۲۳ روز/ ۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان

«دلم میخواد»/ ۷۶ سالن/ ۲۳ روز/ ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان

«هزارپا»/ ۷۱ سالن/ ۲ روز/ ۷۲۰ میلیون تومان

«دارکوب»/ ۷۲ سالن/ ۹ روز/ ۵۵۰ میلیون تومان

«به وقت خماری»/ ۶۹ سالن/ ۹ روز/ ۴۰۰ میلیون تومان

«خاله قورباغه»/ ۸۷ سالن/ ۹ روز/ ۲۵۰ میلیون تومان

«در وجه حامل»/ ۳۰ سالن/ ۲۳ روز/ ۱۷۵ میلیون تومان

«ناخواسته»/ ۱۳ سالن/ ۴۴ روز/ ۹۲ میلیون تومان

«شماره ۱۷ سهیلا»/ ۲۶ سالن/ ۱۶ روز/ ۹۰ میلیون تومان

«مرداد»/ ۳ سالن/ ۹ روز/ ۱۵ میلیون تومان



٢٣:٠٠ - جمعه ١٥ تير ١٣٩٧    /    شماره : ٧٠٢٠٥    /    تعداد نمایش : ٥٧٠







سینمای ایران در گذر تاریخ



فیلم و صدا

سایر رسانه ها

تبلیغات

برگزیده ها

دارای مجوز شماره 89.25738

از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی


پیوندها

سینمای نو را دنبال کنید

کلیه حقوق این سایت برای سینمای نو محفوظ و استفاده از مطالب آن با ذکر کامل نام منبع مجاز است