جمعه ١٠ فروردين ١٤٠٣

آخرین اخبار :



  چاپ        ارسال به دوست

در بیست و پنجمین دوره برگزاری ؛

شهرام ناظری و مظهر خالقی در سالگرد نقره‌ای جشنواره "گلاویژ" جایزه گرفتند

سینمای نو > سرویس موسیقی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی " سینمای نو " ، در مراسم ویژه بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی "گلاویژ" با شعار «شهود و آزاد، آذین ‌گلاویژند» که بیش از 50 ادیب ، شاعر، مترجم و منتقد ایرانی و همچنین بیش از 200 شخصیت برجسته ادبی، شاعر، مترجم، منتقد و هنرمند از کشورهای مراکش، مصر، فرانسه، الجزائر، آمریکای لاتین، اردن، فلسطین، سوریه، لبنان و اردن، «ملا بختیار» نویسنده برجسته اقلیم کردستان و دبیر این رویداد معتبر فرهنگی و هنری، «حمه‌ی حمه سعید» وزیر روشنبیری (فرهنگ و هنر) حکومت اقلیم کردستان، معاون وزیر فرهنگ و هنر حکومت عراق فدرال، «هه‌وال ابوبکر» استاندار سلیمانیه، دکتر «ئیبتسام اسماعیل قادر» مؤسسه روشنفکری «گلاویژ»، شمار کثیری از مردم شهر سلیمانیه و دیگر شهرهای اقلیم کردستان عراق در تالار هنر در شهر سليمانيه پایتخت فرهنگی و هنری اقلیم کردستان عراق حضور داشتند؛ استاد شهرام ناظری شوالیه آواز ایران و استاد مظهر خالقی خواننده سرشناس کُرد ، به پاسداشت شکوه، توانایی و تلاش‌های خستگی ناپذیز در عرصه فرهنگ و هنر؛ جایزه سالگرد نقره‌ای این جشنواره را دریافت کردند.

اجرای موسیقی مقامی تنبور توسط استاد شهرام ناظری

در ادامه این مراسم ، شهرام ناظری اسطوره موسیقی ایران، به همراه فرید الهامی با ساز تنبور و صابر نظرگاهی با ساز دیوان ، مقام «ساروخانی» (از مقامات باستانی تنبور) را با شعری از سیدیعقوب ماهیدشتی اجرا کردند.

نزدیک به ۱۴ سال پیش، استاد شهرام ناظری و فرید الهامی آلبومی با نام «شاهنامه کُردی» آماده انتشار دارند که به دلایل مختلف و همچنین عدم شرایط انتشار، این اثر موسیقایی تا کنون منتشر نشده است.

اهدای جایزه سالگرد نقره‌ای جشنواره بین‌المللی «گلاویژ»

در میانه بخش‌های مختلف این رویداد فرهنگی و هنری، جایزه ویژه سالگرد نقره‌ای بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی «گلاویژ» به پاسداشت شکوه، توانایی و تلاش‌های خستگی ناپذیز بزرگان عرصه فرهنگ و هنر به هفت شخصیت مطرح و برجسته فرهنگی و هنری اهدا شد، از جمله؛ احمد سالار نمایشنامه‌نویس و کارگردان تئاتر، ملا بختیار نویسنده، فوئاد مجید مصری، ارغوان رسول شاعر، شهرام ناظری استاد آواز، مظهر خالقی خواننده و انور قره‌داغی رهبر ارکستر و موسیقی‌دان.

سلیمانیه همه نویسندگان و متفکران را دور خود گرد آورده است

در ادامه برنامه‌های جشنواره بین‌المللی «گلاویژ»، معاون وزیر فرهنگ و هنر حکومت عراق فدرال گفت: آمده‌ایم که بخشی از تولیدات و خلاقیت‌هایی باشیم که همیشه، گلاویژ آنها را با خود همراه دارد. به سلیمانیه آمده‌ایم که ستاره‌ بزرگی است و همه نویسندگان و متفکران را دور خود، گرد آورده است.

شعرخوانی شمس لنگرودی در جشنواره بین‌المللی "گلاویژ"

شمس لنگرودی شاعر سرشناس ایرانی که میهمان ویژه بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی «گلاویژ» است، در مراسم افتتاحیه این رویداد ادبی، به شعرخوانی پرداخت.

اجرای گروه موسیقی "افسانه شرق"

در ادامه این برنامه، گروه موسیقی «ئه‌فسانه‌ی روژهه‌لات» (افسانه شرق) به سرپرستی فرید الهامی آهنگساز و نوازنده تنبور از ایران به همراه ، محمد علی محمدحسنی(دلنواز)  نوازنده بنجو از  بلوچستان ، مینا دریس خواننده  عرب‌زبان اهوازی، غزاله شیرازی نوازنده ویلنسل و امین حیدری نوازنده عود  از ایران، نبیل یوسف شریداوی نوازنده دف‌نواز عرب، ده‌رشن جوت سینک آنند از هندوستان و «هه‌ژار زه‌هاوی» نوازنده دف از اقلیم کردستان قطعاتی را اجرا کردند.

اجرای ژیوار شیخ الاسلامی با ارکستر هنرهای زیبای سلیمانیه

از دیگر بخش‌های جشنواره بین‌المللی "گلاویژ" ، اجرای ارکستر بخش موسیقی هنرهای زیبای سلیمانیه به رهبری دکتر عبدالله جمال سگرمه موسیقی‌دان سرشناس کُرد بود که خوانندگی قطعه شیوه‌ت شیرینه و آهنگ فه‌سلی به‌هار بر عهده ژیوار شیخ الاسلامی از کردستان ایران و قطعه پردی سور و آهنگ خه‌فتان بر عهده مزگین طاهر از روژئاوا بود.

اجرای گروه موسیقی «سلیمانیه»

در بخش دیگری از این مراسم، گروه موسیقی "سلیمانیه" با همکاری تعدادی از نوازنده‌های این شهر و دانشجویان هنرهای زیبای دانشگاه سلیمانیه، چندین قطعه موسیقی کُردی را به رهبری استاد انور قره‌داغی و خوانندگی لقمان سلیم، هه‌ردی عثمان علی و سیفان عباس معروف تحت عنوان «گذری به شهر سلیمانیه» اجرا کردند.



١٥:٥٥ - يکشنبه ٨ خرداد ١٤٠١    /    شماره : ٩٧٢٠١    /    تعداد نمایش : ٤٠١







سالن های اجرای موسیقی


فیلم و صدا

سایر رسانه ها

گالری عکس

دارای مجوز شماره 89.25738

از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی


پیوندها

سینمای نو را دنبال کنید

کلیه حقوق این سایت برای سینمای نو محفوظ و استفاده از مطالب آن با ذکر کامل نام منبع مجاز است