جمعه ٠٧ ارديبهشت ١٤٠٣

آخرین اخبار :



  چاپ        ارسال به دوست

سینما در هفته‌ای كه گذشت:

كمدی یا مستهجن ؛ مسئله این است!

سینمای نو > سرویس سینما    

كمدی یا مستهجن ؛ مسئله این است!

مونا انوری‌زاده

در بارانی ترین ماه پاییز ٩٧ بحث پیرامون كیفیت كمدی های روی پرده بالا گرفته است و در همین راستا یكی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی آثار كمدی را مستهجن خوانده است این موضع گیری ابراهیم داروغه زاده معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی را به پاسخگویی وا داشته است. وی با تأکید بر این که هر اظهار نظری درباره فیلم‌های سینمایی باید دقیق و شفاف باشد درباره واکنشی که به اظهارات یکی از نمایندگان مجلس به دلیل مستهجن دانستن فیلم ‌های کمدی داشت، بیان کرد: سوال ما از آقای پژمانفر (عضو کمیسیون فرهنگی مجلس) این است که اگر فیلمی از نظر ایشان‌ مستهجن است، نام آن را بگوید، زیرا فیلم‌های مستهجن تعریف خاصی دارند و طبیعتاً جزو خطوط قرمز سینما و رسانه‌های ایران است.‌ ضمن آن که ما یک شورای پروانه نمایش داریم که در آن‌ها افراد سرشناس حوزه فرهنگ و هنر و معتمد نظام حضور دارند از جمله حسین کرمی، حسن خجسته، حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی خاموشی، امیر خوراکیان، شهاب اسفندیاری و همه فیلم‌هایی که در سینما پخش می‌شوند باید توسط این شورا مورد بازبینی قرار بگیرند و برایشان مجوز صادر شود. بنابراین از ایشان می‌خواهیم دقیق‌تر راجع به این قضیه صحبت کند و منظورشان از فیلم مستهجن را بگویند تا بعد بتوانیم با شورا وارد مذاکره شویم و شرایطی را به وجود بیاوریم که آن‌ها هم بتوانند از رأی خودشان و مجوزی که صادرکرده‌اند، دفاع کنند. او که دبیری سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر را هم برعهده دارد، در پاسخ به اینکه آیا تاکید دارد که جشنواره فجر امسال بدون حاشیه برگزار شود؟ گفت: سینما و جشنواره‌های سینمایی ذاتاً حواشی به همراه خود دارند. هر چقدر که یک پدیده مخاطب بیشتری داشته باشد، حواشی‌ بیشتری هم خواهد داشت و این اتفاق خیلی قابل پیش‌بینی و پیشگیری نیست اما این توقع از نمایندگان مجلس وجود دارد که به عنوان قانونگذار و ناظر و به عنوان بخشی از حاکمیت به بهتر شدن و توسعه فرهنگی کشور کمک کنند. البته اظهارنظرها هم حتما با همین هدف انجام می‌شود ولی اگر دقیق‌تر و شفاف‌تر گفته شود قطعاً تاثیرگذارتر است. داروغه زاده اضافه کرد: اگر ما به این حداقل از شفافیت نرسیم، هیچ مشکلی برطرف نمی‌شود زیرا وقتی به صورت کلی سینمای ایران یا هر پدیده‌ای را متهم بکنیم و دقیق منظور خودمان را بیان نکنیم و بررسی انجام نشود به نتیجه نمی‌رسیم. اگر بنا بر شفافیت باشد باید نام فیلم‌ها را بگویند که ما بتوانیم آن‌ها را با مشورت اعضای شورا مورد بررسی قرار دهیم.

وی در همین زمینه درباره جشنواره فجر امسال نیز گفت: حواشی جزو لاینفک جشنواره است و جشنواره فجر هم به شکلی است که همه دوست دارند در آن شرکت کنند و بخش قابل توجهی از بهترین فیلم‌های سینمای ایران در بخش مسابقه قرار می‌گیرند و بازتاب رسانه‌ای گسترده‌ای دارد و برای حداقل ۱۰ تا ۱۱ روز تمام رسانه‌های کشور توجه‌شان به این موضوع است. بنابر این هر چه کار منطقی‌تر، درست‌تر و حرفه‌ای‌تر انجام شود این حواشی کمتر آسیب می‌زنند.

دبیر جشنواره فیلم فجر همچنین با بیان اینکه "خبر خوب درباره جشنواره فیلم فجر امسال این است که آثار بسیار خوبی را در جشنواره خواهیم داشت" اظهار کرد: امسال شاهد رقابت بسیار سختی بین فیلم‌ها خواهیم بود زیرا کیفیت و تنوع آثار بسیار بالاست و قطعاً رسانه‌ها و مردم احساس رضایت خوبی خواهند داشت. درواقع  امسال نیز ۲۲ فیلم برای بخش مسابقه سینمای ایران خواهیم داشت، ۱۰ فیلم برای بخش نگاه‌ نو که فیلم‌های کارگردانان اول هستند و همچنین ۵ فیلم مستند که یک سیمرغ به بهترین فیلم مستند تعلق خواهد گرفت و احتمالا پنج فیلم کوتاه داستانی هم در سالن رسانه‌ها نمایش داده خواهد شد که یک سیمرغ هم به این بخش اختصاص دارد. داوری بخش فیلم کوتاه هم بر عهده داوران بخش سینمایی خواهد بود.

داروغه زاده در پایان درباره آخرین وضعیت فیلم‌های توقیفی هم گفت: اکنون تعداد فیلم‌هایی که اکران نشده‌اند خیلی کم است و بیشتر آن‌ها فرصت نمایش پیدا کرده‌اند، شاید فقط ۲ یا ۳ فیلم مانده است که هنوز مشکل‌شان حل نشده، از جمله فیلم «آشغال‌های دوست داشتنی» که توانست پروانه نمایش بگیرد، اما طبیعتاً وزیر ارشاد و رئیس سازمان سینمایی اختیاراتی را دارند که با توجه به شرایط فعلی تصمیم بر این است اکران این فیلم‌ها به تعویق بیفتد. با این اوصاف یکی از تصمیم‌های رئیس جدید سازمان سینمایی می‌تواند همین موضوع باشد و حتما باید رئیس جدید درباره آن تصمیم بگیرد.

در این هفته از عرصه تولید در سینما خبر رسید كه تدوین فیلم سینمایی «رحمان ۱۴۰۰»، جدیدترین ساخته بلند سینمایی منوچهر هادی توسط موحد شادرو به پایان رسید تا فیلم وارد مرحله صداگذاری شود. «رحمان ۱۴۰۰» به تهیه‌کنندگی علی سرتیپی با متنی از بابک کایدان، تابستان امسال در تهران، کرج، شهریار و... جلوی دوربین رفت و اولین نمایش آن در سی ‌و هفتمین جشنواره فیلم فجر خواهد بود. محمدرضا گلزار، سعید آقاخانی، یکتا ناصر، بهرام افشاری و ساره بیات، باحضور مهران مدیری بازیگران اصلی این فیلم سینمایی هستند.

فیلمبرداری فیلم سینمایی «قسم» به کارگردانی محسن تنابنده هم در بسطام شاهرود در حال پیگیری است و تاکنون ۴۵ درصد از این پروژه مقابل دوربین رفته. فیلمبرداری این فیلم از ۱۲ مهرماه در گرگان آغاز شد و پس از آن گروه برای ادامه تولید عازم بسطام شاهرود شدند. قرار است در روزهای پیش رو نیز سازندگان برای ادامه فیلمبرداری به شهر سمنان بروند. گروه در نهایت برای سکانس فینال عازم تهران می شوند. فیلمبرداری سکانس پایانی در یک گاوداری انجام خواهد شد.

مهناز افشار، سعید آقاخانی، حسن پورشیرازی، حسین ملکی، مجتبی طباطبایی، گیتی معینی به همراه حدود ۴۰ بازیگر دیگر در «قسم» به ایفای نقش می پردازند. این فیلم یک بازیگر مرد سرشناس نیز خواهد داشت که بزودی انتخاب خواهد شد.

«قسم» یک درام اجتماعی است و فیلمنامه آن توسط محسن تنابنده به نگارش درآمده. جلیل شعبانی و الهام غفوری تهیه کنندگی «قسم» را به طور مشترک برعهده گرفته اند.

دیگر عوامل اصلی این پروژه عبارتند از: مدیر فیلمبرداری: تورج اصلانی، مشاور کارگردان: سیروس مقدم، مدیر صدابرداری: مهدی ابراهیم زاده، طراح لباس: فرحناز نادری، طراح صحنه: بابک پناهی، طراح گریم: عباس عباسی، مدیر تولید: حسن مصطفوی، دستیار یک کارگردان: مصطفی تنابنده، مدیر برنامه ریزی: رضا سخایی، منشی صحنه: آناهید روستا.

فیلمبرداری فیلم سینمایی «ژن خوک» هم با انتخاب کامل بازیگران و عوامل از روز جمعه در تهران آغاز می شود.سعید سهیلی پس از کش و قوس های فراوان سرانجام از میان فیلمنامه های در دسترس خود فیلم سینمایی «ژن خوک» را روز جمعه در سکوت خبری کلید خواهد زد. براساس شنیده ها جمشید هاشم پور، هادی حجازی فر و سینا مهراد بازیگران اصلی این فیلم هستند که به تازگی تست گریم نهایی آنها نیز انجام شده است.

افشین هاشمی هم در پنجمین ساخته‌ی خود - «خداحافظ دختر شیرازی» - مقابل دوربین رفت.

مدیر فیلمبرداری این فیلم محمد حدّادی است که دومین تجربه‌ سینمایی او به عنوان مدیر فیلمبرداری است.پیش‌تر شبنم مقدمی در نقش اصلی مقابل دوربین حدادی رفته است.

«خداحافظ دختر شیرازی» به تهیه‌کنندگی فرشته طائرپور با سرمایه گذاری علی طلوعی یک عاشقانه‌ مفرّح است که بر اساس یکی از برجسته‌ترین آثارِ کمدی‌نویسِ مشهورِ آمریکایی - نیل سایمون - توسط افشین هاشمی با فرهنگ شوخ ایرانی بازنویسی شده است.

در حالی که «تیغ و ترمه» آخرین ساخته کیومرث پوراحمد واپسین روزهای فیلمبرداری خود را پشت سر می‌گذارد، مهران رجبی هم جلو دوربین این فیلم سینمایی رفت.۷۰ درصد فیلمبرداری این اثر به پایان رسیده است و به زودی فیلمبرداری آن تمام خواهد شد. همزمان با انجام مراحل فیلمبرداری، خشایار موحدیان تدوین «تیغ و ترمه» را هم انجام می‌دهد.

تاکنون بازیگرانی چون لاله اسکندری، دیبا زاهدی، پژمان بازغی جلوی دوربین این فیلم سینمایی رفته‌اند.

عوامل سازنده «تیغ و ترمه» عبارتند از: کارگردان: کیومرث پوراحمد، تهیه‌کننده و مدیرتولید: علی قائم‌مقامی، مدیر فیلمبرداری: علیرضا زرین‌دست، نویسنده: کیومرث پوراحمد براساس اقتباسی از رمان "کی از این چرخ فلک پیاده می شوم" نوشته گلرنگ رنجبر (نشر چشمه)، تدوین: خشایار موحدیان، طراح چهره پردازی: مهری شیرازی

فیلمبرداری فیلم سینمایی «احمد بای» به کارگردانی جمال شورجه هم در الجزایر ادامه دارد و حدود دو تا سه هفته آینده به پایان می‌رسد. گفتنی است؛ احمد بای یکی از سرداران استقلال الجزایر در زمان رویارویی با حمله فرانسوی‌هاست. این فیلم تولید مشترک سینمای ایران و الجزایر است و تقریباً تمامی بازیگران و تهیه‌کننده فیلم از سینمای الجزایر انتخاب شده اند.

برخی عوامل پشت دوربین «احمد بای» عبارتند از کارگردان: جمال شورجه، تهیه‌کننده: سمیره حاج جیلانی، مدیر هنری: مجید میرفخرایی، مدیر فیلمبرداری: تورج منصوری، مدیر چهره‌پردازی: کامران خلج، برنامه‌ریز و دستیار اول کارگردان: شادی زیدان از لبنان، مدیر صدابرداری: احمد صالحی.

کیارش اسدی زاده هم «موج اف ام، ردیف ۴۸» را آماده نمایش کرد. با اتمام مراحل فنی فیلم سینمایی «موج اف ام، ردیف ۴۸» به کارگردانی و تهیه کنندگی کیارش اسدی زاده، این پروژه آماده نمایش شد. بازیگران این فیلم سینمایی به ترتیب حروف الفبا عبارتند از مرتضی آقاحسینی، مجید آقاکریمی، شیوا ابراهیمی، ستاره اسکندری، رضا بهبودی، ستاره پسیانی، امیر جنانی، نیما رئیسی، کاظم سیاحی، نوال شریفی، هوتن شکیبا، بانیپال شومون، آرزو عالی، علی فروتن، معصومه قاسمی‌پور، الهام کردا، طوفان مهردادیان، حسام نورانی، وحید بقراط پور، دیبا خاتمی، برهانه رجبی، میلاد شجره، کاوه عابدین، سجاد گودرزی.

فیلمنامه «موج اف ام، ردیف ۴۸» به طور مشترک توسط کیارش اسدی‌زاده و طوفان مهردادیان به نگارش درآمده و در خلاصه داستان آن آمده است: «روی موج اف ام، ردیف ۴۸ اتفاقاتی در حال وقوع است.»

فیلمبرداری فیلم سینمایی «سرکوب» به کارگردانی رضا گوران هم به پایان رسید. فیلمبرداری این فیلم سینمایی به تهیه‌کنندگی حبیب اسماعیلی بعد از ۵۱ جلسه به پایان رسید. بهرام دهقانی که همزمان با فیلمبرداری تدوین این فیلم را آغاز کرده، این روزها در حال انجام مراحل پایانی تدوین این فیلم است تا اولین فیلم سینمایی رضا گوران برای نمایش در سی و هفتمین جشنواره ملی فیلم فجر آماده شود.

باران کوثری، سارا بهرامی، الهام کردا، پردیس احمدیه، رویا افشار و جمشید هاشم‌پور بازیگران «سرکوب» هستند. همچنین محمد صادق رنجکشان به عنوان سرمایه گذار و مجری طرح در این پروژه سینمایی حضور دارد.

در خلاصه داستان فیلم «سرکوب» آمده است: «یه کاری کرد وفاداری بشه عادت همه مون حالا همه مون وفاداریم اما اونی که بهش وفاداریم خیلی وقته که مرده»

نیمی از فیلمبرداری فیلم سینمایی «۲۳ نفر» تازه‌ترین ساخته مهدی جعفری هم به پایان رسیده است.  فیلمبرداری این اثر از روز جمعه ۱۳ مهرماه با حضور سردار حاج قاسم سلیمانی آغاز شده بود و در حال حاضر مراحل فیلمبرداری آن در شهرک چهاردانگه،‌ ادامه دارد.  عوامل فیلم سینمایی«۲۳ نفر» بعد از لوکیشن چهاردانگه،‌ راهی لوکیشن اهواز می‌شوند و ۲۰ درصد پایانی فیلم را در اهواز جلوی دوربین می‌برند.  «۲۳نفر» به تهیه‌کنندگی مجتبی فرآورده، روایت گروهی از رزمندگان نوجوان ایرانی است که در جریان جنگ ایران و عراق در سال ۱۳۶۱ به اسارت نیروهای عراقی درآمدند.

تمامی بازیگران این فیلم نوجوان هستند.

سازندگان فیلم سینمایی «۲۳ نفر» عبارتند از: تهیه‌کننده: مجتبی فرآورده، نویسنده و کارگردان: مهدی جعفری، مدیر فیلمبرداری: مرتضی قیدی، طراح صحنه: کامیاب امین عشایری، طراح لباس: سارا سمیعی، جلوه‌های ویژه میدانی: محسن روزبهانی، جلوه‌های ویژه بصری: جواد مطوری، مدیر تولید: رضا زنجانیان، مشاوران: احمد یوسف‌زاده، محمد صاردوانی، تدوین: میثم مولایی، صدابردار: بهمن اردلان، طراح چهره‌پردازی: عباس عباسی.

یوسف مرادیان هم جلوی دوربین «خرها آدم نمی شوند» به کارگردانی اکبر منصورفلاح رفت. در حالی که فیلمبرداری فیلم سینمایی «خرها آدم نمی شوند» آخرین روزهای خود را در شمال کشور سپری می کند، یوسف مرادیان نیز در نقش معلمی به نام ادیب جلوی دوربین این پروژه رفت.

لیلا اوتادی، ارژنگ امیرفضلی، یوسف تیموری، هدی منصورفلاح، سعید دولتی، فاطمه شکری، اصغر حیدری، چیا بابامیری، کیان علی پناه، هامون قربانی، آرمان پیراسته، تینا فتوحی و آیلا فیروزی بازیگران این فیلم هستند.

فیلم یک فانتزی اجتماعی و کودکانه است و در خلاصه داستان آن آمده است: «بعضی از آدم ها در دنیای واقعی خطاهایی کرده و به همین دلیل تبدیل به خر و به جنگل تبعید شده اند. معلمی به نام ادیب برای آموزش آنان به جنگل می رود تا با طی کردن مراحل آموزش، به اشتباه خود پی برده، هویت اصلی خود را بازیافته، آدم شده و به جامعه بازگردند. حدود سه ماه می گذرد و اثری از ادیب نمی شود تا اینکه...»

سایر عوامل اصلی تولید عبارتند از نویسندگان: اکبر منصور فلاح، مصطفی فرد حسینی، مدیر فیلمبرداری: امیر کریمی، مدیر تولید: طاهر امانی، طراح گریم: داریوش صالحیان، طراح صحنه: حسین منصور فلاح، مدیر صدابرداری: مجتبی حبیب اللهی، طراحان لباس: منصور بستانی، هدی منصور فلاح، سرمایه گذار: محمد جعفر فرد حسینی و مجری طرح: موسسه فرهنگی هنری همای سعادت

تدوین «ماهی و برکه» هم به کارگردانی علی براتی توسط حسن حسندوست در حال انجام است. در خلاصه داستان «ماهی و برکه» آمده است: فیلم به زندگی مخترعی با نام علی یزدانی در ۳ دوره کودکی، نوجوانی و جوانی می پردازد. این مخترع در مسیر ساخت اختراعش دچار چالش هایی می شود که برای خانواده و اطرافیانش دردسرهایی را ایجاد می کند.

بازیگران این فیلم سینمایی که تا به این لحظه مقابل دوربین قرار گرفته‌اند عبارتند از مهدی فقیه، سعید آقاخانی، بهناز جعفری، علیرضا استادی، میرطاهر مظلومی، مهسا هاشمی، عبدالباسط رضایی، مهرناز احدیان، ساغر کیان راستی، امیررضا فرامرزی و مهرانه به‌نهاد.

از دیگر عوامل فیلم سینمایی «ماهی و برکه» می توان به کارگردان: علی براتی، مدیر فیلمبرداری: مهدی ایل‌بیگی، برنامه ریز و دستیار اول کارگردان: مسعود میمی، تدوین: حسن حسن‌دوست، نویسندگان: علی براتی، مهدی نامجو و محمد صادق باقری، صدابرداران: جهانگیر میرشکاری، مهدی ابراهیم زاده، طراح صحنه و لباس: سهیل میرسپاسی، مشاور کارگردان: سید حسین آزادی، طراح چهره پردازی: علی بهرامی‌فر، مدیر تولید: صادق ایزدخو، تهیه کننده: هادی انباردار، عکاس: امیر حق‌بر اشاره کرد.

پیش تولید «من می‌ترسم» چهارمین فیلم بهنام بهزادی هم با بازی الناز شاکردوست و امیر جعفری آغاز شد. تاکنون حضور الناز شاکردوست، امیر جعفری، ستاره پسیانی و پوریا رحیمی‌سام در فیلم سینمایی «من می‌ترسم» به کارگردانی بهنام بهزادی قطعی شده است و دیگر بازیگران پروژه به زودی انتخاب و پس از نهایی شدن معرفی می‌شوند.

«من می‌ترسم» چهارمین فیلم بهنام بهزادی پس از فیلم‌های «وارونگی»، «قاعده تصادف» و «تنها دوبار زندگی می‌کنیم» است که حال و هوایی متفاوت با ساخته‌های پیشین بهزادی دارد. همچنین مدیر فیلمبرداری این فیلم سینمایی امین جعفری و طراح صحنه آن آیدین ظریف است. فیلمنامه «من می‌ترسم» توسط بهنام بهزادی به نگارش درآمده است.

فیلم سینمایی «دوزیست» به کارگردانی برزو نیک نژاد و تهیه کنندگی سعید خانی هم با دریافت پروانه ساخت برای حضور در سی و هفتمین جشنواره فجر آماده خواهد شد. تهیه کننده فیلم سینمایی «دوزیست» که تولید جدید برزو نیک نژاد و سعید خانی پس از فیلم سینمایی «لونه زنبور» است؛ درباره آخرین وضعیت ساخت این فیلم عنوان کرد: در انتظار سرمایه گذار هستیم تا پس از دریافت پروانه ساخت که به احتمال زیاد هفته آینده صادر می شود، بتوانیم پیش تولید «دوزیست» را آغاز کنیم. وی در ارتباط با بازیگران این فیلم سینمایی افزود: به دلیل نزدیکی به ایام جشنواره فیلم فجر، تولیدات سینمایی افزایش پیدا کرده و اکثر بازیگران مدنظر ما در پروژه های دیگر مشغول هستند. مذاکراتی انجام شده است ولی هنوز هیچ بازیگری قطعی نشده است. تلاشمان را می کنیم تا بتوانیم شرایط را فراهم کنیم تا «دوزیست» به جشنواره برسد.

خانی در پایان درباره ژانر این فیلم سینمایی تصریح کرد:  «دوزیست» در ژانر کاملاً اجتماعی ساخته خواهد شد.

مجتبی پیرزاده هم در فیلم «مجبوریم» رضا درمیشیان ایفای نقش خواهد کرد. پیرزاده تازه ترین بازیگری است که به جمع بازیگران فیلم تازه درمیشیان پیوسته تا در کنار فاطمه معتمدآریا، پارسا پیروفر، نگار جواهریان ، پردیس احمدیه ایفای نقش کند. پیرزاده پیش از این در فیلم‌های فروشنده ( اصغر فرهادی ) و شکستن همزمان بیست استخوان ( جمشید محمودی ) بازی کرده است.

«مجبوریم» پنجمین فیلم بلند سینمایی رضا درمیشیان بعد از «بغض»، «عصبانی نیستم!»، «لانتوری» و فیلم به نمایش درنیامده «یواشکی» است که به تهیه‌کنندگی رضا درمیشیان تولید می شود.

گروه تولید فیلم سینمایی «لتیان » هم با پریناز ایزدیار برای حضور در این فیلم به توافق رسیدند.

 «لتیان » عنوان نخستین فیلم سینمایی علی تیموری در مقام کارگردان محسوب می شود که این روزها در مرحله پیش تولید قرار دارد و براساس برنامه ریزی های انجام گرفته اوایل زمستان مقابل دوربین خواهد رفت. گروه تولید این پروژه پس از عقد قرارداد با امیر جدیدی، به تازگی نیز با پریناز ایزدیار برای حضور در این فیلم سینمایی به توافق نهایی رسیده اند.

«لتیان » یک فیلم پربازیگر است و در حال حاضر مذاکره با سایر بازیگران و برخی از عوامل پشت دوربین ادامه دارد. گروه همزمان با انتخاب گروه پشت دوربین، هم اکنون مشغول انتخاب لوکیشن های فیلم نیز هستند. اکتای براهنی کارگردان فیلم سینمایی «پل خواب » فیلمنامه «لتیان » را اوایل سال گذشته با مضمونی اجتماعی به نگارش درآورده است.

پروانه ساخت «لتیان » اوایل تابستان امسال صادر شد. مجید مطلبی تهیه کنندگی «لتیان» را برعهده گرفته است. وی پیش از این تهیه کنندگی فیلم های سینمایی «هت تریک » و «سرخ پوست » را برعهده داشته است.

از میان عوامل پشت صحنه این پروژه سینمایی تاکنون حضور سامان مقدم به عنوان مشاور کارگردان، مهدی بدرلو مدیر تولید و ادیب سبحانی به عنوان مدیر فیلمبرداری قطعی شده است

پیمان خازنی هم موسیقی فیلم «زعفرانیه ۱۴ تیر» را به پایان رساند

پیمان خازنی آهنگساز هم از اتمام موسیقی متن فیلم سینمایی «زعفرانیه ۱۴ تیر» به کارگردانی علی هاشمی خبر داد. خازنی در توضیح این پروژه بیان کرد: تمام تلاشم برقراری هماهنگی مناسب بین عنصر تصویر و موسیقی بوده است. هم اکنون با یکی از خوانندگان سرشناس آواز مشغول ساخت و ضبط موسیقی تیتراژ  پایانی هستیم و امیدواریم این فیلم در جشنواره ملی فیلم فجر امسال اکران موفقیت آمیزی داشته باشد. به هر صورت  هدفم برای حضور در این پروژه علاوه بر تجربه ساخت موسیقی هم جهت با فیلم، تلاش برای تاثیرگذاری بر روند کلی آن نیز بوده است. به عقیده من موسیقی صحیح و به جا می‌تواند به عنوان مکمل تصویر و ارتقادهنده آن باشد.

«زعفرانیه ۱۴ تیر» نخستین ساخته‌ سید علی هاشمی به تهیه کنندگی سلیمان علی‌محمد است که پیش از این فیلم «اسب حیوان نجیبی است» را تهیه کرده است.

غلامرضا فرجی سخنگوی کارگروه اکران هم درباره جلسه این هفته این کارگروه گفت: در جلسه امروز دوشنبه ۲۱ آبان ماه قرارداد فیلم سینمایی «بی‌نامی» بعد از فیلم سینمایی«خانم یایا» در گروه ایران و قرارداد فیلم سینمایی «دزد‌ و پری ۲» بعد از فیلم سینمایی «بی‌نامی» در گروه ایران ثبت شد. وی ادامه داد: همچنین قرار داد فیلم سینمایی «تخت گاز» بعد از «دزد و پری۲» در گروه ایران و قرارداد فیلم سینمایی «کلمبوس» بعد از فیلم سینمایی «لس‌آنجلس‌ ـ‌ تهران» در گروه کورش ثبت شد. سخنگوی کارگروه اکران اعلام کرد: فیلم سینمایی «وااای آمپول» از روز چهارشنبه ۲۳ آبان در گروه ماندانا، اکران خود را آغاز می‌کند. وی افزود: در این جلسه همچنین کف فروش فیلم‌های در حال اکران بررسی شد و به علت بالا بودن کف فروش تمامی فیلم‌ها، می‌توانند به اکران خود در سرگروه‌های سینمایی ادامه دهند.

در سومین هفته از دومین ماه پاییز ٩٧ هیئت داوران فیلم‌های سینمایی بخش روایت نو( فیلمسازان اول) پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت معرفی شدند. هیئتی متشکل از: داود میرباقری، مریلا زارعی، ناصر شفق، محمدحسین حقیقی و احمدرضا معتمدی فیلم های سینمایی بخش روایت نو جشنواره مقاومت را داوری می‌کنند. در این بخش هشت فیلم سینمایی به مرحله مسابقه راه پیدا کرده‌اند. «چراغ‌های ناتمام» مصطفی سلطانی، «دایان» بهروز نورانی پور، «کنجان چم» یاسمن نصرتی، «دریاچه ماهی» مریم دوستی، «ویلایی‌ها» منیر قیدی، «صدای منو می‌شنوید...؟» صادق پروین آشتیانی و «اشنوگل» هادی حاجتمند و علی سلیمانی سرنسری اثاری هستند که در این بخش رقابت دارند. نکته قابل توجه حضور سه فیلمساز زن در این بخش است.

بخش روایت نو، این جشنواره به منظور کشف و حمایت از استعدادهای جوان برای نخستین بار در این دوره، بخش «روایت نو» را در ساختار مسابقات این رویداد سینمایی راه‌اندازی کرده است. در این بخش، تمام آثار فیلمسازان اول در قالب فیلم‌های سینمایی، کوتاه داستانی و مستند توسط هیات‌های داوری مورد ارزیابی و داوری قرار می‌گیرد و به برترین فیلم‌های این بخش، لوح یادبود، جایزه نقدی و نشان شهید آوینی اهدا خواهد شد.

گفتنی است؛ پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت به همت بنیاد فرهنگی روایت فتح، انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس با همکاری مراکز و سازمان های مختلف کشور همزمان با هفته گرامیداشت بسیج از ۵ تا ۹ آذر به دبیری محمد خزاعی در تهران برگزار می‌شود.

همچنین به نقل از روابط عمومی سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر، سیمون سیمونیان درباره ثبت نام آثار برای حضور در جشنواره گفت: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سایت جشنواره به نشانی fajrfilmfestival.com  و یا به صورت حضوری با پر کردن فرم شرکت در جشنواره ثبت نام کنند.

وی ادامه داد: تهیه کنندگان و کارگردان‌ها توجه داشته باشند که اگر اولین اثر سینمائیشان است، در بخش نگاه نو و اگر فیلم چندمشان است در بخش سینمای ایران و اگر مستند است در بخش فیلم‌های مستند ثبت نام کنند.

سیمونیان با بیان این که متقاضیان باید بر اساس آیین نامه ثبت نام کنند، یادآور شد: در جشنواره سی و هفتم فیلمی مورد پذیرش است که پروانه ساخت یا نمایش سینمایی داشته باشد و فیلم‌های مستند بالای ۷۰ دقیقه مجاز به ثبت نام هستند.

وی با بیان این که امسال در فراخوان جشنواره بخشی برای ثبت نام فیلم کوتاه داستانی وجود ندارد، توضیح داد: بهترین فیلم کوتاه داستانی از بین برگزیده‌های جشن خانه سینما و همچنین برگزیدگان جشنواره انجمن سینمای جوان به داوری گذاشته و انتخاب می‌شوند بنابراین بخشی مجزا برای ثبت نام فیلم کوتاه داستانی وجود ندارد.

مدیر دبیرخانه جشنواره فیلم فجر با اشاره به مهلت ارسال آثار گفت: مهلت ارسال آثار به دبیرخانه فیلم فجر به صورت اینترنتی و حضوری تا پایان آبان ماه است و بازبینی آثار توسط هیئت انتخاب آذرماه صورت می‌گیرد یعنی متقاضیان باید آثار خود را به صورت dvd و یا dcp در اختیار دبیرخانه جشنواره قرار دهند تا توسط هیئت انتخاب در آذرماه بازبینی و هفته اول دی ماه نتیجه بازبینی‌ها اعلام شود و فیلم‌های راه یافته به بخش مسابقه نسخه‌های dcp را برای نمایش عمومی و برای داوران آماده کنند تا جشنواره‌ای با نظم و حرفه‌ای برگزار شود.

مدیر دبیرخانه سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر تأکید کرد: بهتر است فیلمسازان نسخه کامل آثارشان را برای نمایش به هیئت انتخاب تحویل دهند تا اگر فیلمشان انتخاب نشد اعتراضی مبنی بر ناقص بودن فیلم‌هایشان نداشته باشند. سیمونیان درباره آثار رسیده به دبیرخانه نیز گفت: از زمانی که فراخوان جشنواره اعلام شده استقبال فیلمسازان برای ثبت نام در بخش مستند، سینمایی و نگاه نو خوب بوده البته در بخش نگاه نو تعداد فیلم بیشتری ثبت نام شده است.

تازه ترین آمار فروش فیلم های در حال اکران هم تا پایان سومین هفته از آبان ٩٧ به شرح زیر است:

مغزهای کوچک زنگ زده: ۱۰ میلیارد و ۵۶۰ میلیون تومان

لس آنجلس تهران: ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان

لازانیا: ۳میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان

هشتگ: ۳ میلیارد و ۵۰ میلیون تومان

عرق سرد: ۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان

پیشونی سفید دو: ۲میلیارد و ۱۳۰ میلیون تومان

خانم یایا: ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان

گرگ بازی :۶۵۰ میلیون تومان

جاده قدیم: ۶۱۰ میلیون تومان

وای آمپول:۵۰ میلیون تومان

در مسیر باران: ۲۵ میلیون تومان



٢٣:٠٠ - جمعه ٢٥ آبان ١٣٩٧    /    شماره : ٧٣٦١٠    /    تعداد نمایش : ١٧٨







سینمای ایران در گذر تاریخ



فیلم و صدا

سایر رسانه ها

تبلیغات

برگزیده ها

دارای مجوز شماره 89.25738

از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی


پیوندها

سینمای نو را دنبال کنید

کلیه حقوق این سایت برای سینمای نو محفوظ و استفاده از مطالب آن با ذکر کامل نام منبع مجاز است