پنج شنبه ٠٦ ارديبهشت ١٤٠٣

آخرین اخبار :



  چاپ        ارسال به دوست

با آواز اشکان کمانگری ؛

آلبوم «اینک دریچه ای به بیکرانگی» رونمایی شد

سینمای نو > سرویس موسیقی         

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی " سینمای نو " و به نقل از روابط عمومی این آلبوم، در ابتدای مراسم علیرضا بدیع ، شرکت در چنین مراسمی را به مثابه مراسم کلنگ زنی پروژه های بین المللی دانست. او کمانگری را خواننده ای دانست که در انتخاب شعر وسواس و دقت ویژه ای دارد و در کنار حامد فکوری و مقداد شاه حسینی به عنوان آهنگساز موفق به تولید موسیقی متفکری شده اند. سپس مجری برنامه از حاضرین دعوت کرد تا اولین تیزر مربوط به مراحل تولید این آلبوم نمود. پس از پخش تیزر مجری از علیرضا میر علینقی منتقد موسیقی دعوت کرد تا برای ایراد سخنان خود رو در روی حضار قرار گیرد.

میر علینقی در ابتدای سخنان خود به علل حضور خود در این مراسم پرداخت و گفت: اکثر سی دی هایی که این روزها به دستم م یرسد جز ریاضت هایی بی مزد و منت نبوده. ولی موسیقی  این آلبوم بدون توضیحات اضافی و به دور از حاشیه خود را به گوش مخاطب می رساند. 
او ادامه داد: خوشحالم این اثر را اثری میبینم که تک تک اعضا،  از آن حد پختگی عبور کردند و به بیان شخصی خود رسیدند. 

میرعلی نقی از نحوه اطلاع رسانی در بروشور به شدت تعریف کرد و با توجه به اطلاعات دقیق موجود در بروشور این اثر را اثری دانست که از سال ۷۷ تا کنون مراحل ساخت آن طول کشیده است. 

وی افزود: این اثر كاری است كه  مبتنی بر آثار روایی بوده و این نوع موسیقی میراث دار روزهای آغازین مکتب موسیقی روایی هستند. در ۱۲ قطعه این آلبوم یک خط سیر منطقی را دیدم و در آن از بیان سازی این اثر به واسطه موتیف های آن بسیار لذت بردم.

میرعلینقی افزود اگر این آلبوم در زمانی که ساخته شده بود موفق به انتشار می شد ،اثری بسیار پیشرو نسبت به زمان خود می بود. 

او در پایان به خواننده اثر اشاره کرد و گفت : در این اثر جدای از یک صدای شخصی توانمندی شخصی سازی غیرقابل انكار دیده می شود.

پس از سخنان میرعلینقی با دعوت مجری برنامه دومین تیزر این آلبوم به سمع و ‌نظر حاضرین رسید.
سخنران بعدی این مراسم دکتر کوثری استاد دانشگاه و مدیر انتشارات علمی و فرهنگی  بود که با دعوت مجری به بیان سخنان خود پرداخت. 

وی در ابتدای سخنان خود گفت: موسیقی سنتی ما راه های تازه ای را طی کرده و این مورد از این جهت حائز اهمیت است که این راه جدید برخلاف موسیقی دوران قاجار برای جوان امروزی حال آور است.

او ادامه داد: این كار  حرکتی نو محسوب و این نكته مثبتی به حساب می آید. این اثر ثابت می کند موسیقی سنتی هنوز از بین نرفته است و قادر به جذب مخاطب است.

بخش بعدی مراسم، پس از پخش سومین تیزر با دعوت مجری به حضور هنرمندانی که آلبوم مورد بحث را تولید کردند رو در روی حضار، اختصاص داشتند.

حامد فکوری ، مقداد شاه حسینی و اشکان کمانگری هنرمندانی بودند که در ادامه برنامه با مخاطبین به گفت و‌گو‌ پرداختند.

مقداد شاه حسینی در ابتدای سخنان خود از همه دست اندرکاران این اثر به ویژه دکتر کوثری تشکر کرد.

وی در ادامه از طراح گرافیک اثر مجید کاشانی و سایر هنرمندان نوازنده این اثر تشکر کرد.

در ادامه اشکان کمانگری ضمن تشکر از مجموعه انتشارات علمی فرهنگی به مدیریت دکتر کوثری تشکر کرد. در ادامه افزود : در بهار ۹۳ به این گروه اضافه شده ام و مقبولیت و موفقیت این اثر را مدیون پختگی  تک تک اعضا می دانم.

حامد فکوری آهنگساز اثر سخنران بخش دیگر این مراسم بود که به نقش مخاطب جدی در دلگرم ساختن هنرمندان برای تولید آثار جدی اشاره کرد.

وی در رابطه با علل تاخیر در انتشار اثر به بازار موسیقی اشاره کرد و گفت: سالها طول کشید تا تهیه کننده ای در کنار ما قرار بگیرد که در ورای توجه به موسیقی عوام پسندانه به اثری تفکر محور توجه کند.

وی افزود: مخاطب امروزی بیشتر جذب تک ترک ها می شود و فراموش کرده که یک آلبوم موسیقی مانند کتاب است و می بایست مانند کتاب از ابتدا تا انتهای آنرا شنید. 

در این قست از برنامه آریا عظیمی نژاد به عنوان مهمان به  جمع سخنرانان اضافه شد. عظیمی نژاد طی سخنانی گفت: عرصه بیان هنری ، عرصه آزادی عمل برای میل به تنوع وتولد جهان های دیگری است. مهم اینست که دور هم هستیم و این تنوع باعث نوعی همزیستی مسالمت آمیز و‌تنوع شنیداری می شود.

پایان بخش مراسم رونمایی از آلبوم اینک دریچه ای به بیکرانگی جشن امضای آلبوم توسط آهنگسازان و خواننده این اثر بود.



١٣:٤٣ - شنبه ١٧ شهريور ١٣٩٧    /    شماره : ٧١٨٨٥    /    تعداد نمایش : ٤١٢







سالن های اجرای موسیقی


فیلم و صدا

سایر رسانه ها

گالری عکس

دارای مجوز شماره 89.25738

از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی


پیوندها

سینمای نو را دنبال کنید

کلیه حقوق این سایت برای سینمای نو محفوظ و استفاده از مطالب آن با ذکر کامل نام منبع مجاز است