پنج شنبه ٠٦ ارديبهشت ١٤٠٣

آخرین اخبار :



  چاپ        ارسال به دوست

سینما در هفته‌ای كه گذشت:

سایه شوم پول كثیف بر سر سینما

سینمای نو > سرویس سینما    

سایه شوم پول كثیف بر سر سینما

مونا انوری‌زاده

در ماه های اخیر بحث ورود پول سرمایه های مشكوك و پول های كثیف به سینما بالا گرفته است و تهیه كنندگان مختلف در این باره به اظهار نظر پرداخته اند. در تازه ترین اظهارنظر سعید خانی تهیه کننده سینما با انتقاد از نابسامانی سرمایه های ورودی به سینما و شبکه نمایش خانگی از بالا رفتن بی قاعده دستمزد بازیگران انتقاد کرد.

این تهیه کننده سینما با اشاره به این که دستمزد ۲ بازیگر با هزینه تولید یک فیلم برابری می کند، گفت: متأسفانه این روزها کسانی پول وارد سینما می کنند که برایشان فرقی نمی کند این پول ها برگشت داشته باشد یا نه و این امر معادلات سینما را به هم می ریزد. به نظر می رسد یک پولشویی بزرگ در جریان است و در این میان افرادی که به راستی می خواهند فیلم بسازند نمی توانند کار کنند چون برخی، دستمزدهای عجیب و غریب به بازیگران می دهند.

وی اضافه کرد: برخی از بازیگران برای اینکه یک نقش را رد کنند قیمت دستمزد بالا می دهند ولی حتی در چنین شرایطی هم برخی از تهیه کنندگان قبول می کنند که آن دستمزد را پرداخت کنند و همین باعث می شود دستمزد یک بازیگر بی قاعده بالا برود و برای حضور در دیگر آثار هم دستمزدش را کاهش ندهد. تهیه کننده فیلم «من» ساخته سهیل بیرقی با انتقاد از این که برای این دسته از بازیگران مهم نیست که سرنوشت فیلم ها چه می شود، گفت: چنین شرایطی باعث می شود سینمای ایران در سراشیبی قرار بگیرد و در چنین شرایطی وظیفه تهیه کنندگان است که وارد عمل شوند و جلوی این پول شویی را که به سینما راه پیدا کرده است، بگیرند. شورای عالی تهیه کنندگان باید این موضوع را بررسی کند که چرا بخش خصوصی برای تولید یک فیلم باید بالای ۱۰ میلیارد تومان خرج کند؟ مگر در سینمای ایران چند فیلم قابلیت این را دارند که بالای ۲۰ میلیارد تومان بفروشند؟

خانی اضافه کرد: باید نظارت روی شبکه نمایش خانگی بیشتر شود زیرا در حال حاضر هر کسی یک شبه می تواند در شبکه نمایش خانگی تهیه کننده شود. عده ای فقط برای سلفی گرفتن با بازیگران این پول های عجیب و غریب را صرف می کنند. امیدوارم شبکه نمایش خانگی هم مثل سینما دارای ضوابطی شود چون این شبکه با بهم ریختن رقم دستمزد بازیگران بیشترین صدمه را به سینما زده است.

تهیه کننده «لونه زنبور» با طرح این پرسش که آیا فروش آثار با دستمزد کلان بازیگران در شبکه نمایش خانگی برابری می کند و آیا آن بازیگران در این حد تأثیرگذار هستند یا نه؟ بیان کرد: گاهی اوقات تهیه کنندگان بازیگران را در فروش فیلم ها شریک می کنند که اشکالی ندارد، اما گاهی می بینیم که فروش یک فیلم حتی به اندازه دستمزد آن بازیگر هم نیست.

مدیر دفتر پخش خانه فیلم توضیح داد: ما نهاد امنیتی نیستیم و نمی توانیم وارد مقوله پولشویی و معرفی افرادی شویم که پول های کثیف وارد این عرصه می کنند. من به عنوان تهیه کننده چون رقم های کار در این عرصه را می شناسم فقط می توانم بگویم برخی از فیلم ها و سریال هایی که تولید می شوند با پول های شائبه دار و صرفاً برای پولشویی تولید می شوند. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید به این مسئله ورود کند و ما به عنوان تهیه کننده تنها می توانیم هشدار دهیم که پول سرگردانی وارد سینما شده است و برای صاحبان چنین پول هایی سود و ضرر اهمیتی ندارد. ما نه قوه قضاییه هستیم و نه وزارت ارشاد بنابراین آنها باید وارد این حوزه شوند.

خانی با بیان اینکه در شبکه نمایش خانگی قاعده ای برای ورود تهیه کننده ها وجود ندارد و هرکسی که پولی داشته باشد می تواند تهیه کنندگی آثار را به عهده بگیرد ولو اینکه سواد و تخصص هم نداشته باشد، گفت: در سینما هم تعداد زیادی تهیه کننده وجود دارد که وجود این میزان تهیه کننده باعث می شود برخی از تهیه کنندگان بیکار باشند و برخی هم تنها به جیب خود فکر کنند و برایشان اهمیتی نداشته باشد که در این ماجرا تمام سینما ضرر می کند. وی با اشاره به اینکه برخی از همین بازیگرانی که پول های هنگفتی طلب می کنند سواد لازم را ندارند، عنوان کرد: من با بازیگری کار کردم که حتی نمی دانست از فروش یک فیلم تنها یک سوم آن به تهیه کننده تعلق می گیرد و تصورش این بود که تمام فروش به تهیه کننده می رسد.

خانی در پایان گفت: من فکر می کنم اگر ما به عنوان تهیه کننده نخواهیم به هر قیمتی فیلم تولید کنیم این اوضاع می تواند سامان پیدا کند. اگر این روند ادامه داشته باشد سینما به سمتی می رود که دیگر تولیدی در آن صورت نمی گیرد و آنوقت ما هم باید به سمت کارهای دیگر برویم.

در این هفته از عرصه تولید در سینما خبر رسید كه فیلمبرداری «مدیترانه» تازه‌ترین فیلم بلند سینمایی هادی حاجتمند به اتمام رسید.  این فیلم مضمونی اجتماعی دارد و با موضوع بحران آب در سوریه و منطقه مرتبط است. سکانس‌های شهری این فیلم در شهر مشهد و سکانس‌های دیگر آن در کشور سوریه فیلمبرداری شد.

مهراوه شریفی‌نیا، بهرنگ علوی، پوریا پورسرخ و قاسم زارع از جمله بازیگران این فیلم سینمایی هستند. فیلم سینمایی «مدیترانه» به نویسندگی صابر الله‌دادیان و تهیه‌کنندگی رشید حاجتمند، دومین تجربه سینمایی کارگردانش پس از فیلم سینمایی «اشنوگل» به حساب می‌آید و پیش‌بینی می‌شود اولین نمایش آن در جشنواره فیلم فجر امسال باشد.

فاطمه معتمدآریا هم بازیگر «مجبوریم» رضا درمیشیان شد، به تازگی پیش تولید فیلم تازه رضا درمیشیان با عنوان «مجبوریم» آغاز شده و فاطمه معتمدآریا برای حضور در این فیلم قرارداد بسته است. «مجبوریم» پنجمین فیلم بلند سینمایی رضا درمیشیان بعد از «بغض»، «عصبانی نیستم!»، «لانتوری» و «یواشکی» است که به تهیه کنندگی خودش تولید می شود.

ساخت موسیقی فیلم سینمایی «کُنجانچَم» به کارگردانی یاسمن نصرتی هم  توسط ستاراورکی به پایان رسید. این فیلم سینمایی به تهیه کنندگی رضا آشتیانی با پایان یافتن آخرین مراحل فنی  برای اکران در بخش مسابقه سینمای ایران پانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم «مقاومت» آماده می شود. این فیلم درامی عاشقانه است که محیا دهقانی، رضا اخلاقی راد، کامران ساعد، شیرین عطاالهی، رضا جهانی، سهیل برخورداری، احمد داودی، احمد جعفری و مهدی پاشایی به عنوان بازیگران اصلی آن هستند.

دیگر عوامل «کُنجانچَم» عبارتند از نویسنده: روزبه نریمان و یاسمن نصرتی، کارگردان: یاسمن نصرتی، مدیر فیلمبرداری: مهدی ایل بیگی، مدیر نورپردازی: مصطفی بافرونی، مدیر صدابرداری: علی عدالت دوست، طراح صحنه و چهره پردازی: حسین چراغچی، ساخت موسیقی: ستار اورکی، صداگذار: محمود موسوی نژاد، برنامه ریز: هادی رحیمی خواص، طراح جلوه های ویژه میدانی: رضا ترکمان، طراح جلوه های بصری: غزل محمودی، مشاور رسانه ای: همایون فربود، مدیر تولید: کامران ساعد، مجری طرح و سرمایه گذار: یاسمن نصرتی، تهیه کننده: رضا آشتیانی.

هومن برق نورد، پژمان بازغی، مهران رجبی هم سه بازیگر جدیدی هستند که حضورشان در فیلم «تیغ و ترمه» کیومرث پوراحمد قطعی شده و فیلمبرداری این فیلم اوایل آبان ماه آغاز خواهد شد. در پی خبر منتشر شده یکی از رسانه‌ها مبنی بر عدم ساخت فیلم سینمایی «تیغ و ترمه» به کارگردانی کیومرث پوراحمد و تهیه کنندگی علی قائم مقامی به دلیل اختلافات پیش آمده، کیومرث پور احمد در ارتباط با این موضوع عنوان کرد: این خبر کاملاً شایعه است و در حال حاضر پیش تولید فیلم آغاز شده است. من نمی دانم این خبرها از کجا انتشار پیدا می کند.

وی در خصوص مدت زمان پیش تولید و شروع فیلمبرداری فیلم افزود: تا اوایل آبان پیش تولید فیلم به طول می انجامد و بلافاصله فیلمبرداری فیلم را برای حضور در جشنواره فجر آغاز خواهیم کرد.

پوراحمد در ارتباط با اضافه شدن بازیگران جدید به این فیلم افزود: تاکنون حضور دیبا زاهدی، هومن برق نورد، پژمان بازغی و مهران رجبی در فیلم قطعی شده است و یک یا دوبازیگر دیگر حضورشان هنوز قطعی نشده است. گفتنی است؛ فیلم سینمایی «تیغ و ترمه» به کارگردانی کیومرث پوراحمد و تهیه کنندگی علی قائم مقامی در ژانر احتماعی ساخته خواهد شد.

فیلم سینمایی «پوست» به کارگردانی برادران ارک و تهیه کنندگی محمدرضا مصباح هم در شهر تبریز کلیدخورد.محمدرضا مصباح؛ تهیه‌کننده فیلم سینمایی «پوست» که اولین ساخته برادران ارک در مقام کارگردانی فیلم بلند است، در ارتباط با آخرین وضعیت این فیلم سینمایی گفت:این فیلم  در شهر تبریز کلید خورد و کاملا در استاندارهای جهانی و هنری ساخته خواهد شد.

وی در ادامه افزود: فیلمبرداری فیلم ۷۰جلسه طول خواهد کشید و قابلیت حضور در جشنواره‌های مختلف جهانی را به دلیل نوع نگاه و نوع فیلمنامه طراحی شده دارد و تمام تلاشمان این است که با کار فشرده و جلو بردن همزمان فیلمبرداری و مراحل فنی فیلم آن را به جشنواره فجر برسانیم.

مصباح در خصوص لوکیشن های آذربایجان این فیلم افزود: باتوجه به لوکیشن‌های این فیلم که در آذربایجان فیلمبرداری خواهد شد، اصرار داریم که در همان شهر فیلمبرداری انجام شود تا شکل خود را حفظ کند. «پوست» فیلمی است که به صورت حرفه ای و به زبان ترکی در سینما ساخته خواهد شد. پیش از این فیلم های ویدیویی به زبان ترکی ساخته شده است.

فیلم سینمایی «زندانی ها» به کارگردانی و تهیه کنندگی مسعود ده نمکی هم پس از پایان تدوین و اصلاح رنگ، آماده نمایش شد. تازه ترین محصول سازمان هنری رسانه ای اوج از دوم تیر ماه سال جاری کلید خورد و پس از پایان مراحل تصویربرداری و انجام مراحل فنی، آماده اکران در سینماهای سراسر کشور شده است.

طنز اجتماعی «زندانی ها»، داستان دانشجوی جوانی است که قصد دارد برای پایان نامه‌اش روی تعدادی زندانی‌ تحقیق کند. ده‌نمکی قصد دارد در این فیلم تاثیر معنویات بر زندانی‌ها را به تصویر بکشد.در این فیلم بازیگرانی چون هدایت هاشمی، هومن برق نورد، بهنام تشکر، برزو ارجمند، بهاره افشاری، بهنوش بختیاری، اصغر نقی زاده و امیر نوری حضور دارند.

پیش از این و در سال ۹۶ قرار بود مسعود ده نمکی این پروژه سینمایی را با سرمایه گذاری و حمایت موسسه اوج جلوی دوربین ببرد که بعد از مدتی اخباری مبنی بر تأمین نشدن بودجه لازم برای ساخت «زندانی ها» به دلیل مشکلات مالی اوج منتشر شد.

طی ماه های گذشته، اخبار این پروژه بدون نام موسسه اوج در رسانه ها منتشر می شد و این اولین خبری است که به صورت رسمی از سوی موسسه اوج درباره فیلم سینمایی «زندانی ها» در اختیار رسانه ها قرار گرفته است.

عوامل دیگر این فیلم عبارتند از تهیه کننده و کارگردان: مسعود ده نمکی، مجری طرح: علیرضا نجف زاده، مدیر تولید: امیر ابراهیمی، مدیر فیلمبرداری: فرشاد گل سفیدی، طراح صحنه و لباس: بهزاد جعفری، طراح گریم: شهرام خلج، صدابردار: فرشید احمدی، مدیر تدارکات: جواد قاسمی، تدوین: خشایار موحدیان ، برنامه ریز و دستیار اول کارگردان: امید جزینی، جلوه های ویژه میدانی: ایمان کرمیان، جلوه های ویژه بصری: سعید خلیلی، عکاس: حسن شجاعی، محصول مرکز فیلم و سریال سازمان هنری رسانه‌ای اوج.

مسعود اطیابی هم از درخواست پروانه نمایش برای فیلم سینمایی «دینامیت» و پایان مراحل فنی این پروژه سینمایی خبر داد. این تهیه‌کننده و کارگردان سینما با اشاره به جدیدترین ساخته‌اش با نام «دینامیت» گفت: به تازگی مراحل فنی فیلم سینمایی «دینامیت» به پایان رسیده است و برای دریافت پروانه نمایش درخواست داده‌ایم. وی با اعلام این که فیلمیران پخش این اثر سینمایی را برعهده دارد، بیان کرد: امیدوارم به زودی پروانه نمایش این پروژه صادر شود تا برنامه ریزی های لازم برای اکران این پروژه انجام شود.

اطیابی در پایان درباره دیگر فعالیت‌هایش گفت: پروژه‌های مختلفی در دست دارم و در این وضعیت اقتصادی نمی‌توان بیکار ماند.

«دینامیت» که مضمون کمدی دارد، دومین همکاری مشترک اطیابی و ابراهیم عامریان تهیه کننده سینما، بعد از «تگزاس» است. از این فیلم خلاصه داستانی اعلام نشده است.

پژمان جمشیدی، احمد مهرانفر، محسن کیایی، نازنین بیاتی، نادر سلیمانی، میرطاهر مظلومی، امید روحانی، مجید شهریاری و زیبا کرمعلی در این فیلم سینمایی به ایفای نقش می‌پردازند.

عوامل این فیلم سینمایی عبارتند از کارگردان: سیدمسعود اطیابی، تهیه‌کننده: سیدابراهیم عامریان، مجری طرح: مریم رحیمی، نویسندگان: حمزه صالحی- شیما محمدبیگی، مدیر تولید: حمیدرضا اطیابی، مدیر فیلمبرداری: کوهیار کلاری، مدیر برنامه‌ریزی و دستیار یک کارگردان: امیر علیاری، طراح صحنه: حجت اشتری، طراح لباس: افسانه صمدزاده، مدیر صدابرداری: عباس رستگار پور، طراح چهره پردازی: شهرام خلج، جانشین تولید: حمیدرضا اسماعیلی، مدیر تدارکات: یوسف آقایی، عکس: حسام‌الدین اطیابی.

علی هاشمی کارگردان فیلم سینمایی «زعفرانیه ۱۴ تیر» هم درباره آخرین وضعیت این فیلم گفت: در حال حاضر فیلم سینمایی«زعفرانیه ۱۴ تیر» روزهای پایانی تدوین را پشت سر می‌گذارد و تا سه روز آینده وارد مرحله صداگذاری می‌شود. وی ادامه داد: تا به اینجای کار بسیار از فیلم راضی هستم و درست همان چیزی که برنامه‌ریزی کرده‌ام، اتفاق افتاده است. امیدوارم خروجی فیلم نیز رضایت‌بخش باشد.

این کارگردان سینمای ایران درباره حضور در سی‌وهفتمین جشنواره ملی فیلم فجر، خاطرنشان کرد: ما بسیار علاقه‌مند به حضور در جشنواره فیلم فجر هستیم و حتماً فرم حضور در جشنواره را پر خواهیم کرد؛ اما نمی‌دانم آیا پذیرفته می‌شویم یا نه؟

مهدی هاشمی، هنگامه قاضیانی، مسعود رایگان، نازنین بیاتی و لیندا کیانی بازیگران این فیلم هستند.

دیگر عوامل فیلم عبارتند از: نویسنده: جابر قاسمعلی، مشاور کارگردان: کمال تبریزی، مدیر فیلمبرداری: علیرضا برازنده، تدوین: سارا آهنی، صدابردار: کامران کیان ارثی، طراح گریم: سودابه خسروی، طراح صحنه: رضا دین‌محمدی، طراح لباس: شکوفه هاشمیان، مدیر تولید: حسین فیض آبادی، دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: ایما استمراری، منشی صحنه: غزل رشیدی، مدیر تدارکات: محسن ظفری، عکاس: زهرا مصفا، ساخت فیلم پشت صحنه: مانی قدرت نما، مشاور رسانه‌ای: نگین موسوی.

در خلاصه داستان آمده است : تو شروع کردی ... اما من تمومش می‌کنم...

پیش تولید فیلم سینمایی «جد خوب من» به کارگردانی اصغر نصیری هم با تمدید پروانه ساخت به تازگی آغاز شده است و گروه این روزها مشغول انتخاب بازیگران و عوامل هستند. این فیلم با مضمونی کمدی اوایل آبان ماه در تهران، زنجان و میانه مقابل دوربین خواهد رفت.

فیلم هفت - هشت بازیگر اصلی دارد و تاکنون از میان بازیگران حضور محمدرضا داودنژاد و یوسف تیموری قطعی شده است. مذاکره با سایر بازیگران و برخی از عوامل پشت دوربین همچنان ادامه دارد. «جد خوب من» داستان دختر و پسر جوانی را روایت می کند که در یک آژانس هواپیمایی مشغول فعالیت هستند و قصد دارند با یکدیگر ازدواج کنند. در این میان خانواده های آنها برای این

وصلت مسئله ای را شرط می کنند که خط اصلی داستان فیلم را تشکیل می دهد... .

اصغر نصیری پروانه ساخت این فیلم سینمایی را اواخر سال گذشته دریافت کرد. این کارگردان در کارنامه خود ساخت فیلم های سینمایی «مجروح جنگی»، «ستیز با درون»، «شغال»، «منفی ۱۸»، «اشک و سکوت» و «مسلخ» را دارد.

عوامل اصلی «جد خوب من» عبارتند از: کارگردان و تهیه کننده: اصغر نصیری، نویسندگان: اصغر نصیری، میثم سوسیادر، مدیر تولید و برنامه ریز: مسعود عسگری.

محمدرضا علیقلی، آهنگساز برجسته سینمای ایران هم در هفتمین تجربه همکاری با سیدرضا میرکریمی و سومین همکاری با کمال تبریزی، موسیقی این فیلم سینمایی را می‌سازد.

علیقلی پیش از این با «امکان مینا» به کارگردانی کمال تبریزی، «خیلی دور خیلی نزدیک» و «دختر» به کارگردانی رضا میرکریمی، سه سیمرغ بلورین کسب کرده بود.

«ما همه با هم هستیم» به کارگردانی کمال تبریزی و تهیه کنندگی سیدرضا میرکریمی، پربازیگرترین فیلم سینمای ایران است که پیش بینی می‌شود یکی از پرفروشترین فیلم‌های گیشه سال ۹۸باشد.

بر اساس این گزارش، «ماهمه باهم هستیم» روایتی کمدی از سقوط یک هواپیما و رازهای مسافران آن است که مهران مدیری، محمدرضا گلزار، لیلا حاتمی، ویشکا آسایش، هانیه توسلی، پژمان جمشیدی، مانی حقیقی، جواد عزتی، سروش صحت، حسن معجونی، مهران غفوریان، نادر فلاح، سیروس گرجستانی، علی شادمان، رضا ناجی، سام نوری، فرزین محدث، بهادر مالکی، یداله شادمانی، محمدمهدی حسینی‌نیا، شیرین آقا کاشی، بهزاد قدیانلو، اشپیتیم آرفی، لیدا فتح‌اللهی، شیوا بلوچی و دانیال کاظمی در آن ایفای نقش کرده‌اند.

فهرست بازیگران فیلم سینمایی «بی تار» به کارگردانی جمیل رستمی و تهیه کنندگی سیدحامد حسینی هم تکمیل و به تازگی نیز تست گریم تمامی بازیگران این فیلم انجام شده است.

سازندگان پس از عقد قرارداد با مهدی پاکدل، به تازگی نیز با مریم بوبانی، محیا دهقانی، تینو صالحی، سحر درویش، محمد لاریان، شهاب عباسیان و آریا راد برای حضور در این فیلم سینمایی به توافق نهایی رسیده اند. تست گریم تمامی بازیگران این فیلم نیز ظرف یکی- دو روز گذشته انجام شده است.

در حال حاضر گروه مشغول انتخاب لوکیشن ها هستند تا همه چیز برای آغاز فیلمبرداری مهیا باشد.

از میان عوامل پشت دوربین که تاکنون حضورشان این پروژه قطعی شده می توان به محمود کلاری به عنوان مدیر فیلمبرداری، جهانگیر میرشکاری مدیر صدابرداری، عباس بلوندی به عنوان طراح صحنه و لباس، محسن روزبهانی جلوه های میدانی، محسن بابایی طراح گریم، ماکان خاکزاد جلوه های ویژه بصری، مهدی حسینی وند تدوین، محمد غفاری دستیار اول کارگردان و برنامه ریز اشاره کرد.

فیلمنامه این فیلم به نویسندگی مشترک جمیل رستمی و پژمان تیمورتاش با محوریت منطقه کردستان به نگارش درآمده است.

فیلمبرداری فیلم جدید جمیل رستمی در شهر سنندج و مرزهای اطراف آن انجام می شود.

جمیل رستمی در کارنامه خود ساخت فیلم های سینمایی«ژانی گه‌ل»، «مرثیه برف» و «چشم» را دارد. «بی تار» چهارمین فیلم بلند این کارگردان محسوب می شود.

حامد حسینی تهیه کننده «بی تار» نیز پیش از این تهیه کنندگی فیلم های سینمایی «سرو زیر آب» ساخته محمدعلی باشه آهنگر و «مشت آخر» به کارگردانی مهدی فخیم زاده را برعهده داشته است.

در جلسه این هفته کارگروه اکران قرارداد فیلم «سرو زیر آب» به کارگردانی محمدعلی باشه آهنگر در گروه سینمایی آزادی بعد از «مغزهای کوچک زنگ‌زده» ثبت شد. در جلسه روز دوشنبه ۱۶ مهر کارگروه اکران مقرر شد تا فیلم سینمایی «لس آنجلس-تهران» به کارگردانی تینا پاکروان از روز چهارشنبه ۱۸ مهر ماه به جای «سوفی و دیوانه» به کارگردانی مهدی کرم پور در گروه سینمایی کورش اکران شود.

به مناسبت هفته کودک فیلم «آهوی پیشونی سفید ۲» به کارگردانی سیدجواد هاشمی در گروه زندگی از چهارشنبه ۱۸ مهرماه روی پرده سینماهای کشور می‌رود.

در این جلسه همچنین قرارداد فیلم «سرو زیر آب» به کارگردانی محمدعلی باشه آهنگر در گروه سینمایی آزادی بعد از «مغزهای کوچک زنگ‌زده» به کارگردانی هومن سیدی ثبت شد.

تازه‌ترین آمار فروش فیلم‌های روی پرده نیز در سومین هفته از اولین ماه پاییز ٩٧ به شرح زیر است:

«هزارپا»/ 67 سالن/ 98 روز/ 37 میلیارد تومان

«مغزهای کوچک زنگ زده»/ 126 سالن/ 16 روز/ 5 میلیارد و 150 میلیون تومان

«تنگه ابوقریب»/ 115 سالن/ 65 روز/ 5 میلیارد و 100 میلیون تومان

«دم سرخ‌ها»/ 28 سالن/ 72 روز/ 2 میلیارد و 650 میلیون تومان

«کاتیوشا»/ 18 سالن/ 79 روز/ 2 میلیارد و 600 میلیون تومان

«هشتگ»/ 109 سالن/ 16 روز/ 1 میلیارد و 150 میلیون تومان

«شعله‌ور»/ 23 سالن/ 58 روز/ ۱ میلیارد و 120 میلیون تومان

«عرق سرد»/ 62 سالن/ 16 روز/ 850 میلیون تومان

«لازانیا»/ 77 سالن/ 9 روز/ 800 میلیون تومان

«لس آنجلس- تهران»/ 74 سالن/ 2 روز/ 750 میلیون تومان

«داش آکل»/ 24 سالن/ 44 روز/ 360 میلیون تومان

«جاده قدیم» 52 سالن/ 16 روز/ 320 میلیون تومان

«سوفی و دیوانه»/ 45 سالن/ 16 روز/ 150 میلیون تومان

«ماهورا»/ 29 سالن/ 9 روز/ 90 میلیون تومان

«پیشونی سفید 2»/ 28 سالن/ 2 روز/ 60 میلیون تومان



١٨:٥١ - جمعه ٢٠ مهر ١٣٩٧    /    شماره : ٧٢٦٥١    /    تعداد نمایش : ٤٠٢







سینمای ایران در گذر تاریخ



فیلم و صدا

سایر رسانه ها

تبلیغات

برگزیده ها

دارای مجوز شماره 89.25738

از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی


پیوندها

سینمای نو را دنبال کنید

کلیه حقوق این سایت برای سینمای نو محفوظ و استفاده از مطالب آن با ذکر کامل نام منبع مجاز است