پنج شنبه ٠٩ فروردين ١٤٠٣

آخرین اخبار :



  چاپ        ارسال به دوست

توسط حامد سلیمان‌زاده ؛

جزئيات كارگاه‌هاى بين‌الملل سی و دومین جشنواره فیلم كودك اعلام شد

سینمای نو > سرویس سینما    

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی " سینمای نو " و به نقل از ستاد اطلاع رسانی سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان ، حامد سلیمان‌زاده مدیر کارگاه‌های بخش بین‌الملل سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان درباره جزئیات برگزاری کارگاه‌های بین‌الملل جشنواره ضمن اشاره به حضور اساتید بر جسته کشورهای مختلف در این کارگاه‌ها و ورکشاپ‌ها گفت: امسال کارگاه‌های آموزشی به شکل عملی خواهیم داشت و  در کنار آنها یک سری سخنرانی به شکل سمینار با موضوعات متنوع برگزار می‌شود. در این دوره تمرکز ما بیشتر بر روی تکنیک و محتوا در حوزه سینمای کودک و نوجوان بوده است به نحوی که اگر در چند وقت اخیر پیشرفت تکنولوژی در بحث ابزار و امکانات رخ داده است بتوانیم در این کارگاه‌ها معرفی کنیم.

وی درباره نحوه و معیار انتخاب مهمانان کارگاه‌های بخش بین‌الملل بیان کرد: یکی از مهمترین معیارهای انتخاب ما سابقه مهمانان در حوزه سینمای کودک و نوجوان بود. به طور مثال برای یکی از ورکشاپ‌ها که درباره انیمیشن‌سازی خودآموخته است، الکساندر آتانه از کشور فرانسه مدرس این کارگاه خواهد بود، ایشان در جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان دو بار شرکت کرده است و در دو دوره گذشته موفق شد جایزه بهترین فیلم انیمیشن جشنواره را از آن خود کند.

سلیمان‌زاده در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت: رزومه و سابقه مهمانان کارگاه‌های بین‌الملل جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان مورد بررسی قرار گرفته است و فعالیت آن‌ها در زمینه تدریس و کار در حوزه سینمای کودک و نوجوان مهمترین معیار ما برای دعوت از آن ها بوده است.

وی ادامه داد: ما همچنین برای ورکشاپ «سینمای وی آر» یا همان سینمای مجازی مهمانی از کره جنوبی خواهیم داشت که چندین سال با همین سبک تولید فیلم کرده است و همه آثارش را به صورت وی آر به جشنواره‌های مختلف عرضه کرده است. همچنین خانم کاترینا دوکوند از منتقدین بزرگ آلمان برای کارگاه استراژی‌های معاصر در نقد فیلم در جشنواره حضور دارد که با نقدهای خود در مجلات معتبر اروپایی چهره بسیار شناخته شده‌ای است.

مدیر کارگاه‌های بخش بین‌الملل جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان با بیان اینکه این دوره از جشنواره هم به لحاظ کیفی و هم به لحاظ کمی پیشرفت داشته است، اظهار داشت: از لحاظ کمی با بررسی‌های جشنواره معتبر جهانی در حوزه کودک و نوجوان متوجه می‌شویم که تعداد ورکشاپ‌های برگزار شده در هر جشنواره نهایتا چهار الی پنج کارگاه است، اما ما امسال خوشبختانه هفت ورکشاپ بسیار جدی را در جشنواره برگزار خواهیم کرد.

وی در پایان تصریح کرد: تمهیدی که امسال اندیشیدیم تصویربرداری حرفه‌ای از کارگاه‌های بخش بین‌الملل است تا بتوانیم آنها را در اختیار انجمن سینمای جوان قرار دهیم و بتوانیم این ورکشاپ‌ها را در سرتاسر ایران به علاقه‌مندان عرضه کنیم. انجمن سینمای جوان هم از این موضوع استقبال کرده است و همه  کارگاه‌ها حتی پس از جشنواره قابل استفاده خواهند بود. این کار می‌تواند منجر شود تا حتی کسانی که نتوانستند به هر دلیلی در این کارگاه‌ها حضور داشته باشند فیلم این جلسات را با کیفیت ببینند و بهره لازم را از مباحث مطرح شده در جلسات ببرند.



١٦:١١ - دوشنبه ٢٨ مرداد ١٣٩٨    /    شماره : ٧٩٧٦٨    /    تعداد نمایش : ١٨١







سینمای ایران در گذر تاریخ



فیلم و صدا

سایر رسانه ها

تبلیغات

برگزیده ها

دارای مجوز شماره 89.25738

از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی


پیوندها

سینمای نو را دنبال کنید

کلیه حقوق این سایت برای سینمای نو محفوظ و استفاده از مطالب آن با ذکر کامل نام منبع مجاز است