جمعه ٣١ فروردين ١٤٠٣

آخرین اخبار :



  چاپ        ارسال به دوست

سینما در هفته‌ای كه گذشت:

روشنایی مشعل فجر ٣٧

سینمای نو > سرویس سینما    

روشنایی مشعل فجر ٣٧

مونا انوری‌زاده

در سومین هفته از سومین ماه پاییز ٩٧ هیئت انتخاب جشنواره سی و هفتم فجر معرفی شدند: احمد امینی، محمد علی حسین نژاد، حسن خجسته، شاهرخ دولکو، بهروز شعیبی، حسین کرمی و رضا مقصودی به عنوان اعضای هیات انتخاب این دوره جشنواره منصوب شدند و هیئت انتخاب جشنواره سی و هفتم كار خود را آغاز كرد. قرار است ۲۲ فیلم در بخش سودای سیمرغ و ۱۰ فیلم برای بخش نگاه نو انتخاب شود.

در این هفته همچنین نامزدهای دوازدهمین جشن انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران هم اعلام شد كه فهرست آن به شرح زیر است:

نامزدهای بهترین فیلم:

١) شعله ور

٢) مغزهای كوچك زنگ زده

٣) بمب، یک عاشقانه

٤) عرق سرد

٥) کامیون

٦) سرو زیر آب

نامزدهای بهترین کارگردانی:

١) بهرام توکلی (تنگه ابوقریب)

٢) حمید نعمت اله (شعله ور)

٣) ابراهیم حاتمی کیا (به وقت شام)

٤) محمدعلی باشه آهنگر (سرو زیر آب)

٥) هومن سیدی (مغزهای کوچک زنگ زده)

٦) پیمان معادی (بمب، یک عاشقانه)

نامزدهای بهترین فیلمنامه:

١) حمید نعمت اله / هادی مقدم دوست (شعله ور)

٢) پیمان معادی(بمب، یک عاشقانه)

٣) هومن سیدی (مغزهای کوچک زنگ زده)

٤) کامبوزیا پرتوی (کامیون)

٥) سهیل بیرقی (عرق سرد)

٦) محمدعلی باشه آهنگر (سرو زیر آب)

 نامزدهای جایزه خلاقیت و استعداد درخشان (فیلمسازان اول):

١) درساژ (پویا بادکوبه)

٢) خجالت نکش (رضا مقصودی)

٣) امیر (نیما اقلیما)

نامزدهای بهترین فیلمبرداری:

١) حمید خضوعی ابیانه (تنگه ابوقریب)

٢) پیمان شادمان فر (مغزهای کوچک زنگ زده)

٣) علیرضا زرین دست (سرو زیر آب

٤) روزبه رایگا (شعله ور)

٥) مهدی جعفری (به وقت شام)

نامزدهای بهترین تدوین:

١) میثم مولایی (تنگه ابوقریب)

٢) مهدی سعدی / هومن سیدی (مغزهای کوچک زنگ زده)

٣) مهرداد خوشبخت (به وقت شام) 

٤) بهرام دهقانی / محمد نجاریان (عرق سرد)

٥) مهدی سعدی (شعله ور)

نامزدهای بهترین موسیقی متن:

١) کارن همایون فر (به وقت شام)

٢) سهراب پورناظری (شعله ور)

٣) النی کاریندرو (بمب، یک عاشقانه)

٤) بامداد افشار (مغزهای کوچک زنگ زده)

٥) حامد ثابت (تنگه ابوقریب)

٦) بهزاد عبدی (سرو زیر آب)

نامزدهای بهترین طراحی صحنه و لباس:

١) عباس بلوندی (سرو زیر آب)

٢) محمدرضا شجاعی (شعله ور)

٣) محمدرضا شجاعی (تنگه ابوقریب)

٤) محسن نصرالهی / مارال جیرانی (مغزهای کوچک زنگ زده)

٥) محسن شاه ابراهیمی / سارا خالدی زاده (بمب، یک عاشقانه)

٦) بابک پناهی / نازی پرتوزاده (به وقت شام)

نامزدهای بهترین چهره پردازی:

١) سعید ملکان (تنگه ابوقریب)

٢) مهرداد میرکیانی (شعله ور)

٣) عباس عباسی (چهارراه استانبول)

٤) ایمان امیدواری (مغزهای کوچک زنگ زده)

٥) فاطمه  کمالی-زهرا كمالی (دارکوب)

نامزدهای بهترین مهندسی صدا:

١) طاهر پیشوایی / علیرضا علویان (به وقت شام)

٢) مهران ملکوتی / علیرضا علویان (مغزهای کوچک زنگ زده)

٣) رشید دانشمند / امیرحسین قاسمی (تنگه ابوقریب)

٤) ایرج شهزادی (بمب، یک عاشقانه)

٥) علی عدالت دوست / امین شریفی/بابك شكیبا (شعله ور)

نامزدهای بهترین بازیگر نقش مکمل مرد:

١) امیر جدیدی (تنگه ابوقریب)

٢) فرهاد اصلانی (مغزهای کوچک زنگ زده)

٣) نوید پورفرج (مغزهای کوچک زنگ زده)

٤) سیامک انصاری (بمب، یک عاشقانه)

٥) هادی حجازی فر (لاتاری)

نامزدهای بهترین بازیگر نقش اول مرد:

١) امین حیایی (شعله ور)

٢) جواد عزتی (تنگه ابوقریب)

٣) نوید محمدزاده (مغزهای کوچک زنگ زده)

٤) سعید آقاخانی (کامیون)

٥) رضا عطاران (مصادره)

٦) امیر جدیدی (عرق سرد)

٧) میلاد کی مرام (امیر)

نامزدهای بهترین بازیگر نقش مکمل زن:

١) لیلی رشیدی (عرق سرد)

٢) سحر دولتشاهی (عرق سرد)

٣) هدی زین العابدین (عرق سرد)

٤) لادن ژاوه وند (مغزهای کوچک زنگ زده)

٥) نگار عابدی (دارکوب)

نامزدهای بهترین بازیگر نقش اول زن:

١) باران كوثری (عرق سرد)

٢) سارا بهرامی (داركوب)

٣) لیلا حاتمی (بمب، یک عاشقانه)

٤) شبنم مقدمی (خجالت نکش)

٥) سحر دولتشاهی (امیر)

جشن منتقدان جوایز خود را در ١٤ رشته به برگزیدگان سینمای ایران اهدا خواهد کرد.دوازدهمین جشن بزرگ سینمای ایران ٢٧ آذر به دبیری جعفر گودرزی در ایوان شمس برگزار می شود.

در سومین هفته از سومین ماه سومین فصل از سال ٩٧ از عرصه تولید در سینما خبر رسید كه فیلمبرداری فیلم سینمایی «آن‌جا، همان ساعت» به کارگردانی سیروس الوند در تهران از نیمه گذشت.

سیروس الوند تهیه‌کننده و کارگردان «آنجا همان ساعت» درباره فرآیند تولید این فیلم سینمایی توضیح داد: پنجاه درصد از فیلمبرداری به پایان رسیده و باقی کار هم در تهران دنبال خواهد شد.

الوند در پایان با تأکید بر این که «کل صحنه‌های فیلم در تهران مقابل دوربین خواهد رفت» درباره احتمال رونمایی فیلم در سی‌وهفتمین جشنواره ملی فیلم فجر هم گفت: این روزها که مشغول فیلمبرداری هستیم اما تلاش می‌کنیم فیلم را به جشنواره برسانیم.

«آنجا همان ساعت» تازه‌ترین فیلم سیروس الوند پس از چهار سال دوری از عرصه کارگردانی سینما است.

بازیگرانی همچون پرویز پرستویی، ماهور الوند، شهرام حقیقت‌دوست، امیرحسین فتحی، شاهرخ فروتنیان و سعید پیردوست در این فیلم ایفای نقش می‌کنند و یوسف فروتن هم بازیگری است که الوند در این فیلم آن را به سینما معرفی خواهد کرد.

در خلاصه «آن‌جا، همان ساعت» آمده است: رعنا (معلم مقطع ابتدایی) و امیر (کارگر کارگاه بلور سازی) زندگی عاشقانه خود را در محله قدیمی، در حاشیه شهر  آغاز کرده‌اند. غافل از آنکه شیطنتی جنون آمیز  خوشبختی ساده آنها را نشانه رفته است.

همچنین فیلمبرداری فیلم سینمایی «بی تار» به کارگردانی جمیل رستمی و تهیه کنندگی سیدحامد حسینی هم در شهر سنندج به روزهای پایانی خود رسیده است و ظرف روزهای آتی سکانس فینال این فیلم مقابل دوربین خواهد رفت. همزمان با فیلمبرداری مراحل فنی این فیلم از جمله تدوین، صداگذاری و ساخت موسیقی در حال انجام است تا ساخته جدید جمیل رستمی برای حضور در جشنواره سی و هفتم فیلم فجر آماده نمایش شود. تدوین این فیلم برعهده مهدی حسینی وند است، صداگذاری را حسین ابوالصدق برعهده دارد و موسیقی نیز این روزها توسط طهمورث پورناظری ساخته می شود.

مهدی پاکدل، مریم بوبانی، محیا دهقانی، تینو صالحی، سحر درویش، محمد لاریان، شهاب عباسیان و آریا راد بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

فیلمنامه «بی تار» به نویسندگی مشترک جمیل رستمی و پژمان تیمورتاش با محوریت منطقه کردستان به نگارش درآمده است. داستان فیلم درباره یک گروه موسیقی است که به کردستان عراق سفر می‌کنند. براساس شخصیت‌های گروه که از بخش‌های مختلف ایران هستند، اساس موسیقی اثر نیز بیشتر برگرفته از ملودی‌های اقوام ایرانی از جمله کردی است.

از دیگر عوامل پشت دوربین «بی تار» می توان به محمود کلاری به عنوان مدیر فیلمبرداری، جهانگیر میرشکاری مدیر صدابرداری، عباس بلوندی به عنوان طراح صحنه و لباس، محسن روزبهانی جلوه های میدانی، محسن بابایی طراح گریم، ماکان خاکزاد جلوه های ویژه بصری و محمد غفاری دستیار اول کارگردان و برنامه ریز اشاره کرد. جمیل رستمی در کارنامه خود ساخت فیلم های سینمایی «ژانی گه‌ل»، «مرثیه برف» و «چشم» را دارد. «بی تار» چهارمین فیلم بلند این کارگردان محسوب می شود.

فیلم‌ سینمایی "تیغ و ترمه" آخرین ساخته کیومرث پوراحمد هم مراحل تدوین را به پایان رسانده و رضا یزدانی خواننده موسیقی این فیلم خواهد بود.علی قائم مقامی تهیه کننده این اثر سینمایی گفت: مراحل تدوین «تیغ و ترمه» به کارگردانی کیومرث پوراحمد پایان یافته و اکنون ساخت موسیقی آن توسط فردین خلعتبری آغاز شده است. همچنین بنا است تا خوانندگی موسیقی این فیلم را رضا یزدانی انجام بدهد. کیومرث پوراحمد کارگردان این اثر سینمایی که متقاضی حضور در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر هم شده است، درباره انتخاب رضا یزدانی به عنوان خواننده موسیقی این فیلم گفت: شیفتگی من به رضا یزدانی از صدایش شروع شد، صدایی خسته، صد گره و سرشار از احساس‌های گونه‌گون و متضاد... بعدتر که با خود رضا نزدیک و آشنا شدم خصلت‌هایی در او دیدم که این شیفتگی را دوچندان کرد. صمیمیت، بی‌شیله پیله بودن، خاکی بودن و بسیاری ویژگی‌هایی که انگار دوره‌اش سرآمده از بس کمیاب که حتی نایاب شده است. اینک خرسندم که فرصتی پیش آمده تا صدای یگانه رضا یزدانی آبشار احساسی باشد که در صحنه‌هایی از آخرین فیلمم "تیغ و ترمه" جاری شود.

در این اثر سینمایی بازیگرانی چون دیبا زاهدی، پژمان بازغی، لاله اسکندری، هومن برق نورد، مهران رجبی، کوروش سلیمانی، شراره رنجبر، سیمون سیمونیان، میترا قربانی، ماندانا سهرابی، مازیار خسروی، میعاد عابدی زاده، نوید کوه فلاح، فرانک کوشافر، پدارم ابدان و بازیگر خردسال آویسا سجادی ایفای نقش می‌کنند.

دیگر عوامل سازنده این فیلم نیز عبارتند از کارگردان: کیومرث پوراحمد، تهیه‌کننده و مدیرتولید: علی قائم‌مقامی، مدیر فیلمبرداری: علیرضا زرین‌دست، نویسنده: کیومرث پوراحمد براساس اقتباسی از رمان «کی از این چرخ فلک پیاده می شوم» نوشته گلرنگ رنجبر (نشر چشمه)، تدوین: خشایار موحدیان، سعید سیاح، طراح چهره پردازی: مهری شیرازی، دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز: حمیدرضا غفارزاده، دستیار دوم کارگردان: مهیار اسلامی،‌ مدیر صحنه: امیرعباس دهقانی، صدابردار: بابک اردلان، عکاس: مهدی حیدری، دستیار تدوین : وحیده طوسیان، منشی صحنه: آرزو نیک‌پور و ...

فیلم سینمایی «پالتوشتری» به نویسندگی و کارگردانی مهدی علی میرزایی هم به مرحله ساخت موسیقی رسید و این روزها مسعود سخاوت دوست، مشغول انجام این مرحله از فیلم است.

«پالتوشتری» یک فیلم کمدی درباره پیچیدگی‌های رفاقت و رقابت است. به گفته مهدی علی میرزایی، برای این فیلم فرم حضور در سی و هفتمین جشنواره ملی فیلم فجر را پر کرده و یک نسخه بدون موسیقی را به دبیرخانه ارسال کرده‌اند از همین رو در صورت انتخاب برای حضور در جشنواره، فیلم را برای اکران آماده می‌کنند.

سام درخشانی، بانیپال شومون، بهاره کیان افشار، لیندا کیانی، شاهرخ فروتنیان، افسانه چهره آزاده، پریوش نظریه، علیرضا مهران، طوفان مهردادیان، رضا شیخ انصاری بازیگرانی هستند که در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند.

سایر عوامل این پروژه سینمایی عبارتند از تهیه کننده: مجید شیخ انصاری، نویسنده فیلمنامه و کارگردان: مهدی علی میرزایی، مدیر تولید: سجاد رحیمی، مدیر برنامه‌ریزی و دستیار اول کارگردان: حامد مختاری، مدیر فیلمبرداری: مسعود امینی تیرانی، صدابردار: مسیح سراج، طراح صحنه و لباس: حسین پیام سوری، طراح گریم: عباس عباسی، تدوین: محمد نجاریان، منشی صحنه: زهرا تحقیقی، عکاس: افرا شهباززاده، مدیر تدارکات: محمد ابراهیمی.

فیلم سینمایی «سلفی با دموکراسی» به کارگردانی علی عطشانی هم که با دریافت پروانه ساخت قرار بود اوایل آذرماه مقابل دوربین رود، به دلیل نیاز فیلمنامه به جلوه های ویژه و زمان بر بودن این امر فیلمبرداری اش به ۲۵ بهمن ماه موکول شده است.

براساس شنیده ها پژمان جمشیدی، میترا حجار، علی دهکردی، امیرمهدی ژوله و نیما شاهرخ شاهی بازیگرانی هستند که با آنان برای حضور در این فیلم توافق نهایی انجام شده است. گروه تولید حتی با حمید فرخ نژاد نیز برای حضور در این فیلم مذاکراتی انجام داده اند ولی با توجه به تعویق افتادن کلید فیلم، این احتمال وجود دارد که در زمان آغاز فیلمبرداری بازیگران نامبرده در پروژه های دیگری حضور داشته باشند، به همین خاطر ممکن است گزینه دیگری به جای آنها انتخاب شود.

لوکیشن اصلی «سلفی با دموکراسی» در دریاچه نمک قم قرار دارد و بخش عمده فیلمبرداری قرار است در این مکان انجام شود.

به نظر می رسد «سلفی با دموکراسی» ادامه ای بر فیلم «دموکراسی تو روز روشن» باشد. این فیلم با فیلمنامه ای از مسعود احمدیان و امیرعلی احمدیان فضایی فانتزی دارد و داستانش درباره فرشته های چپ و راستی است که اعمال مردم را رصد می کنند... .

عوامل فیلم سینمایی «23 نفر» هم برای ضبط پلان‌های آخر فیلمبر

داری راهی آبادان شدند. این فیلم سینمایی به کارگردانی مهدی جعفری برای حضور در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر روزهای آخر فیلمبرداری خود را طی می کند. فیلمبرداری این اثر از روز جمعه ۱۳ مهرماه با حضور سردار حاج قاسم سلیمانی در تهران آغاز شده بود.

بنابراین گزارش، «۲۳نفر» به تهیه‌کنندگی مجتبی فرآورده، روایت گروهی از رزمندگان نوجوان ایرانی است که در جریان جنگ ایران و عراق در سال ۱۳۶۱ به اسارت نیروهای عراقی درآمدند.

سازندگان فیلم سینمایی «۲۳ نفر» عبارتند از: تهیه‌کننده: مجتبی فرآورده، نویسنده و کارگردان: مهدی جعفری، مدیر فیلمبرداری: مرتضی قیدی، طراح صحنه: کامیاب امین عشایری، طراح لباس: سارا سمیعی، جلوه‌های ویژه میدانی: محسن روزبهانی، جلوه‌های ویژه بصری جنگ: هادی اسلامی، جلو های ویژه بصری بخش عراق: امیر سحرخیز، مدیر تولید: رضا زنجانیان، مشاوران: احمد یوسف‌زاده، محمد ساردوئی، تدوین: میثم مولایی، صدابردار و صداگذار: بهمن اردلان، طراح چهره‌پردازی: عباس عباسی، مشاور رسانه ای: مهرداد معظمی.

فیلم سینمایی «متری شیش و نیم» به کارگردانی سعید روستایی هم در روزهای پایانی فیلمبرداری قرار دارد.سید جمال ساداتیان تهیه کننده سینما درباره آخرین وضعیت ساخت «متری شیش و نیم» گفت: فرهاد اصلانی به عنوان جدیدترین بازیگر این پروژه جلوی دوربین رفته است.

وی افزود: این اثر در روز‌های پایانی فیلمبرداری قرار دارد و مراحل فنی آن با هدف اولین نمایش در جشنواره فیلم فجر پیش می‌رود.

گفتنی است؛ پیش از این حضور بازیگرانی مانند پیمان معادی، نوید محمدزاده، علی باقری، پریناز ایزدیار و ... در «متری شیش و نیم» رسانه‌ای شده بود.

پریوش نظریه هم به جمع بازیگران فیلم «مجبوریم» تازه‌ترین فیلم رضا درمیشیان پیوست. پیش از این حضور فاطمه معتمدآریا، پارسا پیروفر، نگار جواهریان ، پردیس احمدیه ، مجتبی پیرزاده ، بابک کریمی و رضا بهبودی در «مجبوریم» قطعی شده بود.

فیلم «احمد بای»‌ محصول مشترک ایران و الجزایر هم که مردادماه امسال در این کشور جلو دوربین رفته بود، پس از ۴ ماه فیلمبرداری به کار خود خاتمه داد.

بیشتر عوامل این فیلم از جمله تهیه‌کننده (سمیره حاج جیلانی) و بازیگران الجزایری هستند، اما جمال شورجه از ایران کارگردانی «احمد بای‌» را بر عهده داشته است. از دیگر عوامل ایرانی این فیلم می‌توان به مجید میرفخرایی (طراح صحنه و لباس)، تورج منصوری(مدیر فیلمبرداری) و کامران خلج (طراح گریم) اشاره کرد. «محمد طاهر زاوی» در نقش «احمد بای» و «ژرار دوپاردیو» بازیگر مشهور فرانسوی ـ که تابعیت روسی هم دارد ـ در نقش «دای حسین» یکی از حاکمان مشهور الجزایر، ایفای نقش کرده‌اند.

این فیلم نخستین پروژه بزرگ تاریخی سینمای الجزایر محسوب می‌شود و روایتگر رویارویی «احمد بای» سردار استقلال‌طلب این کشور آفریقایی با استعمارگران فرانسوی در قرن نوزدهم میلادی است

فیلمبرداری فیلم سینمایی «ترانه‌ای عاشقانه برایم بخوان» به کارگردانی مهرداد غفارزاده هم با حضور بازیگرانی از ترکیه و ایران، پس از اتمام فیلمبرداری در شهر استانبول، فیلمبرداری بخش‌های ایران آن در تهران آغاز شد. تهیه کنندگی این فیلم را امیرشهاب رضویان بر عهده دارد و تدوین همزمان آن توسط شاهین یارمحمدی در تهران ادامه دارد، غفارزاده سعی دارد فیلم را  به جشنواره فیلم فجر برساند.

سایر عوامل اصلی فیلم عبارتند از: نویسندگان ایرانی فیلمنامه: مهرداد غفارزاده، اکبر روح، نویسندگان ترک:  سرتاچ بایجان، پلین کارامحمت اوغلو، مدیر فیلمبرداری: ژان پل سرسین، مسعود امینی تیرانی، تدوین گر: شاهین یارمحمدی، مدیر گروه برنامه ریزی و کارگردانی: کیوان جمالی، صدابردار: انگین الیبال، سید وحید رضویان، طراح صحنه: جلال اوزاک اوغلو، امیر بنایی، مدیرنورپردازی، تیفیک کسگین، طراح لباس: ایلکه کارگین، مدیر تولید: الیف دوگان، مجید فردی انور، مدیر تدارکات: رامین بهزادی، برنامه ریز تولید: دلارا بویودیکمن، طراح گریم: الیف ساتی، مجری طرح: مصطفی گونش، سرمایه گذاران: بابک به روش، سارا احمدی، محصول شرکت های  Vision Green Cut  و Artiz Evi

 بازیگران ایرانی این اثر را پژمان بازغی، افسانه پاکرو، امید روحانی، سارا احمدی، فرناز محمودی، آیتک جاوید و بازیگران ترکیه: یوسف چیم (yusuf çim)، علی بوراک جیلان (ali burak ceylan)، هازال تورسان (hazal tuesan)، آیشن اینجی (aysen inci)، سمرا دینجر (samra dincer)، الیف ارول (elif erol) تشکیل می‌دهند.

 همچنین در این فیلم چناره ملک زاده خواننده آذربایجانی هم حضور دارد.

در خلاصه داستان این اثر آمده است: «امره»جوان خوش صدا با دوست نزدیکش «هاکان» به عنوان پیک موتوری توزیع غذای یک رستوران در استانبول کار می‌کنند، امره رابطه‌ای صمیمی با مادرش دارد و هراز گاه برای کودکان پرورشگاه بچه‌های بهشت کنسرت‌های تک نفره اجرا می‌کند و مورد علاقه بچه‌های بی‌سرپرست آنجاست، در همین روزها دختری ایرانی به نام «دلارا» همراه برادرش «حامد» به استانبول می‌آیند که به توصیه پدرشان شعبه‌ای از کارخانه‌ای را که صنعت خانوادگی‌شان است، در استانبول تاسیس کنند، از سوی دیگر هاکان با فیلمبرداری از امره و پخش فیلم در فضای مجازی باعث معروفیت او می‌شود. زنی به نام "سارا" که دلال فروش املاک است، محل پرورشگاه بچه‌های بهشت را می‌خواهد با ترفندهای مختلف به دلارا بفروشد و امره که حامی کودکان پرورشگاه است ، با فروش پرورشگاه مخالفت میکند و حامد و دلارا درگیر ماجرایی ناخواسته می‌شوند و ...

فیلم‌برداری فیلم سینمایی «فریدِ؟ میگه ساعت هشت» به کارگردانی مسعود فرجام هم در تهران آغاز شد. این فیلم سینمایی با حضور بازیگرانی همچون: آذرخش فراهانی،روشنک گرامی،سام حسامی،الهه افشاری، آزاده سدیری و شقایق فراهانی ساخته می­‌شود.

فیلم حال و هوایی اجتماعی و جوانانه دارد و قصه آن، روایت و برشی از دو شب زندگی پنج جوان است که بر اساس تصمیم ‌ها و انتخاب ‌های غلط سرنوشت نافرجامی را برای خود رقم می‌زنند.

تمامی صحنه ‌های این فیلم در شب رخ می‌دهد و گروه سازنده به تازگی فیلم‌برداری را در پارک جنگلی کوهسار آغاز کرده‌اند.

این فیلم با سرمایه گذاری کامل بخش خصوصی و به تهیه‌کنندگی پیمان راد تولید می شود و تمامی صحنه‌های آن در تهران مقابل دوربین خواهد رفت و پیش بینی می شود تا اواسط دی ماه فیلم برداری آن طول بکشد.

در ساخت این فیلم «عباس رافعی» در مقام مشاور پروژه، این فیلم را همراهی می‌کند.

فیلم سینمایی «جد خوب من» به کارگردانی و تهیه کنندگی اصغر نصیری هم با انجام تست گریم نهایی بازیگران روز دوشنبه مقابل دوربین خواهد رفت. فیلمبرداری این فیلم در شهرهای زنجان، میانه و تهران انجام می شود و تاکنون بخش عمده لوکیشن ها نیز انتخاب شده است.

یوسف تیموری، سولماز حصاری، محمدرضا داودنژاد، محمد شیری، خشایار راد، فاطمه شکری، امیرحسین داودی، قنبر حامد، (با معرفی) یاسمین خلخالی، سالار اسمی، مژگان رستمی، (همراه با) علی صادقی، محمد بهجتبی، نادر نجفی، محمدتقی نجفی، بهزاد اجلی، حسن رحمانی، ابراهیم حبیبی، بهروز بابانژاد، جواد کاظمی، مقصود رحیمی، حسین شایانفر، مجید زمانی، جلیل علیزاده، رضا غیابی، بابک شکارچی، محمدرضا بادنوا، حامد حسین پور، المیرا شعبان، گلبرگ تهران زاده، مهرداد جوزی بازیگران این فیلم هستند. با نزدیک شدن به زمان آغاز فیلمبرداری، تست گریم تمامی بازیگران انجام شده است.

«جد خوب من» داستان دختر و پسر جوانی را روایت می کند که در یک آژانس هواپیمایی مشغول فعالیت هستند و قصد دارند با یکدیگر ازدواج کنند. در این میان خانواده های آنها برای این وصلت مسئله ای را شرط می کنند که خط اصلی داستان فیلم را تشکیل می دهد... .

اصغر نصیری پروانه ساخت این فیلم سینمایی را اواخر سال گذشته دریافت کرد.

با نزدیک شدن به روزهای پایانی تولید فیلم «منطقه پرواز ممنوع» به نویسندگی و کارگردانی امیر داسارگر، ساخت موسیقی و جلوه‌های ویژه این فیلم نیز به مراحل پایانی خود رسیده است.

حبیب خزایی‌فر، چند روزی است که ساخت موسیقی متن فیلم «منطقه پرواز ممنوع» را آغاز کرده است. خزایی‌فر ساخت موسیقی فیلم‌هایی چون «ایستاده در غبار» و «ماجرای نیمروز» را در کارنامه خود دارد. همچنین ساخت جلوه‌های ویژه رایانه‌ای فیلم سینمایی «منطقه پرواز ممنوع» توسط سید هادی اسلامی در حال انجام است.

اسلامی طراحی جلوه‌های ویژه رایانه‌ای فیلم‌های «ملک سلیمان»، «بادیگارد»، «چ» و «به وقت شام» را در کارنامه دارد و این روزها مشغول انجام اقدامات نهایی بر روی سکانس‌هایی از فیلم «منطقه پرواز ممنوع» است.

«منطقه پرواز ممنوع» به نویسندگی و کارگردانی امیر داسارگر و تهیه‌کنندگی حامد بامروت‌نژاد برای حضور در سی‌وهفتمین جشنواره ملی فیلم فجر آماده می‌شود.

امیر سیدزاده تهیه‌کننده سینما هم جزئیات برنامه‌ریزی تولید فیلم سینمایی «ری‌ست» در قالب تولید مشترک با جمهوری چک را تشریح کرد. این تهیه‌کننده سینما با اشاره به جدیدترین پروژه سینمایی خود گفت: به تازگی پروانه ساخت فیلم سینمایی «ری‌ست» به کارگردانی محمدرضا لطفی که از جمله منتقدان سینما نیز هست، صادر شده و در تلاشیم پیش تولید این پروژه را آغاز کنیم.

وی ادامه داد: محمدرضا لطفی پیش از این مستند «روایت ناپدید شدن مریم» را جلوی دوربین برده بود که در گروه سینمایی «هنر و تجربه» اکران شد. این تهیه‌کننده سینما توضیح داد: امیدوارم هرچه سریع‌تر پیش تولید این اثر را آغاز کنیم تا با انتخاب بازیگران و دیگر عوامل، این پروژه را جلوی دوربین ببریم. سیدزاده با اشاره به موضوع این پروژه سینمایی توضیح داد: این فیلم بیشتر درباره به چالش کشیدن دلایل دور شدن آدم‌ها از یکدیگر و بی‌اعتمادی و سلب مسئولیت اعضای خانواده نسبت به هم و جامعه است که به صورت یک داستان دراماتیک نوشته شده است.

تهیه‌کننده فیلم سینمایی «پاسیو» بیان کرد: با توجه به اینکه در ماه‌های پایانی سال قرار داریم، بی‌شک تا بهمن ماه پروژه را کلید می‌زنیم و تا پایان سال فیلمبرداری را تمام می‌کنیم.

سیدزاده در پایان گفت: این پروژه تولید مشترک ایران و جمهوری چک است که مراحل پس از تولید آن در جمهوری چک دنبال می‌شود.

اما فیلم سینمایی «زهره ۴۵۱» به دلیل از دست رفتن فصل، سال آینده مقابل دوربین خواهد رفت.

با اتمام نگارش فیلمنامه فیلم سینمایی «زهره ۴۵۱» به نویسندگی خشایار الوند، فیلمبرداری این فیلم به دلیل از دست رفتن فصل به سال آینده موکول شد. فیلمی که از سیروس مقدم به عنوان کارگردان آن نامبرده می شود. خشایار الوند با تأیید این خبر گفت: نگارش نسخه نهایی فیلمنامه به تازگی به پایان رسیده و به دلیل آب و هوای خاص لوکیشنی که مد نظر گروه تولید قرار دارد، به دلیل سرمای شدید هوا در سه ماه پایانی سال فیلمبرداری در این مکان ممکن نخواهد بود.

وی افزود: فصل بهار و البته پاییز بهترین زمان ممکن برای فیلمبرداری خواهد بود هر چند که تصمیم نهایی در این زمینه را سازندگان خواهند گرفت.

الوند در پایان گفت: «زهره ۴۵۱» با طرحی از محسن تنابنده فیلمی اجتماعی با رگه هایی کمدی است و البته پروداکشن جمع و جوری دارد.

آخرین همکاری خشایار الوند، محسن تنابنده و سیروس مقدم در فصل پنجم سریال تلویزیونی «پایتخت» بود که با استقبال خوبی نیز از سوی مخاطبان مواجه شد.

سیروس مقدم به عنوان مشاور کارگردان در فیلم سینمایی «قسم» به کارگردانی محسن تنابنده حضور داشت. فیلمی که به تازگی فیلمبرداری اش نیز به پایان رسیده است.

ابراهیم اصغری تهیه کننده سینما از ساخت «گرگ و میش سگی» با موضوع اعتیاد خبر داد و درباره جزییات پروژه توضیح داد.

ابراهیم اصغری تهیه کننده سینما هم درباره جدیدترین فعالیت های خود گفت: چند ماه پیش درخواست پروانه ساخت «گرگ و میش سگی» به کارگردانی حسن آخوندپور با موضوع تبعات اعتیاد را دادم که هنوز موفق به اخذ این مجوز نشده ایم اما امیدواریم این هفته بتوانیم پروانه ساخت را دریافت کنیم. وی با بیان اینکه «گرگ و میش سگی» یک فیلمنامه اجتماعی است، عنوان کرد: من چند سال پیش در یک فیلم ویدیویی با نام «فرشته» با حسن آخوندپور همکاری داشتم که آن فیلم موفق به کسب جوایزی از جشنواره «یاس» شد ضمن اینکه این کارگردان چند اثر تلویزیونی و مستند هم ساخته بود از همین رو وقتی پیشنهاد ساخت «گرگ و میش سگی» را داد پس از خواندن فیلمنامه حاضر به ساخت «گرگ و میش سگی» شدم.

وی خبر داد: سال گذشته هم درخواست پروانه ساخت برای یک فیلمنامه به کارگردانی حسن آخوندپور داده بودم ولی با محتوای آن مخالفت شد و اجازه ساخت پیدا نکرد.

اصغری با اعلام این که پیش تولید «گرگ و میش سگی» آغاز شده و با برخی از عوامل برای حضور در این فیلم صحبت شده است اما منتظر اخذ پروانه ساخت برای بستن قراردادها هستند، مطرح کرد: لوکیشن های این فیلم در مشهد و اطراف مشهد است و اگر موفق به کسب پروانه ساخت شویم بلافاصه «گرگ و میش سگی» را کلید می زنیم تا فصل پاییز را برای ساخت این اثر از دست ندهیم.

اصغری در پایان بیان کرد: این فیلم درباره مردی است که گرفتار اعتیاد شده و همسرش باردار است. این مرد برای تامین مواد مخدر خود یکی از فرزندانش را به یک باند خلافکار فروخته و فرزند دومش را نیز پیش فروش کرده در حالی که همسرش از این موضوع بی خبر است و... .

همچنین با پایان تدوین، «آشفته گی» فریدون جیرانی به آخرین مراحل صداگذاری رسید. تدوین این فیلم، مدتی پیش توسط بهرام دهقان به پایان رسیده و هم اکنون علیرضا علویان مشغول صداگذاری «آشفته گی» است.بهرام رادان، مهناز  افشار، مهران احمدی و ..بازیگران این فیلم هستند.

همین طور با پایان فیلمبرداری فیلم سینمایی «ایده اصلی» به کارگردانی آزیتا موگویی، بهزاد عبدی آهنگ‌سازی و پرویز آبنار صداگذاری این فیلم را به عهده گرفتند. بهرام رادان، مریلا زارعی، هانیه توسلی، پژمان جمشیدی، مهرداد صدیقیان و شهباز نوشیر بازیگران اصلی این فیلم هستند.

آزیتا موگویی که پس از «تراژدی» دومین کارگردانی خود را تجربه می کند، تلاش دارد «ایده اصلی» را برای حضور در سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر آماده کند.

فیلم سینمایی «رویای سهراب» به کارگردانی و تهیه کنندگی علی قوی تن هم که مراحل فنی پایانی خود را برای حضور در سی و هفتمین جشنواره فجر سپری می کند، در مرحله رنگ بندی قرار گرفت. در حالی که  بهروز شهامت در حال صداگذاری «رویای سهراب» است، همزمان در لابراتوار استودیو روشنا،رنگ بندی این فیلم نیز توسط کامران سحرخیز در حال انجام است.گفتنی است، ساعد نیک ذات مدیر فیلمبرداری این فیلم نیز، به همراه علی قوی تن  مراحل فنی را فیلم را  نظارت می کنند.

بهاره کیان افشار، مهدی سلطانی، لاله اسکندری، ترلان پروانه، ابوالفضل میری، مینا جعفر زاده، محمد برسوزیان، فروغ امجدی، حسین محمدیان، غزاله اکرمی، حسن علیرضایی، داود خلیلی، شادی عزیزی، مرتضی مرتضایی، فاطمه کرمپور، مهرداد داوری، سمیه  آقایی، ریحانه بابارضایی.... بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

عوامل «رویای سهراب» نیز عبارتند از:نویسنده و کارگردان و تهیه کننده: علی قوی تن ، مدیر فیلمبرداری ساعد نیک ذات، طراح صدا بهروز شهامت، طراح چهره پردازی رحیم مهدیخانی و ...

شورای صدور پروانه ساخت هم در جلسات اخیر با پنج فیلمنامه موافقت کرد.به نقل از روابط عمومی سازمان امور سینمایی، سمعی و بصری؛ فیلم نامه های" گواهی امضاء" به تهیه‌کنندگی محمد قاضی ، کارگردانی و نویسندگی شهرام اسدزاده و "برنده ها" به تهیه‌کنندگی محسن مسافرچی ،کارگردانی و نویسندگی حسن ناظر هر دو با موضوع اجتماعی موافقت شورای ساخت سازمان سینمایی را اخذ کردند. همچنین فیلم‌نامه‌های" شیهه اسب" به تهیه‌کنندگی مهدی کریمی ، کارگردانی و نویسندگی علی عظیمی ، "دیاپازون" به تهیه‌کنندگی علیرضا شجاع نوری،کارگردانی و نویسندگی حامد میرزا علیزاده طهرانی و"ممنوع الخروج" به تهیه‌کنندگی محمود فلاح ،کارگردانی و نویسندگی سید جلال اشکذری  هر سه با موضوع اجتماعی  موافقت شورای ساخت سازمان سینمایی را اخذ کردند.

غلامرضا فرجی سخنگوی کارگروه اکران هم درباره مصوبات جلسه دوشنبه 19 آذر این کارگروه به گفت: فیلم سینمایی «مارموز» از چهارشنبه 21 آذر با سرگروه «باغ کتاب» به جای فیلم «آستیگمات» اکران می‌شود.

او افزود: البته یادآوری می‌شود که قرارداد فیلم «آستیگمات» با سرگروه «باغ کتاب» به مدت سه هفته فیکس بوده و طبق قواعد و قرارداد با پایان این مدت، بدون توجه به میزان فروش فیلم در سرگروه تعویض می‌شود اما اکران آن در زیرگروه‌ها ادامه خواهد داشت.

وی گفت: علاوه بر فیلم «مارموز»، فیلم سینمایی «بی نامی» به کارگردانی علیرضا صمدی در سرگروه «ایران» به جای فیلم «خانم یایا» از همین چهارشنبه اکران می‌شود  و «خانم یایا» هم در زیرگروه‌ها همچنان نمایش خواهد داشت.

به گفته فرجی؛ علاوه بر این دو فیلم، انیمیشن «امین و اکوان» به کارگردانی زحل رضوی هم از چهارشنبه 21 آذرماه در بخش صبح دانش آموزی اکران می‌شود.

کمدی «مارموز» تازه‌ترین ساخته کمال تبریزی است و داستان فردی را روایت می‌کند که علی‌رغم سوابق نامناسب خود سودای نمایندگی مجلس را دارد، این فیلم در ایران و ترکیه فیلمبرداری شده است.در فیلم سینمایی «مارموز» بازیگرانی همچون حامد بهداد، ویشکا آسایش، آزاده صمدی، مانی حقیقی، سیاوش چراغی پور، محمد بحرانی، بهزاد قدیانلو، عیسی یوسفی پور، عباس احمدی مطلق،سید جواد یحیوی ، رضا ناجی، فرهان معین زاده، شیرین آقا کاشی ، بهروز قادری حضور دارند.

«بی‌نامی» اولین ساخته سینمایی صمدی هم فیلمی اجتماعی است که باران کوثری، حسن معجونی، پوریا رحیمی سام، هوشنگ قوانلو، شهروز دل افکار، مهتاب ثروتی، علی باقری، رضا افشار و محمود نظرعلیان در آن به ایفای نقش پرداخته‌اند.

در این هفته اعلام گردید كه مجمع عمومی عادی فوق العاده کانون کارگردانان نوبت دوم، یکشنبه ۲۵ آذر ساعت ۱۷ در خانه سینما برگزار می‌شود. طبق اعلام روابط عمومی کانون، «همچنین مجمع عمومی عادی فوق العاده نوبت اول کانون کارگردانان سینمای ایران در تاریخ پنج آذرماه با دستور جلسه رای در خصوص ثبت در وزارت کار، در خانه سینما برگزار شد.

مجمع برگزار شده طبق قانون اولین مجمع عمومی دوره جدید شورای مرکزی کانون کارگردانان در این خصوص بود که تصمیم گیری در این خصوص به مجمع دوم رسید. ولی این مجمع علیرغم به حد نصاب نرسیدن با پیشنهاد رئیس کانون کارگردانان و استقبال حاضرین ادامه یافت و نزدیک به سه ساعت در فضائی آرام و دوستانه به گفتگو در این زمینه پرداختند.

به تائید حاضرین ، مجمع برگزار شده بهترین جلسه‌ای بود که تاکنون در زمینه بحث ثبت کانون کارگردانان در وزارت کار، برگزار شد و شرکت کنندگان در این مجمع از بزرگان و پیشکسوتان کانون همچون مهدی فخیم زاده، واروژ کریم مسیحی، علیرضا داودنژاد، ابوالحسن داودی، همایون اسعدیان، محمد مهدی عسگرپور، جعفر پناهی، مسعود جعفری جوزانی، محمدعلی سجادی، ابراهیم مختاری، محمد متوسلانی، محمدعلی نجفی، سیامک شایقی، علی ژکان، حسن برزیده و .... تا کارگردانان جوان سینما حضور داشتند. همچنین اعضای موقت کانون نیز علیرغم این که طبق اساسنامه حق رأی نداشتند ولی با حس مسئولیت در این مجمع شرکت کردند.»

در ادامه این گزارش آمده است: «در ابتدای جلسه محسن امیریوسفی رئیس کانون کارگردانان در خصوص دستورجلسه توضیحاتی ارائه کرد و اعلام کرد با توجه به شرایط موجود و ثبت اکثر صنوف خانه سینما در وزارت کار، طبق تصمیم شورای مرکزی ، لازم دانستیم اعضای کانون نیز نظر خود را در این زمینه بیان کنند و شورای مرکزی آمادگی خود را برای برنامه ریزی در خصوص جواب مثبت یا منفی مجمع عمومی اعلام می دارد.

پس از آن پیشنهاد رئیس کانون مبنی بر ادامه بحث و گفتگو در این زمینه با استقبال اعضاء روبرو شد و از همایون اسعدیان ریاست هیئت مدیره خانه سینما و محمدرضا موئینی رابط اصلی خانه سینما با وزارت کار ، دعوت شد به روی سِن بیایند که توضیحات کاملی در این خصوص دادند و در مورد تاریخچه و مزایای ثبت در وزارت کار و حقوقی شدن کانون کارگردانان صحبت کردند.

پس از آن به دعوت رئیس کانون، ابوالحسن داودی مدیرعامل پیشین خانه سینما و مسعود جعفری جوزانی از کارگردانان قدیمی سینما به عنوان مخالفین ثبت، به روی سِن آمدند و با ارائه نظراتشان در مورد معایب این ثبت به گفتگوی رو در رو با موافقین پرداختند.

سپس حاضرین سئوالات و نظرات خود را در این زمینه بیان کردند.

شورای مرکزی کانون کارگردانان بر این باور است که این گفتگوها باید پیش از رای گیری نهائی انجام شود تا نظر قاطع مجمع عمومی به دست آید.

متأسفانه در این خصوص اتفاقات دردناکی که در دوسال گذشته بین انجمن مستندسازان و انجمن صنفی کارگردانان سینمای مستند رخ داد و باعث دو دستگی و جدائی بین مستندسازان سینمای ایران شد، تجربه‌ای ناخوشایند برای همه اهالی سینماست که خوشبختانه با حضور حداکثری و هوشمندانه مستندسازان عزیز درمجمع عمومی اخیر و با رأی و صِحه بر انجمن صنفی که در وزارت کار ثبت شده، وحدتی دوباره به این صنف مهم و تاثیرگذار سینمای ایران بازگشت. شورای مرکزی کانون کارگردانان همانطور که رئیس کانون در مجمع عمومی بیان کرد نظر مجمع عمومی کانون را حُسن ختام این بحث می‌داند و برای هر دو پاسخ مثبت یا منفی مجمع عمومی برنامه ریزی کرده است. خوشبختانه در مجمع عمومی برگزار شده همه حاضرین در جوی دوستانه و آرام ، نظرات موافق و مخالف خود را به صراحت بیان کردند و نشان دادند که نسبت به سرنوشت کانون کارگردانان که سال آینده سی امین سال تأسیس آن است بی‌تفاوت نیستند و همگی با دیدی باز و در اتحادی صنفی ، تصمیم گیری نهائی در این خصوص را در مجمع عمومی دوم مورخ یکشنبه ۲۵ آذر- ساعت ۱۷ انجام خواهند داد.»

تازه‌ترین آمار فروش فیلم‌های روی پرده نیز تا پایان سومین هفته از آخرین ماه پاییز ٩٧ به شرح زیر است:

«هزارپا»/ ۱۹ سالن/ ۱۶۳ روز/ ۳۹ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان

«مغزهای کوچک زنگ زده»/ ۵۸ سالن/ ۷۹ روز/ ۱۲ میلیارد و ۵۴۰ میلیون تومان

«لس آنجلس- تهران»/ ۴۷ سالن/ ۶۵ روز/ ۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان

«لازانیا»/ ۸۵ سالن/ ۷۲ روز/ ۴ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان

«هشتگ»/ ۵۸ سالن/ ۷۹ روز/ ۳ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان

«پیشونی سفید ۲»/ ۱۲۵ سالن/ ۶۵ روز/ ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان

«خانم یایا»/ ۵۳ سالن/ ۳۵ روز/ ۳ میلیارد و ۵۰ میلیون تومان

«بمب؛ یک عاشقانه»/ ۸۴ سالن/ ۹ روز/ ۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان

«گرگ بازی»/ ۱۷ سالن/ ۵۱ روز/ ۱ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان

«آستیگمات»/ ۸۹ سالن/ ۲۳ روز/ ۱ میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان

«وای آمپول»/ ۸۶ سالن/ ۳۰ روز/ ۱ میلیارد و ۵۰ میلیون تومان

«کلمبوس»/ ۹۶ سالن/ ۹ روز/ ۱ میلیارد تومان

«پاستاریونی»/ ۹۹ سالن/ ۱۶ روز/ ۷۰۰ میلیون تومان

«میلیونر میامی»/ ۱۱۷ سالن/ ۹ روز/ ۵۱۰ میلیون تومان

«سرو زیر آب»/ ۶۷ سالن/ ۲۳ روز/ ۴۵۰ میلیون تومان

«مارموز»/ ۶۸ سالن/ ۲ روز/ ۴۰۰ میلیون تومان

«بی نامی/ ۳۵ سالن/ ۲ روز/ ۱۰ میلیون تومان


٠٨:١٣ - شنبه ٢٤ آذر ١٣٩٧    /    شماره : ٧٤٤٨٦    /    تعداد نمایش : ٢١٦







سینمای ایران در گذر تاریخ



فیلم و صدا

سایر رسانه ها

تبلیغات

برگزیده ها

دارای مجوز شماره 89.25738

از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی


پیوندها

سینمای نو را دنبال کنید

کلیه حقوق این سایت برای سینمای نو محفوظ و استفاده از مطالب آن با ذکر کامل نام منبع مجاز است