شنبه ٠٨ ارديبهشت ١٤٠٣

آخرین اخبار :



  چاپ        ارسال به دوست

در بخش مرور آثار این هفته ؛

فیلم های " عبدالله اسکندری " از شبکه نمایش روی آنتن می رود

سینمای نو > سرویس تلویزیون 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی " سینمای نو " و به نقل از روابط عمومی شبکه نمایش ، عبدالله اسکندری یکی از چهره پردازان سینمای ایران است. وی چهره‌پردازی را از سال ۱۳۵۱ زیر نظر بیژن محتشم در تلویزیون ملی ایران آغاز کرد. اسکندری از جمله اولین هنرمندانی است که توفیق یافت چهره‌پردازی را بر اساس شخصیت بنیاد نهد.

وی توانست با سی و دو سال تلاش بی‌وقفه و ارزشمند در عرصه چهره‌پردازی و تربیت شاگردان فراوانی که بسیاری از آن‌ها هم‌اکنون جزو طراحان خوب چهره‌پردازی ایران هستند باعث شود تا مجله معتبر چهره‌پردازی  Make-up artist، کشور ایران را در زمره ده کشور برتر جهان و اسکندری را جزو ده طراح مهم جهان در سال ۱۹۹۹ برگزیند.

او تاکنون ۶ بار موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین چهره‌پردازی جشنواره فیلم فجر و نیز برنده تندیس خانه سینما شده ‌است. عبدالله اسکندری تاکنون بیش از یکصد و شصت پروژه سینمایی و تلویزیون را در ایران طراحی کرده‌ است که از جمله آثار شاخص و به یاد ماندنی آن می‌شود به هزاردستان، روز واقعه ، مادر، مسافر ری و ... اشاره کرد.

اسکندری کار خود را با سریال «هزاردستان» پس از انقلاب ادامه داد که طراحی و اجرای چهره‌پردازی این مجموعه هنوز هم یکی از کارهای شاخص این رشته در ایران محسوب می‌شود.

از دیگر کارهای شاخص این هنرمند می‌توان به طراحی و اجرای چهره عزت‌الله انتظامی و گوهر خیراندیش در فیلم «بانو» به کارگردانی داریوش مهرجویی اشاره کرد که نشان از تبحر بالای این هنرمند دارد.

فیلم های " هیوا "، " مسافر ری "، " زرد قناری "، " سوغات فرنگ  "، " مادر "، " دختری با کفشهای کتانی  "و " ناخدا خورشید " آثاری هستند که در بخش مرور آثار "عبدالله اسکندری" ، به ترتیب از شنبه ۱۸ اسفند تا جمعه ۲۴ اسفندماه ، ساعت ۲۱ از شبکه نمایش پخش می شوند.



١٦:١٠ - شنبه ١٨ اسفند ١٣٩٧    /    شماره : ٧٦٦٢٣    /    تعداد نمایش : ١٧٨







سینمای ایران در گذر تاریخ



فیلم و صدا

سایر رسانه ها

تبلیغات

برگزیده ها

دارای مجوز شماره 89.25738

از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی


پیوندها

سینمای نو را دنبال کنید

کلیه حقوق این سایت برای سینمای نو محفوظ و استفاده از مطالب آن با ذکر کامل نام منبع مجاز است