پنج شنبه ٠٩ فروردين ١٤٠٣

آخرین اخبار :



  چاپ        ارسال به دوست

بنا بر اعلام روابط عمومی ؛

دومین دوره جشنواره تئاتر اکبر رادی در تهران برگزار می شود

سینمای نو > سرویس تئاتر 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی " سینمای نو " و به نقل از روابط عمومی دومین دوره جشنواره تئاتر اکبر رادی، این جشنواره با هدف تقویت بنیان نمایشنامه ­نویسی ایران، ژرف­­ نگری و بازشناسی آثار و اندیشه ­‌های‌ استاد اکبر رادی و ارج ‌نهادن و شناختن استعدادهای جدید نمایشنامه­ نویسی‌، نمایشنامه های رادیویی و مقالات پژوهشی رادی ­شناسی در سه بخش رقابتی نمایشنامه ­نویسی، مقالات پژوهشی رادی ­شناسی و رادیو رادی (نمایش رادیویی آثار اکبر رادی) و دو بخش غیر رقابتی صحنه ای و سمینار بین المللی نمایشنامه نویسی رئالیستی ایران و جهان در هفته پایانی آذرماه سال جاری برگزار خواهد شد.

بر اساس این گزارش، بخش نمایشنامه نویسی دومین دور­ه­ جشنواره تئاتر اکبر رادی به صورت رقابتی برگزار خواهد شد. در این بخش کلیه­ نمایشنامه نویسان سراسر کشور می ­توانند متقاضی حضور در این بخش جشنواره باشند. بر اساس شرایط و مقررات دبیرخانه در این بخش نمایشنامه نویسان می توانند آثار خود را با موضوع آزاد به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. هم چنین در این بخش آثار نمایشنامه نویسانی پذیرفته می شود که می بایستی حداقل دو نمایشنامه آنان به اجرای عموم در آمده باشد. علاوه بر آن فقط نمایشنامه هایی که تا کنون در مسابقا­ت نمایشنامه نویسی شرکت نکرده باشند و به چاپ نرسیده باشند، پذیرفته می­ شوند ضمن این که هر نمایشنامه نویس فقط می ­تواند با ارسال حداکثر دو اثر متقاضی شرکت در جشنواره باشد.

بخش مقالات رادی شناسی دومین دوره­ جشنواره­ تئاتر اکبر رادی به صورت رقابتی برگزار خواهد شد. کلیه­ پژوهش­گران علاقه ­مند سراسر کشور می­ توانند متقاضی حضور در این بخش جشنواره باشند و مقالات خود را با موضوعات و عناوینی هم چون توجه به ارزش های نهاد خانواده در آثار اکبر رادی، مفهوم شهر و شهرنشینی  و حقوق شهروندی در آثار استاد اکبر رادی، روایت ­شناسی در آثار استاد اکبر رادی، بررسی آثار استاد اکبر رادی از دیدگاه نقد تکوینی، ره ­یافت‌­ها و الگوها در دراماتورژی آثار استاد اکبر رادی، شیوه ­‌های کارگردانی نمایشنامه ‌های استاد اکبر رادی، گرته ­‌برداری­، اقتباس و برداشت آزاد از آثار استاد اکبر رادی و بررسی تطبیقی نمایش­نامه ‏های استاد اکبر رادی با آثار ادبیات نمایشی جهان به دبیرخانه ی این جشنواره ارسال کنند.

دبیرخانه جشنواره هم چنین اعلام کرد: در دومین دوره­ جشنواره­ تئاتر اکبر رادی، برای نخستین بار سمینار بین المللی نمایشنامه نویسی رئالیستی ایران و جهان (با تمرکز به آثار اکبر رادی، آنتوان چخوف، هنریک ایبسن، آگوست استریندبرگ، آرتور میلر) با حضور پژوهش­گران تئاتر ایران و جهان به صورت غیر رقابتی برگزار خواهد شد. در این سمینار  مقالات منتخب هیئت داوران مقالات رادی شناسی این دوره از جشنواره و مقالات پژوهش­گران مدعو ایران و جهان که درباره­ آثار اکبر رادی و آثار هنریک ایبسن مقاله ای نوشته باشند، ارائه می شود. در بخش سمینار بین المللی نمایشنامه نویسی رئالیستی ایران و جهان، مقالات ارسالی می بایستی صرفاً اختصاص به آثار اکبر رادی، آنتوان چخوف، هنریک ایبسن، آگوست استریندبرگ و آرتور میلر داشته باشد. پذیرش آثار در این بخش بر اساس دعوت از پژوهش­گران تئاتر ایران و جهان و ارسال مقالات آنان به دبیرخانه جشنواره صورت می گیرد. مقالات پژوهش­گران مدعو این بخش و مقالات منتخب هیئت داوران مقالات رادی شناسی در این سمینار، در قالب سخنرانی ارائه خواهد شد و اصل و چکیده­ مقالات آنان پس از ارائه در سمینار بین المللی در جلد هفتم کتاب رادی­ شناسی منتشر می شود.

بر اساس اعلام دبیرخانه دومین جشنواره تئاتر اکبر رادی، بخش رادیو رادی (نمایش رادیویی آثار اکبر رادی) این جشنواره نیز به صورت رقابتی و برای نخستین بار در دو دسته نمایش های رادیویی و رادیو تئاتر برگزار می­شود. در این بخش در هر دو دسته، حداکثر شش اثر توسط هیئت انتخاب این بخش به دبیرخانه جشنواره معرفی خواهند شد و به جشنواره راه پیدا خواهند کرد. 

بر اساس این گزارش، در هر دو دسته از بخش رقابتی رادیو رادی صرفاً اختصاص به آثار استاد اکبر رادی دارد و در دو قالب "فایل های صوتی" و "رادیو تئاتر" برگزار خواهد شد. هم چنین آثار بخش "رادیو تئاتر‌" همزمان با اجرا در زمان برگزاری جشنواره به صورت زنده از شبکه رادیویی نمایش پخش خواهند شد و آثاری که در قالب فایل صوتیِ آماده، پذیرفته می شوند مطابق زمان بندی و ضوابط رادیو نمایش، در روزهای جشنواره یا پس از آن پخش خواهند شد. پذیرش آثار در این بخش رقابتی با توجه به اهداف جشنواره به کیفیت، تنوع و خلاقیت در اجرای نمایش رادیویی بستگی دارد. در این بخش آثار جدیدی که در سال 1398 تولید شده باشند، مورد پذیرش دبیرخانه­ دومین دوره جشنواره­ تئاتر اکبر رادی قرار خواهد گرفت. شرایط  حضور در بخش میهمان متعاقباً به تناسب شرایط برگزاری اعلام می شود.

دبیرخانه این جشنواره در خصوص بخش صحنه­ ای دومین دوره جشنواره­ تئاتر اکبر رادی اعلام کرد: این بخش به صورت غیر رقابتی برگزار خواهد شد و دبیر جشنواره برای اجرای نمایش های این بخش ، از تعدادی از کارگردانان و نمایشنامه نویسان تئاتر دعوت به عمل می آورد تا بر اساس  نمایشنامه های از پشت شیشه ها، پلکان، مرگ در پاییز، لبخند باشکوه آقای گیل و خانمچه و مهتابی از آثار اکبر رادی نمایشنامه­ ای را به صورت مونولوگ نوشته و در روزهای برگزاری جشنواره به صحنه بیاورند.

این گزارش در پایان می افزاید: آثار برگزیده هیئت داوران هر یک از بخش ها طی برگزاری آیین ویژه ای با حضور هنرمندان، اصحاب قلم و رسانه و مدیران فرهنگی هنری معرفی خواهند شد. جوایز این جشنواره در بخش های مختلف شامل نشان استاد اکبر رادی،  مدال استاد اکبر رادی، دیپلم افتخار و لوح سپاس و تقدیر است. هم­چنین اثر برگزیده­ هیئت داوران بخش نمایشنامه نویسی و مقالات برگزیده رادی شناسی در جلد هفتم کتاب رادی شناسی توسط یکی از ناشران معتبر منتشر خواهد شد و به چاپ خواهد رسید.

علاقه مندان برای شرکت در این جشنواره می توانند آثار و مدارک خود را به دبیرخانه این جشنواره  واقع در فرهنگسرای سرو به نشانی خیابان ولی­عصر، بالاتر از پارک ساعی، کو­ی ساعی دوم، فرهنگسرای سرو، طبقه همکف، دبیرخانه­ دومین دوره جشنواره تئاتر اکبر رادی ارسال کنند یا برای پرسش های خود با  شماره تلفن  88196708 تماس بگیرند یا به ایمیل جشنواره ارسال کنند.

دومین دوره جشنواره تئاتر اکبر رادی با همکاری اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همکاری نهادهایی هم چون شهرداری تهران، شورای اسلامی شهر تهران، خانه تئاتر، خانه هنرمندان ایران، منطقه فرهنگی هنری شش و فرهنگسرای سرو، مرکز هنرهای نمایشی رادیو (رادیو نمایش) از 27 تا 30 آذرماه 1398 در تهران برگزار می شود.

فراخوان دومین دوره­ جشنواره­ تئاتر اکبر رادی

برگزارکننده:

مؤسسه­ فرهنگی هنری استاد اکبر رادی با همکاری اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

27 تا 30 آذر ماه 1398 - تهران

مقدمه:

اکنون پس از گذشت بیش از یک دهه از فعالیت بنیاد استاد اکبر رادی و پس از برگزاری نخستین دوره جشنواره تئاتر اکبر رادی، متولیان این بنیاد برای برگزاری برنامه های خود که شامل مسابقات نمایشنامه نویسی، مقالات رادی شناسی، رادیو رادی، نمایشنامه خوانی و ... بوده، مصمم شدند که در زمان واحدی این برنامه ها را در قالب دومین دوره جشنواره تئاتر اکبر رادی به اجرا درآورند تا علاقه مندان تئاتر و آثار اکبر رادی در زمان مشخصی شاهد یکی از مهم ترین فعالیت­های فرهنگی کشور باشند و بر اساس آن نیز هر شرکت­کننده و علاقه ­مندی بتواند در این رویداد ملی فرهنگی حضور یابد. به همین منظور مؤسسه­ فرهنگی هنری استاد اکبر رادی با همکاری نهادهای فرهنگی، هنری و اجتماعی، دومین دوره جشنواره تئاتر اکبر رادی را از 27 تا 30 آذر ماه 1398 (18 تا 21 دسامبر 2019) در تهران برگزار می ­کند.

 اهداف  جشنواره:

1-   تقویت بنیان نمایشنامه ­نویسی ایران

2-   ژرف­­ نگری و بازشناسی آثار و اندیشه ­‌های‌ استاد اکبر رادی

3-   ارج ‌نهادن و شناختن استعدادهای جدید نمایشنا‌مه­ نویسی‌، نمایشنامه های رادیویی و مقالات پژوهشی رادی ­شناسی

بخش ­های جشنواره:

1-  نمایشنامه ­نویسی

2-  مقالات پژوهشی رادی ­شناسی

3-  سمینار بین المللی نمایشنامه نویسی رئالیستی ایران و جهان

4-  رادیو رادی (نمایش رادیویی آثار اکبر رادی)

5-  صحنه ای


1. مسابقه نمایشنامه نویسی

بخش نمایشنامه نویسی دومین دور­ه­ جشنواره تئاتر اکبر رادی به صورت رقابتی برگزار خواهد شد. در این بخش کلیه­ نمایشنامه نویسان سراسر کشور می ­توانند متقاضی حضور در این بخش جشنواره باشند.

شرایط و مقررات:

  • در این بخش نمایشنامه نویسان می توانند آثار خود را با موضوع آزاد به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
  • در این بخش آثار نمایشنامه نویسانی پذیرفته می شود که می بایستی حداقل دو نمایشنامه آنان به اجرای عموم در آمده باشد.
  • در این بخش فقط نمایشنامه هایی که تا کنون در مسابقا­ت نمایشنامه نویسی شرکت نکرده باشند و به چاپ نرسیده باشند، پذیرفته می­ شوند.
  • در این بخش هر نمایشنامه نویس فقط می ­تواند با ارسال حداکثر دو اثر متقاضی شرکت در جشنواره باشد.
  • چنان­چه در هر مرحله­ ای از انتخاب آثار این بخش جشنواره، مغایرتی با بندهای پیشین اعلام­ شده اثبات شود، دبیرخانه­ جشنواره­ تئاتر اکبر رادی، نمایشنامه مورد نظر را از این بخش رقابتی جشنواره حذف می ­کند.
  •  آثار برگزیده هیئت داوران این بخش در آیین پایانی معرفی خواهند شد. جوایز این بخش شامل نشان استاد اکبر رادی، دیپلم افتخار و لوح سپاس است. هم­چنین اثر برگزیده­ هیئت داوران برای انتشار به یکی از ناشران معتبر معرفی خواهد شد و به چاپ خواهد رسید.
  • مدارک مورد نیاز:

* ارسال سه نسخه از هر عنوان نمایشنامه به نشانی دبیرخانه و هم­ چنین ارسال لوح فشرده نمایشنامه در فرمت doc به نشانی الکترونیکی  festivailraditheater@gmail.com

* ارسال یک قطعه عکس از نمایشنامه نویس به صورت فایل JPEG  و خلاصه سوابق وی حد اکثر در 100 کلمه در فرمت doc به نشانی الکترونیکی festivailraditheater@gmail.com

* ارسال تصویر بروشور و خبر اجرای نمایش یا نامه از مرکز هنرهای نمایشی یا اداره کل ارشاد استان یا شهرستان متقاضی مبنی بر به اجرا آمدن عمومی آن همراه با بازه زمانی دوره اجرا

* تکمیل فرم تقاضای حضور در جشنواره

گاه شمار:

تاریخ آخرین مهلت دریافت آثار در بخش مسابقه­ نمایشنامه نویسی­: 30 مهرماه 1398

2.  مسابقه­ مقالات رادی ­شناسی­:

بخش مقالات رادی شناسی دومین دوره­ جشنواره­ تئاتر اکبر رادی به صورت رقابتی برگزار خواهدشد. کلیه­ پژوهش­گران علاقه ­مند سراسر کشور می­ توانند متقاضی حضور در این بخش جشنواره باشند.

موضوعات و عناوین بخش مسابقه­ مقالات رادی ­شناسی:

1-    توجه به ارزش های نهاد خانواده در آثار اکبر رادی

2-    مفهوم شهر و شهرنشینی و حقوق شهروندی در آثار استاد اکبر رادی

3-    روایت ­شناسی در آثار استاد اکبر رادی

4-     بررسی آثار استاد اکبر رادی از دیدگاه نقد تکوینی

5-     ره ­یافت‌­ها و الگوها در دراماتورژی آثار استاد اکبر رادی

6-     شیوه ­‌های کارگردانی نمایشنامه ‌های استاد اکبر رادی

7-     گرته ­‌برداری­، اقتباس و برداشت آزاد از آثار استاد اکبر رادی

8-     بررسی تطبیقی نمایش­نامه ‏های استاد اکبر رادی با آثار ادبیات نمایشی جهان

شرایط و مقررات:

  • بخش رقابتی مقالات رادی­شناسی­، صرفاً اختصاص به آثار استاد اکبر رادی دارد.
  • پذیرش آثار در این بخش با توجه به اهداف جشنواره و موضوعات و عناوین ذکر شده در این فراخوان به سطح علمی، کیفیت، تازگی و جذابیت طرح مقاله پژوهشی بستگی تام دارد.
  • مقالات منتخب هیئت داوران این بخش، برای ارائه در سمینار و نیز انتشار در کتاب راد­ی ­شناسی 7 معرفی خواهند شد.
  • در این بخش رقابتی، مقالاتی که تا به حال در مسابقات پژوهشی، سمینارها و همایش های علمی و جشنواره­ های دیگر شرکت نکرده باشند یا در نشریات و رسانه ­های مکتوب منتشر نشده باشند، مورد پذیرش دبیرخانه­ این جشنواره قرار می ­گیرند.
  • چنان­چه در هر مرحله ای از انتخاب آثار، مغایرتی با بندهای پیش گفته شده اثبات شود، دبیرخانه این جشنواره، مقاله­ متقاضی این بخش را از رقابت در این بخش حذف خواهد کرد.
  • مقاله­ برگزیده این بخش در آیین پایانی این جشنواره از سوی هیئت داوران معرفی خواهد شد و سه تا پنج مقاله­ منتخب هیئت داوران این بخش برای ارائه در سمینار رادی شناسی و ایبسن شناسی معرفی خواهد شد. جوایز این بخش شامل نشان استاد اکبر رادی، دیپلم افتخار و لوح سپاس است.
  • اصل و چکیده­ مقالات برگزیده پس از ارائه در سمینار رادی­ شناسی و پس از تأیید نهایی هیئت داوران این بخش در جلد هفتم کتاب رادی­ شناسی منتشر خواهد شد.

مدارک مورد نیاز:

* ارسال سه نسخه از چکیده و اصل مقاله­ پژوهشی به نشانی دبیرخانه­ جشنواره و ارسال چکیده و اصل مقاله­ پژوهشی  در فرمت  doc به نشانی الکترونیکیfestivailraditheater@gmail.com 

* ارسال یک قطعه عکس پژوهش­گر در فایل JPEG  و خلاصه سوابق وی حد اکثر در 100 کلمه در فرمت doc به نشانی الکترونیکیfestivailraditheater@gmail.com 

* ارسال یک حلقه لوح فشرده از پاورپوینت مقالات منتخب برای ارائه در سمینار به نشانی دبیرخانه جشنواره

* تکمیل فرم تقاضای حضور در جشنواره

گاه­ شمار:

تاریخ آخرین مهلت دریافت چکیده مقالات رادی ­شناسی: 30 مهر ماه 1398

تاریخ دریافت اصل مقالات رادی ­شناسی و پاورپوینت: 9 آذر ماه 1398

تاریخ برگزاری سمینار مقالات رادی شناسی: 28 آذر ماه 1398

3. سمینار بین­ المللی نمایشنامه نویسی رئالیستی ایران و جهان (با تمرکز به آثار اکبر رادی، آنتوان چخوف، هنریک ایبسن، آگوست استریندبرگ، آرتور میلر)

سمینار بین المللی نمایشنامه نویسی رئالیستی ایران و جهان دومین دوره­ جشنواره­ تئاتر اکبر رادی برای نخستین بار با تمرکز به آثار اکبر رادی، آنتوان چخوف، هنریک ایبسن، آگوست استریندبرگ، آرتور میلر و با حضور پژوهش­گران تئاتر ایران و جهان به صورت غیر رقابتی برگزار خواهد شد. برگزار خواهد شد. در این سمینار هم­چنین مقالات منتخب هیئت داوران مقالات رادی شناسی این دوره از جشنواره و مقالات پژوهش­گران مدعو ایران و جهان که درباره­ آثار اکبر رادی و آثار هنریک ایبسن مقاله ای نوشته باشند، ارائه می شود.

شرایط و مقررات:

  • بخش سمینار بین المللی نمایشنامه نویسی رئالیستی ایران و جهان، صرفاً اختصاص به آثار اکبر رادی، آنتوان چخوف، هنریک ایبسن، آگوست استریندبرگ و آرتور میلر دارد.
  • پذیرش آثار در این بخش بر اساس دعوت از پژوهش­گران تئاتر ایران و جهان و ارسال مقالات آنان به دبیرخانه جشنواره صورت می گیرد.
  • مقالات پژوهش­گران مدعو این بخش، در این سمینار در قالب سخنرانی ارائه خواهند شد و اصل و چکیده­ مقالات آنان پس از ارائه در سمینار بین المللی در جلد هفتم کتاب رادی­ شناسی منتشر خواهد شد.
  • پژوهش­گران غیر ایرانی می­بایست چکیده و اصل مقالات خود را به زبان فارسی و انگلیسی در فرمت doc به نشانی الکترونیکی festivailraditheater@gmail.com  ارسال کنند.
  • مقالات این بخش در سیمنار به دو زبان فارسی یا انگلیسی ارائه خواهند شد.
  • در این بخش رقابتی، مقالاتی که تا به حال در مسابقات پژوهشی، سمینارها و همایش های علمی و جشنواره­ های بین ­المللی دیگر شرکت نکرده باشند یا در نشریات و رسانه های مکتوب ایران و جهان منتشر نشده باشند، مورد پذیرش دبیرخانه­ این جشنواره قرار می­گیرند.

مدارک مورد نیاز:

* ارسال سه نسخه از چکیده و اصل مقاله­ پژوهشی به زبان فارسی و انگلیسی به نشانی دبیرخانه­ جشنواره و ارسال چکیده و اصل مقاله­ پژوهشی در فرمت doc به نشانی الکترونیکی festivailraditheater@gmail.com 

* ارسال یک قطعه عکس پژوهش­گر در فایل JPEG  و خلاصه سوابق وی به زبان فارسی و انگلیسی حداکثر در 100 کلمه در فرمتdoc  به نشانی الکترونیکیfestivailraditheater@gmail.com 

* ارسال لوح فشرده پاورپوینت مقالات منتخب برای ارائه در سمینار به نشانی دبیرخانه جشنواره

* تکمیل فرم تقاضای حضور در جشنواره

­ گاه­ شمار:

تاریخ ارسال چکیده و اصل مقالات: 2 آذرماه 1398 (23 نوامبر 2019)

تاریخ برگزاری سمینار بین المللی نمایشنامه نویسی رئالیستی ایران و جهان: 28 آذر ماه 1398 (18 دسامبر 2019)

4. مسابقه رادیو رادی (نمایش رادیویی آثار اکبر رادی)

بخش رادیو رادی (نمایش رادیویی آثار اکبر رادی) دومین دوره­ جشنواره­ تئاتر اکبر رادی به صورت رقابتی و برای نخستین بار  در دو دسته نمایش های رادیویی و رادیو تئاتر برگزار می­شود. در این بخش در هر دو دسته حداکثر شش اثر توسط هیئت انتخاب این بخش به دبیرخانه جشنواره معرفی خواهندشد و به جشنواره راه پیدا خواهند کرد. 

شرایط و مقررات :

  • بخش رقابتی رادیو رادی در هر دو دسته، صرفاً اختصاص به آثار استاد اکبر رادی دارد و در دو قالب "فایل های صوتی" و "رادیو تئاتر" برگزار خواهد شد.
  • آثار بخش "رادیو تئاتر‌" همزمان با اجرا در زمان برگزاری جشنواره به صورت زنده از شبکه رادیویی نمایش پخش خواهند شد و آثاری که در قالب فایل صوتیِ آماده، پذیرفته می شوند مطابق زمان بندی و ضوابط رادیو نمایش، در روزهای جشنواره یا پس از آن پخش خواهند شد.
  • پذیرش آثار در این بخش رقابتی با توجه به اهداف جشنواره به کیفیت، تنوع و خلاقیت در اجرای نمایش رادیویی بستگی دارد.
  • در بخش رقابتی آثار جدیدی که در سال 1398 تولید شده باشند، مورد پذیرش دبیرخانه­ دومین دوره جشنواره­ تئاتر اکبر رادی قرار خواهد گرفت. شرایط حضور در بخش میهمان متعاقباً به تناسب شرایط برگزاری اعلام می شود.
  • چنان­چه در هر مرحله ­ای از انتخاب آثار این بخش، مغایرتی با بندهای پیشین گفته شده اثبات شود، دبیرخانه­ این جشنواره، گروه نمایش رادیو رادی را از ادامه­ مسیر باز خواهد داشت.
  • هیئت داوران این بخش، رتبه های برتر را برای بهترین نمایش رادیویی، بازیگر زن، بازیگر مرد، افکتور، کارگردان و تهیه کننده در آیین پایانی این دوره از جشنواره معرفی خواهند کرد. جوایز این بخش شامل مدال استاد اکبر رادی، لوح سپاس و لوح تقدیر است.

مدارک مورد نیاز :

* ارسال یک قطعه عکس کارگردان و تهیه کننده به صورت فایل JPEG  و خلاصه سوابق این دو نفر حداکثر در 100 کلمه در فرمت doc به نشانی الکترونیکی  festivailraditheater@gmail.com

* ارسال چهار حلقه لوح فشرده با کیفیت از فیلم اجرای رادیو تئاتر با تشریح دقیق و مکتوب ایده اجرایی در آن قالب و چهار حلقه لوح فشرده با فرمت mp3  از فایل آماده صوتی (نمایش رادیویی) به نشانی دبیرخانه جشنواره

* تکمیل فرم تقاضای حضور در جشنواره

گاه شمار:

تاریخ آخرین مهلت شرکت در بخش مسابقه رادیو رادی­: 30 آبان ماه 1398

تاریخ اعلام آثار راه یافته به جشنواره: 9 آذر ماه 1398

5 . صحنه ای

 بخش صحنه­ ای دومین دوره جشنواره­ تئاتر اکبر رادی به صورت غیر رقابتی برگزار خواهد شد. برای اجرای نمایش های این بخش، دبیر جشنواره از تعدادی از کارگردانان و نمایشنامه نویسان تئاتر دعوت به عمل می آورد تا بر اساس چند اثر از آثار اکبر رادی نمایشنامه ­ای را به صورت مونولوگ نوشته و در روزهای برگزاری جشنواره به صحنه بیاورند.

شرایط و مقررات عمومی دومین دوره جشنواره ­تئاتر اکبر رادی:

  • شرایط امکانات فنی مورد نیاز گروه­ های نمایشی و رادیو رادی به لحاظ سالن و تجهیزات فنی مربوط به اجرا بر اساس دارابودن امکانات فنی سالن اجرا خواهد بود که حداکثر یک هفته پیش از برگزاری جشنواره از سوی دبیرخانه این جشنواره اعلام خواهد شد. در غیر این صورت امکانات مورد نیاز هر نمایش یا نمایشنامه خوانی منتخب جشنواره برعهده­ گروه­ های شرکت ­کننده خواهد بود.
  • ستاد برگزاری جشنواره در قبال ساخت و ساز دکور ، دوخت لباس، چاپ اقلام تبلیغاتی نمایش ­ها و اسکان  شرکت کنندگان در بخش های مختلف جشنواره  مسئولیتی را برعهده نمی گیرد.
  • هیچ یک از مدارک ارسالی متقاضیان این جشنواره اعم از عکس ­ها، نمایشنامه ­ها و فیلم­ های ارسال شده (اعم از پذیرفته شده و پذیرفته نشده) مسترد نخواهد شد.
  • تصمیم ­گیری در خصوص موارد پیش ­بینی ­نشده در فراخوان بر عهده­ شورای سیاست ­گذاری، ستاد برگزاری جشنواره و حسب سیاست ­های ادارای و مقررات جاری خواهد بود.
  • دبیرخانه این جشنواره در مقابل ارسال نامناسب آثار و مدارک توسط متقاضیان حضور در جشنواره و آسیب دیدگی در مسیر ارسال هیچ گونه مسئولیتی ندارد.
  • دبیرخانه جشنواره مجاز است از آثار منتخب در امور انتشاراتی، اطلاع رسانی و تبلیغاتی (محیطی، فضای مجازی و رسانه ای) در زمان برگزاری جشنواره و پس از آن استفاده کند.
  • دبیرخانه­ این جشنواره موظف است دریافت اثر را به متقاضی اعلام کند. در صورت اعلام نشدن دریافت اثر از سوی برگزارکننده پس از 72 ساعت، به معنی وصول  نشدن است و باید مجداً آثار متقاضی ارسال شود.

آیین پایانی جشنواره:

براساس تصمیم­ گیری شورای سیاست­ گذاری و شورای اجرایی جشنواره، پس از داوری آثار توسط هیئت­ های داوریِ جداگانه در بخش­ های رقابتی ( نمایشنامه نویسی، مقالات رادی شناسی و رادیو رادی)، آیین پایانی دومین دوره­ جشنواره­ تئاتر اکبر رادی در تاریخ 30 آذرماه سال جاری با حضور هنرمندان تئاتر، خانواده فر‌هنگ و هنر، مدیران فرهنگی هنری و نمایندگان رسانه­ های جمعی برگزار‌ خواهد شد.

نشانی و راه­­ های ارتباطی با جشنواره:

نشانی پست الکترونیکی دبیرخانه: festivailraditheater@gmail.com

نشانی دبیرخانه: فرهنگسرای سرو واقع در خیابان ولی­عصر، بالاتر از پارک ساعی، کو­ی ساعی دوم، فرهنگسرای سرو، طبقه همکف، دبیرخانه­ دومین دوره جشنواره تئاتر اکبر رادی

 تلفن: 88196708

فرم تقاضای شرکت در دومین دوره­ جشنواره­ تئاتر  اکبر رادی

1-    نام نمایشنامه / مقالات رادی ­شناسی /  رادیو رادی / سمینار بین المللی نمایشنامه نویسی / نام نمایش:

2-    نام هنرمند:

3-    تاریخ و محل تولد:

4-     میزان تحصیلات:

5-    نشانی الکترونیکی (ایمیل):

6-    نشانی منزل یا محل کار:

7-    تلفن همراه :

8-    تلفن ثابت :

این­جانب ..................................... متقاضی شرکت در بخش نمایشنامه نویسی ..........   /  مقالات رادی شناسی   ............  / رادیو رادی   ............   /  سمینار بین المللی نمایشنامه نویسی رئالیستی ایران و جهان ..........  دومین دوره­ ی جشنواره ی تئاتر اکبر رادی با اطلاع از مفاد و شرایط فراخوان آن و با ارسال مدارک لازم، تقاضای خود را برای شرکت در این جشنواره اعلام می ­دارم و نسبت به مقررات آن متعهد می ­شوم.

نام و نام خانوادگی :                                         تاریخ :                             امضاء :


دبیرخانه­ دومین دوره جشنواره تئاتر اکبر رادی

25  شهریور ماه 1398



١٤:٥٢ - دوشنبه ٢٥ شهريور ١٣٩٨    /    شماره : ٨٠٣٥٤    /    تعداد نمایش : ٢١٦







سینمای ایران در گذر تاریخ



فیلم و صدا

سایر رسانه ها

تبلیغات

برگزیده ها

دارای مجوز شماره 89.25738

از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی


پیوندها

سینمای نو را دنبال کنید

کلیه حقوق این سایت برای سینمای نو محفوظ و استفاده از مطالب آن با ذکر کامل نام منبع مجاز است