جمعه ٠٧ ارديبهشت ١٤٠٣

آخرین اخبار :



  چاپ        ارسال به دوست

سینما در هفته‌ای كه گذشت:

سایه سنگین اقتصاد بر سر سینما

سینمای نو > سرویس سینما    

سایه سنگین اقتصاد بر سر سینما

مونا انوری‌زاده

در سومین هفته از اولین ماه تابستان داغ ٩٧، در حالی كه كشور با بحران های ناشی از كمبود آب و برق و معضلات اقتصادی روزافزون دست به گربیان است حالا سایه سنگین اقتصاد دامن گیر سفره لاغر سینما هم شده و جشن خانه سینما را به تعطیلی كشاند. در شرایطی كه بسیاری از سینماگران با مشكلات معیشتی ریز و درشت دست و پنجه نرم می كنند در این هفته در نشست خبری بیستمین جشن بزرگ سینمای ایران كه با حضور علی نصیریان دبیر جشن، منوچهر شاهسواری مدیرعامل خانه سینما، تورج منصوری دبیر هیئت رئیسه جشن و مازیار میری مدیر اجرایی جشن برگزار گردید اعلام شد به دلیل شرایط اقتصادی حاكم بر جامعه امسال از جشن بزرگ خبری نیست و مراسم در اندازه ای كوچك و جمع و جور بدون برگزاری جشن و صرفاً با داوری آثار واجد صلاحیت برگزار خواهد شد. منصوری با تأکید بر لزوم صرفه جویی در شرایط امروز گفت: ما سعی کردیم صرفه جویی کنیم تا مسایل بیمه ای و از کار افتادگی اعضای خانه را بهتر پیش ببریم و این هزینه را صرف ریکاوری مجموعه بزرگتری می کنیم. به هر حال ما به عنوان افرادی که در خانه سینما کار می کنیم و با جمع سینمایی ها در ارتباط هستیم نیاز سینما به صرفه جویی را احساس کردیم. شاهسواری درباره هزینه های صرف شده برای جشن در سال گذشته عنوان کرد: وقتی درباره جشن بزرگ صحبت می کنیم درباره چند جشن با همه اجزای هزینه ای صحبت می کنیم. اگر کسی کار اجرایی این چنینی کرده باشد متوجه می شود ۸۲۴ میلیون تومان که سال گذشته برای برگزاری جشن صرف شد، هزینه بالایی نبوده است.وی درباره استفاده از اسپانسرها عنوان کرد: اصولاً خانه سینما در مقابل استفاده از اسپانسر ها تحفظ دارد و استیج خود را به هر کسی نمی دهد. همه شما وضعیت تلویزیون را می بینید که اسپانسر یک سری درخواست ها دارد ولی ما نمی توانیم استیج خود را به آنها بسپاریم. مطلقا این تصمیم گیری ربطی به آن شایعه ندارد که سازمان بازرسی به این موضوع ورود کرده است. هر کسی هر کاری می کند موظف به دادن گزارش است و ما هم گزارش خود را ارایه کرده ایم و اتفاقاً هیچگونه ایرادی در هیچ بخشی از حساب های ما وجود نداشت.

علی نصیریان هم در پایان نشست گفت: از داوران می خواهم در انتخاب فیلم ها نگاه حرفه ای داشته باشند تا شاهد داوری درست و بحق باشیم. هنر زمانی رشد پیدا می کند که آزاد باشد. باز هم از داوران خواهش می کنم که به رابطه ها و دوستی ها و دشمنی ها فکر نکنند.

میری در خاتمه گفت: در این دوره ۵۱۹ نفر شرایط داوری داشتند که ۹۲ خانم جزو داوران هستند و داوری ها از شنبه ۲۳ تیر ماه آغاز می شود.

در این هفته از عرصه تولید در سینما نیز خبر رسید كه آخرین ساخته سینمایی قربان محمدپور با نام «دختر شیطان» این روزها در مراحل پایانی فنی قرار دارد و به زودی آماده نمایش خواهد شد. در حال حاضر تدوین توسط حسین زندباف مراحل پایانی خود را پشت سر می گذارد و هادی اسلامی نیز مشغول ساخت جلوه های ویژه فیلم است. به گفته محمدپور، براساس برنامه ریزی ها «دختر شیطان» بعد از ماه صفر در سینماهای سراسر کشور به نمایش درمی آید. پخش این فیلم برعهده فیلمیران است. همزمان با روزهای پایانی مراحل فنی سازندگان از گریم متفاوت محمدرضا شریفی نیا در این فیلم رونمایی کرده اند. شریفی نیا در این فیلم به صورت افتخاری و در دو سکانس و‌‌ در دو نقش و با دو گریم متفاوت به ایفای نقش پرداخته است. این بازیگر در یکی از سکانس ها هندی و در سکانسی دیگر انگلیسی صحبت می کند.این فیلم همچنین پنج کلیپ موسیقی دارد که هم اکنون توسط حمید شفیع زاده در حال تدوین است. بنا به اعلام محمدپور، قرار است جکی شروف ستاره اکشن سینمای هند برای شرکت در مراسم افتتاحیه «دختر شیطان» به ایران بیاید.ایشا روات، حمید فرخ نژاد، جکی شروف، گلشن گروور، سیمران میشکروتی، محمدرضا شریفی‌نیا و فردین حفیظی بازیگران اصلی این فیلم بوده اند. «دختر شیطان» بعد از «سلام بمبئی» دومین محصول مشترک ایران ‌و هند است. فیلم «سلام بمبئی» سال ۹۵ به فروش بیش از ۱۴ میلیارد تومان دست یافت.سایر عواملی که در ساخت «دختر شیطان» همکاری داشته اند، عبارتند از: مدیر فیلمبرداری: حسن پویا، مدیر هنری و طراح صحنه و لباس: مجید میرفخرایی، طراح چهره پردازی: عبدا... اسکندری، مجری طرح و مدیر تولید‌: حسن نجاریان دریانى، مدیر برنامه ریزی و‌ دستیار اول کارگردان: امیرشهاب اسماعیلی، تدوین: حسین زندباف، صدابردار: طاهر پیشوایی، فیلمبردار: مهرداد سلیم خانى، جلوه های بصری: سیدهادی اسلامی، موسیقی: دلشاد شیخ، خوانندگان: سونو نیگام و...، صداگذار: علیرضا علویان، مشاور تهیه کننده در هند: دکتر علی ایرانی، مشاور بخش بین الملل: سیمون سیمونیان، تهیه کننده ایران: قربان محمدپور، تهیه کننده بالیوود: لاکی مورانی، سرمایه گذار: حسن غلامى.

فیلمبرداری فیلم سینمایی «لابیرنت» نخستین ساخته امیرحسین ترابی به تهیه‌کنندگی سپهر سیفی هم روز ۱۵ تیر پس از ۴۰ جلسه با فیلمبرداری اشکان اشکانی، در تهران به پایان رسید.

شهاب حسینی، ساره بیات، غزاله نظر، فریبا جدی‌کار، علیرضا ثانی‌فر، مریم معصومی، شیرین یزدان بخش، مهسا باقری و پژمان جمشیدی بازیگران «لابیرنت» هستند. 

عوامل فیلم عبارتند از: مشاور کارگردان: مازیار میری، نویسنده: طلا معتضدی، مجری‌طرح و مدیرتولید: حسین اکبری، تدوین: سپیده عبدالوهاب، مدیر صدابرداری: داریوش صادقپور، طراح صحنه: حجت اشتری، صداگذاری: علیرضا علویان، طراح گریم: سیدجلال موسوی، طراح لباس: ندا نصر، دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز: حسین فلاح، جلوه‌های بصری: وحید قطبی‌زاده، جلوه‌های ویژه میدانی: آرش آقابیگ، جانشین‌تولید و مدیر تدارکات: امیر یمینی، عکاس: آرزو اتحاد، جانشین تهیه‌کننده: سیداحمد سیدپایداری، تولید موسسه فرهنگی- هنری اکسیژن ایرانیان نوین کیش، محصول کانون ایران نوین.

فیلمبرداریِ فیلم سینمایی «ماهی و برکه» به کارگردانی علی براتی و تهیه کنندگی هادی انباردار هم در اقلید فارس ادامه دارد. بهناز جعفری و میر طاهر مظلومی جدیدترین بازیگرانی هستند که به این پروژه سینمایی پیوستند. بخش هایی از این فیلم سینمایی در خارج از کشور فیلمبرداری خواهد شد.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: فیلم به زندگی مخترعی (علی یزدانی) در سه دوره کودکی، نوجوانی و. جوانی او می پردازد. این مخترع در مسیر ساخت اختراعش دچار چالش هایی می شود که برای خانواده و اطرافیانش دردسرهایی را ایجاد می کند.

برخی از بازیگران این فیلم سینمایی که تا به این لحظه مقابل دوربین قرار گرفته اند عبارتند از: سعید آقاخانی، بهناز جعفری، علیرضا استادی، میرطاهر مظلومی، مهسا هاشمی، عبدالباسط رضایی، مهرناز احدیان، ساغر کیان راستی و امیررضا فرامرزی.

از دیگر عوامل فیلم سینمایی «ماهی و برکه» عبارتند از: مدیر فیلم‌برداری: مهدی ایل‌بیگی، برنامه ریز و دستیار اول کارگردان: مسعود میمی، تدوین: حسن حسن‌دوست، نویسندگان: مهدی نامجو، محمد صادق باقری و علی براتی، صدا بردار: آرش برومندی، طراح صحنه و لباس: سهیل میرسپاسی، مشاور کارگردان: سید حسین آزادی، طراح چهره پردازی: علی بهرامی‌فر، مدیر تولید: صادق ایزدخو، استوری بورد: علی امامزاده و حسین آزادی، فیلمبردار پشت صحنه: اصغر براتی، عکاس: امین حق‌بر.

پیش تولید فیلم جدید منوچهر هادی هم که با موافقت وزارت ارشاد نام  «رحمان_۱۴۰۰» جایگزین نام  پیشین «خزه» برای آن شد، به تهیه کنندگی علی سرتیپی از مدتی پیش آغاز شده و گروه این روزها مشغول انتخاب بازیگران فیلم هستند. یکتا ناصر جدیدترین بازیگری است که به گروه فیلمبرداری اضافه شده است.پیش از این حضور ساره بیات، بهرام افشاری، سعید آقاخانی و محمدرضا گلزار در این فیلم قطعی شده بود.

بابک کایدان نویسنده «رحمان ۱۴۰۰»، جواد نوروزبیگی مجری طرح و محمد حیدری مدیر روابط عمومی این فیلم هستند.

بهروز رشاد تهیه کننده فیلم سینمایی «قطار آن شب» هم از اتمام ۹۰ درصد از فیلمبرداری این اثر در منطقه پل سفید خبر داد. تهیه کننده سینما درباره فیلم سینمایی «قطار آن شب» به کارگردانی حمیدرضا قطبی بیان کرد: در حال حاضر فیلمبرداری حدود ۹۰ درصد از این اثر در منطقه پل سفید به اتمام رسیده است و قسمت های باقی مانده نیز در همین منطقه ضبط می شود. وی افزود: همزمان با فیلمبرداری، تدوین توسط حسن حسندوست آغاز شده بود اما در نظر داریم بعد از اتمام فیلمبرداری این بخش را به طور جدی تر انجام دهیم ضمن اینکه قرار است صداگذاری «قطار آن شب» را امیرحسین قاسمی انجام دهد. برای ساخت موسیقی هنوز به نتیجه ای نرسیده ایم زیرا ابتدا باید تدوین و صداگذاری به پایان برسد تا ببینیم این فیلم نیاز به چه نوع موسیقی دارد.

رشاد با اعلام این که بابک میر جلوه های ویژه فیلم را برعهده دارد، بیان کرد: «قطار آن شب» جلوه های ویژه بصری زیادی دارد که انجام این مرحله به خودی خود حدود دو سه ماه طول می کشد. البته با این تفاسیر فکر نمی کنم این اثر برای حضور در جشنواره فیلم های کودکان و نوجوانان آماده شود و «قطار آن شب» را برای نمایش در سی و هفتمین جشنواره ملی فیلم فجر آماده می کنیم.

وی در پایان گفت: در حال حاضر مشغول بررسی چند فیلمنامه دیگر نیز هستم که اگر بنیاد سینمایی فارابی نسبت به آنها نظر مساعد داشته باشد، بعد از اتمام کارهای ساخت «قطار آن شب»، شروع به ساخت یکی از آنها می کنم. افشین هاشمی، سیامک صفری، مریم بوبانی، بهناز نادری، بهرام شاکری و بازیگر خردسال آیلین رشیدیان در «قطار آن شب» به ایفای نقش می‌پردازند.

عوامل اصلی این فیلم عبارتند از نویسنده: بهروزرشاد و حمیدرضا قطبی بر اساس رمانی از احمد اکبرپور، تهیه کننده و مجری طرح: بهروز رشاد، کارگردان: حمیدرضا قطبی، مدیر فیلمبرداری: محمدرسولی، تدوین: حسن حسندوست، طراح صحنه: هومن معصومی، طراح چهره‌پردازی: ناهید علامی، صدابردار: حسین بشاش، دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: واحیک خچوویان، منشی صحنه: هدیه نصیری، دستیار تهیه: میثم صانعی، عکاس: بهروز صادقی، مدیر تدارکات: داوود ناظمی، محصول شرکت سینمایی کارن فیلم.

فیلمبرداری فیلم سینمایی «ضربه فنی» به کارگردانی غلامرضا رمضانی هم آغاز شد.به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، فیلمبرداری فیلم سینمایی «ضربه فنی» به کارگردانی غلامرضا رمضانی که از تولیدات جدید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است، آغاز شد.

این فیلم با همکاری بنیاد سینمایی فارابی با موضوع کودک و نوجوان ساخته می‌شود.داستان فیلم «ضربه فنی» در باره‌ محمد، شاگرد درس خوان و خوبی است که یکی از شاگردان مدرسه مزاحم او می‌شود. در این میان محمد با یکی از شاگران مدرسه به نام امیر که ورزشکار است، آشنا می‌شود و این آشنایی سرنوشت متفاوتی برای هر سه نفر آنها به دنبال دارد.

نسیم ادبی، افشین هاشمی، نازنین احمدی، سیروس همتی، مجید نوروزی، درسا بختیار و ملیحه کیا به عنوان بازیگر در این فیلم سینمایی ایفای نقش می‌کنند. سپهراد فرزامی، سیاوش اسدپور، علی ملکیان، حسین لطفی، متین جان‌جانه، محمدامین مرادی، پوریا ایمانی و هستی فرامرزی بازیگران نوجوان این فیلم بلند هستند. نویسندگی این اثر را غلامرضا رمضانی و میترا تیموریان بر عهده دارند. صالح غربی‌جوان دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز این فیلم است. همچنین مسعود امینی‌تیرانی مدیر فیلمبرداری، بهمن اردلان صدابردار و محسن دارسنج طراح گریم این اثر هستند.

فیلم سینمایی «سونامی» اولین فیلم بلند سینمایی میلاد صدرعاملی هم پس از پشت سر گذشتن 72 جلسه فیلمبرداری، وارد مراحل فنی شد.  این فیلم سینمایی در حال حاضر توسط بهرام دهقان در حال تدوین است.

بهرام رادان، مهرداد صدیقیان، علیرضا شجاع نوری، رعنا آزادی‌ور، فرشته حسینی، علیرضا ورزنده، امیر شریعت، با حضور امیرمهدی ژوله و محمدرضا غفاری بازیگران «سونامی»هستند. این فیلم سینمایی به چالش‌های رقابتی ورزشکاران می‌پردازد و فیلمنامه آن را میلاد صدرعاملی و علی اصغری به طور مشترک به نگارش درآورده‌اند.

«سونامی» محصول موسسه فرهنگی، هنری سبز میلاد فیلم است.

بهمن کامیار تهیه‌کننده و کارگردان سینمای ایران هم درباره پروژه جدید خود با عنوان «مامان» گفت: فیلمنامه فیلم سینمایی «مامان» کامل شده است و چندی پیش پروانه ساخت آن را نیز دریافت کردیم؛ اما در حال حاضر به دنبال جذب سرمایه هستیم تا به زودی مراحل ساخت این فیلم سینمایی را آغاز کنیم. تهیه‌کننده فیلم سینمایی«مامان» درباره داستان این فیلم گفت: داستان این فیلم سینمایی درباره خانواده‌ای است که در دوران جنگ به اصفهان و سپس به تهران مهاجرت می‌کنند و این داستان در سه دهه مختلف روایت می‌شود. نگاه در فیلم صرفاً درباره جنگ نیست و بیشتر درباره شخصیتی به نام «مامان» است و داستان حول محور او و خانواده‌اش می‌چرخد.

وی درباره جزئیات این فیلم سینمایی بیان کرد: فیلم سینمایی «مامان» در سه شهر اصفهان، آبادان و تهران فیلمبرداری می‌شود. با توجه به برنامه‌ریز‌ی‌های انجام شده، احتمالاً اوایل فصل پاییز فیلمبرداری این فیلم را آغاز می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم نسخه کامل فیلم سینمایی «مامان» را به سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر برسانیم.

رضا داوودنژاد بازیگر فیلم سینمایی «مصائب شیرین ۲» هم در ارتباط با آخرین وضعیت این فیلم سینمایی گفت: سکانس‌های مربوط به بخش خارجی فیلم در انگلیس به پایان رسیده است و منتظر فصل پاییز هستیم تا سکانس‌های باقیمانده را در ایران را فیلمبرداری کنیم.وی در خصوص زمان اکران فیلم افزود: تلاشمان این است که فیلم را به  سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر برسانیم.

داوود نژاد در ارتباط با موضوع و تفاوت این فیلم با «مصائب شیرین ۱» توضیح داد:«مصائب شیرین ۱» ۲۰سال پیش فیلمبرداری شد و در «مصائب شیرین ۲» من به همراه دختر عموم نقش زن و شوهری را داریم که ترلان پروانه نقش فرزند ما را بازی می کند که هم سن ۲۰سال پیش ما است.

گفتنی است؛ در «مصائب شیرین » که در سال ۷۷ ساخته شد، رضا، مونا و محمدرضا داودنژاد،احترام سادات حبیبیان و اقدس سعادت رضایی بازی می‌کردند.

نگارش فیلمنامه «ماکان» به عنوان دومین همکاری حسین کندری و حمیدرضا بابابیگی هم در مقام نویسنده به پایان رسیده و کارگردان فیلم‌های «اینجا کسی نمی‌میرد» و «شَنِل» به‌زودی ساخت فیلم جدیدش را آغاز  می‌کند. وی در توضیح فضای این فیلم گفت: «ماکان» داستان تحول انسان‌ها، خواسته‌ها و انگاره‌هایشان در دل جامعه‌ای ملتهب با روایتی پرماجرا و رازآلود در فضایی هم رنگ با «شَنِل» است.

کندری با انتقاد از سوژه‌های تکراری فیلم‌هایی که در سینما ساخته می‌شود، افزود: در سینمایی که از نحیف بودن و تکراری بودن داستان رنج می‌برد سعی کرده‌ایم تریلری رازآلود و پرماجرا با تمی عاشقانه تعریف کنیم. علاقه شخصی من در سینما فیلمنامه‌هایی است که دغدغه مخاطب دارد و بعد از اتمام فیلم مخاطب را رها نکند و او را به فکر و اندیشه وا دارد.

وی با اشاره به همکاری مجدد با حمیدرضا بابابیگی اظهار کرد: تجربه همراهی مجدد با این فیلمنامه‌نویس خوش‌فکر و خلاق با تمام سختی‌هایی که دارد نتیجه‌ای خوش‌ریتم، تاثیرگذار و چشمگیر رقم خواهد زد. البته در حال حاضر با پایان یافتن فیلمنامه «ماکان» در حال مذاکره با سرمایه‌گذارانی هستیم که تمایل به همراهی ما در مسیر ساخت این فیلم دارند.

اکثر سانس‌های فیلم سینمایی «زندانی‌ها» تازه‌ترین ساخته مسعود ده‌نمکی هم جلوی دوربین رفته است و این فیلم سینمایی روزهای پایانی فیلمبرداری خود را در شهرستان کن پشت  سر می‌گذارد. 

عوامل سازنده فیلم سینمایی «زندانی‌ها» در حال حاضر مشغول تصویربرداری سکانس زمستان این فیلم در گرمای ۴۰ درجه هستند!

تصویربرداری فیلم سینمایی «زندانی‌ها» به کارگردانی مسعود ده‌نمکی از روزهای ابتدایی تیرماه آغاز شده بود.هدایت‌هاشمی، برزو ارجمند، بهنام تشکر، هومن برق‌نورد، بهاره افشاری، بهنوش بختیاری، اصغر نقی‌زاده، رسول نجفیان و امیر نوری بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

عوامل این فیلم عبارتند از: تهیه‌کننده و کارگردان: مسعود ده‌نمکی، مجری طرح: علیرضا نجف‌زاده، مدیر تولید: امیر ابراهیمی، برنامه‌ریز و دستیار اول کارگردان: امید جزینی، مدیر فیلمبرداری: فرشاد گل‌سفیدی، طراح صحنه و لباس: بهزاد جعفری، طراح گریم: شهرام خلج، صدابردار: فرشید احمدی، مدیر تدارکات: جواد قاسمی، تدوین: خشایار موحدیان، جلوه‌های ویژه میدانی: ایمان کرمیان، جلوه‌های ویژه بصری: سعید خلیلی، عکاس: حسن شجاعی.

مرتضی آتش زمزم هم که به تازگی پروانه ساخت «سیمین» را دریافت کرده است، به زودی با تکمیل گروه بازیگران و عوامل تولید، این فیلم سینمایی را جلوی دوربین محمد فضیله خواهد برد.

مراحل انتخاب لوکیشن های این فیلم توسط سازندگان در حال انجام است و بخش عمده ای از فیلم در کنار زاینده رود و تالاب گاوخونی فیلمبرداری خواهد شد.«سیمین» در ژانر کودک ساخته خواهد شد و مضمون آن درباره علت خشک شدن زاینده رود و تاثیرات آن بر زندگی مردم به ویژه کشاورزان است. قصه فیلم در فضایی استعاری روایت می شود و کاراکتر مادر در آن نمادی از آب و رودخانه است. آتش زمزم تهیه کنندگی و کارگردانی فیلم را به عهده دارد و  فیلمنامه آن کار مشترک کریم روناسیان و خزر مهرانفر است. قصه این فیلم برداشتی از مستند «رودی که کشته شد» است که بدون پرده به مشکلات اصلی زاینده رود و روند خشک شدن آن می پرداخت و سال ۹۳ در شانزدهمین جشن مستند سینمای ایران به عنوان بهترین فیلم برگزیده شد.

فیلم ۲ بازیگر اصلی دارد که از میان چهره های شناخته شده انتخاب خواهند شد و بقیه بازیگران فیلم از هنرمندان بومی و کودکان خواهند بود.

علی ابراهیمی کارگردان فیلم سینمایی «عطرداغ» هم در ارتباط با آخرین وضعیت این فیلم گفت: مدتی است که فیلم کاملاً آماده نمایش شده است و به زودی قرارداد پخش فیلم با پخش‌کننده بسته می‌شود. همچنین «عطرداغ» به زودی در یکی از جشنواره‌های خارجی حضور خواهد داشت.

ابراهیمی در ارتباط با فعالیت‌های جدیدش توضیح داد: نگارش فیلمنامه دومین فیلم من به نام «سه ماه و ده روز» به زودی به پایان می‌رسد و از آنجایی که فیلمبرداری فیلم باید در فصل زمستان باشد تلاش می‌کنیم که آن را در بهمن یا اسفند ماه آغاز کنیم و اگر این اتفاق نیفتد سال دیگر فیلم را خواهم ساخت.او همچنین اضافه کرد: فیلم مضمونی اجتماعی در ارتباط با دغدغه دختران و زنان دارد.

گفتنی است؛ «عطر داغ» به کارگردانی علی ابراهیمی و تهیه کنندگی امیرشهاب رضویان، داستان دختری به نام مریم است که مجبور می‌شود شبی بیرون از خانه بماند. بیرون ماندن او یکسری اتفاقات برای او و خانواده‌اش در پی دارد که....

شهرام حقیقت‌دوست، مهرداد صدیقیان، بهاره کیان‌افشار، سیما تیرانداز،  مهوش صبر کن، کریم اکبری مبارکه، احسان امانی، آیسان حداد، امیر حسین میری، خاطره اسدی بازیگران این فیلم هستند.

مهدی علی میرزایی کارگردان فیلم سینمایی «پالتو شتری» هم در ارتباط با آخرین وضعیت این فیلم سینمایی گفت: درحال حاضر تدوین این فیلم توسط  محمد نجاریان به پایان رسیده و طی هفته آینده با آماده‌سازی آخرین نسخه نریشن، وارد مرحله صداگذاری فیلم خواهیم شد.وی در ادامه افزود: به احتمال زیاد تا ماه آینده مراحل فنی فیلم به پایان می رسد و بعد از آن برای حضور فیلم در جشنواره فجر یا اکران عمومی فیلم تصمیم‌گیری خواهیم کرد.

فیلم سینمایی «پالتو شتری» که اولین تجربه کارگردانی مهدی علی میرزایی محسوب می شود، یک درام کمدی پربازیگر درباره وضعیت های پیچیده رفاقت و رقابت است.

با توجه به سابقه فیلمنامه های قبلی علی میرزایی («گشت ارشاد ۱» و «در مدت معلوم») به نظر می رسد اولین ساخته این کارگردان از جمله آثار بحث برانگیز امسال باشد.سام درخشانی،بانیپال شومون، بهاره کیان افشار، لیندا کیانی، شاهرخ فروتنیان، افسانه چهره آزاده، پریوش نظریه، علیرضا مهران، طوفان مهردادیان، رضا شیخ انصاری بازیگرانی هستند که در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «اگه دشمنید چرا اینقدر با هم می پرید؟ اگه دوستید چرا این قدر به هم می پرید؟»

فهرست کامل عوامل پشت دوربین این پروژه سینمایی عبارتند از: تهیه کننده: مجید شیخ انصاری، نویسنده فیلمنامه و کارگردان: مهدی علی میرزایی، مدیر تولید: سجاد رحیمی، مدیر برنامه‌ریزی و دستیار اول کارگردان: حامد مختاری، مدیر فیلمبرداری: مسعود امینی تیرانی، صدابردار: مسیح سراج، طراح صحنه و لباس: حسین پیام سوری، طراح گریم: عباس عباسی، تدوین: محمد نجاریان، منشی صحنه: زهرا تحقیقی، عکاس: افرا شهباززاده، مدیر تدارکات: محمد ابراهیمی.

سام قریبیان هم جدیدترین فیلم خود با عنوان «دختر خداحافظی» را در پرتغال می سازد. ۷۰ درصد از فیلمبرداری فیلم «دختر خداحافظی» به کارگردانی سام قریبیان در کشور پرتغال و در ۲ شهر لیسبون و پورتو به اتمام رسیده است. 

۳۰ درصد باقی مانده فیلم قرار است در خلیج فارس و شهر شارجه فیلمبرداری شود. گروه منتظر مناسب شدن دمای هوا هستند تا بتوانند صحنه های باقی مانده را به اتمام برسانند. این فیلم که با سرمایه خارجی ساخته می شود، محصول مشترک پرتغال، ایران و کره جنوبی و اقتباسی آزاد از داستان مشهور نیل سایمون نمایشنامه نویس معروف است. این فیلم داستان جوانی از حوزه خلیج فارس و عاشق بازیگری و جویای نام است که به دنبال هدفش به اروپا سفر می کند تا بتواند شانس خود را برای حضور در فیلم یک کارگردان سرشناس ایرانی که در اروپا فیلم می سازد، امتحان کند اما آشنایی اش با زنی آمریکایی که در پرتغال با دخترش تنها زندگی می کند، سرنوشت اش را تغییر می دهد.

مجید عبدالرزاق، جلی هاوی، آندره باربوسا، اگزالو کاجیاو، ریچارد استمنز و سام قریبیان بازیگران این اثر هستند.

 محمد احمدی تهیه‌کننده سینما هم، به بیان آخرین وضعیت ساخت فیلم سینمایی «هیاهوی انزوا» با رویکرد طنز تلخ اجتماعی پرداخت. این تهیه‌کننده سینما گفت: به تازگی با بازیگرانی چون فروغ قجابگلی، مهدی ساکی، امیرحسام بختیاری و بهناز جعفری قرارداد بستیم.

وی درباره داستان این اثر بیان کرد: «هیاهوی انزوا» طنز تلخ اجتماعی است؛ در مورد سه شخصیت که علی رغم هیاهوی بی حد و حصر، احساس تنهایی می‌کنند و در راه پر کردن این تنهایی به شناخت عمیق تری از ابرشهر تهران و وجود خودشان می‌رسند. داستان‌های این سه شخصیت به طور موازی پیش می‌رود و در نهایت هر سه نفر مصمم‌تر با درک عمیق تری از خود در هیاهوی تهران به راهشان ادامه می‌دهند. وی در ادامه عوامل این فیلم را به شرح زیر معرفی کرد:

کارگردان: علی جابر انصاری، فیلمنامه: مریم نجفی و علی جابر انصاری، مجری طرح: پگاه احمدی، دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: چاوش هنرآموز، مدیر فیلمبرداری؛ محمدرضا جهان پناه، طراح صحنه و لباس: پیام فروتن، طراح گریم: محمود دهقانی، صدابردار: علی کیان ارثی، تهیه کننده: محمد احمدی.

روزنامه «دیاریو سور» اسپانیا از آغاز فیلمبرداری فیلم «مرد تنها» ساخته علیرضا رئیسیان با بازیگری لیلا حاتمی» و علی مصفا در جنوب اسپانیا خبر داده است. این روزنامه چاپ ایالت آندالوسیا نوشت: لیلا حاتمی در داخل و هم در خارج از ایران شهرت دارد و یک ستاره واقعی بین‌المللی محسوب می‌شود. این روزنامه افزود: بازیگر نقش اول فیلم «جدایی نادر از سیمین» در سال 2011 در جشنواره بین‌المللی فیلم برلین جایزه خرس نقره‌ای بهترین بازیگر زن را از آن خود کرد. این فیلم که ساخته اصغر فرهادی کارگردان مشهور ایران است، جایزه اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان ۲۰۱۲ را هم از آن خود کرد. آن‌طور که این روزنامه نوشته، حاتمی در فیلم «مرد تنها» به همراه همسر خود علی مصفا ایفای نقش می کند. او در این فیلم نقش زنی را دارد که برای تجارت به اسپانیا سفر کرده و در این سفر روند زندگی‌اش تغییر می‌کند.

همچنین در این هفته و درپی استعفای امیرحسین علم‌الهدی بنا به دلایل شخصی، هیئت مدیره موسسه «هنر و تجربه» به اتفاق آراء با توجه به سوابق جعفر صانعی مقدم در سینمای ایران وی را به عنوان مدیرعامل جدید موسسه «هنر و تجربه سینمای ایرانیان» انتخاب کرد.علم الهدی همچنان عضو شورای سیاست گذاری و هیئت مدیره این موسسه خواهد بود. بنابراین گزارش، جعفر صانعی‌مقدم متولد 1337 تهران، فارغ التحصیل مهندسی کامپیوتر از دانشگاه شهید بهشتی است. از فعالیت‌های او می‌توان به مدیریت تولید و پخش تولید زاهدان، تهیه‌کننده واحد جنگ در شبکه اول سیما، معاون امور شهرستان‌ها در انجمن سینمای جوانان ایران، مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران، مدیر دومین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه همدان، معاونت پشتیبانی سیمافیلم، مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، مدیر جشنوره‌های بین المللی سینمای جوان، داور جشنواره روستا و داور جشنواره بین‌المللی فیلمسازان آماتور جهان (یونیکا) هلند 1379 اشاره کرد.

محمدرضا کریمی‌صارمی مدیرکل سینمایی و تئاتر کانون هم از آغاز مراحل پیش‌تولید ۲ فیلم بلند سینمایی با موضوع کودک و نوجوان خبر داد. کریمی‌صارمی در این زمینه توضیح داد: فیلم سینمایی «ضربه فنی» به کارگردانی غلامرضا رمضانی و فیلم سینمایی «دوچ» به کارگردانی امیر مشهدی‌عباس آخرین مراحل پیش تولید را پشت سر گذشته‌اند و تصویربرداری آن‌ها آغاز می‌شود.

وی با اشاره به آغاز دور جدید فعالیت کانون در حوزه سینما گفت: دور جدید فعالیت‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در حوزه سینما و تئاتر آغاز شده و بر اساس رسالتی که کانون برای خود قایل است، تصمیم گرفته شد تا در سال ۹۷، ۲ فیلم سینمایی ساخته شود.کریمی‌صارمی ادامه داد: بعد از بررسی فیلمنامه‌های ارائه شده به کانون با ساخت ۲ فیلمنامه موافقت شد که تولید آن‌ها به‌زودی آغاز می‌شود. مدیرکل سینمایی و تئاتر کانون در پایان گفت: تهیه و تولید این ۲ فیلم سینمایی از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و با مشارکت بنیاد سینمایی فارابی انجام می‌شود.

شورای صدور پروانه ساخت هم در جلسه اخیر با چهار فیلمنامه موافقت کرد.فیلمنامه های «عشق بدون پروانه» به تهیه‌کنندگی محمدعلی اسلامی، کارگردانی کامران قدکچیان و نویسندگی امیرحسین مزدارانی با موضوع اجتماعی مجوز ساخت گرفت.همچنین «سلوک» به تهیه‌کنندگی و نویسندگی عباس رافعی و کارگردانی محمد حجت ذی جودی با موضوع اجتماعی، «زیر نظر» به تهیه‌کنندگی محمد شایسته، کارگردانی سید مجید صالحی و نویسندگی مشترک علیرضا جزینی، مصطفی زندی، امیر برادران با موضوع اجتماعی با مجوز ارشاد می توانند وارد روند تولید شوند. «تپلی» به تهیه‌کنندگی، کارگردانی و نویسندگی حسین قناعت در ژانر کودک و نوجوان هم موافقت شورای ساخت سازمان سینمایی را اخذ کرد.

طی احکامی جداگانه از سوی علیرضا رضاداد دبیر جشنواره، اعضای هیئت انتخاب سینمای ایران سی‌و‌یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان هم انتخاب شدند. به نقل از روابط عمومی سی‌و‌یکمین جشنواره بین المللی فیلم‌های کودکان‌و‌نوجوانان، حسن آقاکریمی، مهدی باقربیگی، مرضیه محبوب، محمدرضا خردمندان و امیر سحرخیز توسط دبیر جشنواره به عنوان اعضای هیئت انتخاب سینمای ایران سی‌و‌یکمین جشنواره بین المللی فیلم‌های کودکان‌و‌نوجوانان معرفی شدند.

آمار فروش فیلم‌های سینمای ایران در سومین هفته از تیرماه ٩٧ به شرح زیر است:

فیلم سینمایی «هزارپا»  ۳ میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان

فیلم سینمایی«تگزاس» ۱۳ میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان

فیلم سینمایی«چهارراه استانبول»  ۳ میلیارد و ۲۸۰ میلیون تومان

فیلم سینمایی«دشمن زن» ۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان

فیلم سینمایی«دلم می‌خواد» ۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان

فیلم سینمایی«دارکوب ۷۶۰  میلیون تومان

فیلم سینمایی«به وقت خماری»۵۱۰ میلیون تومان

فیلم سینمایی«خاله قورباغه»  ۳۷۱ میلیون تومان



٢٣:٢٣ - جمعه ٢٢ تير ١٣٩٧    /    شماره : ٧٠٣٤٩    /    تعداد نمایش : ١١٨٤







سینمای ایران در گذر تاریخ



فیلم و صدا

سایر رسانه ها

تبلیغات

برگزیده ها

دارای مجوز شماره 89.25738

از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی


پیوندها

سینمای نو را دنبال کنید

کلیه حقوق این سایت برای سینمای نو محفوظ و استفاده از مطالب آن با ذکر کامل نام منبع مجاز است