يکشنبه ٠٩ ارديبهشت ١٤٠٣

آخرین اخبار :



  چاپ        ارسال به دوست

با شعار "قرن‌‌ قرآن" ؛

ویژه برنامه های سیما برای ماه رمضان اعلام شد

سینمای نو > سرویس تلویزیون 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی " سینمای نو " و به نقل از روابط عمومی معاونت سیما؛ جواد شیخ اکبری مدیر شبکه قرآن و دبیر شورای معارف سیما گفت: قرآن دستور زندگی، توجه ویژه به احیای جلسات خانگی، سبک زندگی ایرانی - اسلامی، بحث خانواده و آرامش هم از دیگر محورهای موضوعی رمضان امسال است. همچنين پويش «به اميد خدا» براى اين ماه در شبكه هاى سيما طراحى و اجرا خواهد شد.

وى در خصوص توجه سيما به مسأله احكام افزود: در حوزه احکام برنامه های کوتاهی در شبکه های یک و سه سیما در قالب موشن گرافی پخش می شود. همچنين مسابقه معارفی با نام «محیا» محصول جديد شبکه دو با محوریت احکام روى آنتن خواهد رفت.

شيخ اكبرى تصريح كرد: شبکه های سیما امسال نیز در ماه مبارک رمضان قبل و بعد از اذان های صبح، ظهر و مغرب، ويژه برنامه هايى را به صورت زنده با هدف انتقال مفاهیم دينى، اخلاقی و تربيتى در لحظات اذان گاهی با بهره گیری از مباحث کارشناسان برجسته عرصه دین و اخلاق به منظور رفع نیازهای دينى و معارفى مخاطبان تدارک دیده است.

شیخ اکبری افزود: محفل های ترتیل خوانی، ویژه برنامه های سحرگاهی و افطاری بخشی از این برنامه هاست، که روی آنتن شبکه های سیما می روند.

محفل های ترتیل خوانی ماه رمضان از شبکه های سیما

دبیر شورای معارف سیما از پخش ترتیل خوانی در ساعات مختلف شبانه روز خبر داد و گفت: ترتیل خوانی قرآن کریم از پربیننده ترین برنامه های ماه رمضان است که شبکه های سیما مطابق روال هر ساله این ماه مبارک، محفل های ترتیل خوانی قرآن کریم را که در حرم‌ها و اماکن مقدس برگزار می شود، در ساعات مختلفی برای روزه داران پخش می کنند.

شبکه یک هر روز در ماه مبارک رمضان، ۴۵ دقیقه بعد از اذان صبح، ترتیل خوانی قرآن کریم را از مشهد مقدس حرم رضوی (ع) پخش می کند.

شبکه دو هر روز در ماه مبارک رمضان ساعت ۱۰:۳۰ صبح از شهر طبس امامزاده حسین بن موسی الکاظم (ع) به روی آنتن می رود.

در شبکه سه، پخش ترتیل خوانی قرآن کریم هر روز ساعت ۱۴:۵۰ به صورت زنده همراه با تفسیر کوتاه از شهر قم حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) پخش می شود.

شبکه چهار هر روز ساعت ۱۴ به صورت زنده از شیراز حرم‌ مطهر احمدبن موسی شاه چراغ علیه السلام ترتیل خوانی را برای مخاطبان خود پخش می کند. جمع خوانی قرآن کریم در ساعت ۳ بامداد از این شبکه بازپخش می شود.

ویژه برنامه «انس با قرآن» در ماه مبارک رمضان هر روز به صورت زنده بعد از نماز ظهر و عصر از حرم مطهر حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) شهرستان ری از شبکه پنج پخش می شود.

شبکه قرآن و معارف سیما ترتیل جزء خوانی را در سه نوبت ساعات ۵:۳۵، ۱۰:۲۰ و ۱۷:۳۰ به صورت زنده از مسجد مقدس جمکران، حرم‌ مطهر امام رضا (ع) و حرم امام‌ خمینی (ره) به روی آنتن می برد.

جزءخوانی قرآن در شبکه افق هر روز ساعت ۱۷ در ایام‌ ماه مبارک رمضان به صورت زنده و مستقیم از صحن گوهرشاد حرم‌ رضوی مشهدالرضا (ع) پخش می شود.

در شبکه امید هر روز قبل از اذان ظهر از ساعت ۱۲:۳۰ از بندر بوشهر امامزاده مهیمن و حمزه علیهما السلام به روی آنتن این شبکه می رود.

در شبکه جهانی جام‌جم هر روز ساعت ۱۶ ترتیل خوانی کلام الله مجید از نجف اشرف پخش می شود.

* در شبکه آموزش هر روز در ماه مبارک رمضان ساعت ۱۸:۳۰ از اصفهان مزار امامزاده ابراهیم و اسماعیل علیهما السلام پخش می شود.

برنامه های تلویزیون در سحرگاهان ماه مبارک رمضان

شیخ اکبری با اشاره به این که یکی از اوقات دیدنی سیما در ماه مبارک رمضان، برنامه های سحرگاهی هستند و بسیاری از مردم برای شنیدن دعای سحر، مناجات و آگاهی از زمان اذان صبح به برنامه هاى تلویزیون مراجعه می کنند گفت: شبکه های سیما در این زمان ویژه برنامه های متنوعی را برای سحرهای ماه رمضان تدارک دیده اند که مملو از لحظات و تصاویر خاص هستند؛ مثل پخش تصاویر زنده از کربلا، نجف، مشهد و ... که در هنگامه سحر، موجب بیداری قلب های عاشق می شود. این برنامه ها شامل:


* «ماه خدا» ویژه برنامه سحری ماه رمضان شبکه یک سیما، با اجرای حسن سلطانی شامل بخش های مختلف کارشناسی، سخن بزرگان، مناجات، مداحی و ...‌ به روی آنتن می رود.

* «به افق بهشت» با اجرای سیدکاظم احمدزاده ویژه برنامه سحرگاهی شبکه دو از کربلای معلی به روی آنتن خواهد رفت. این برنامه شامل بخش های متنوع گفت و گوی کارشناسی، مناجات خوانی، دعا، قرائت قرآن کریم، پخش کلیپ و سرود و.. است.

* شبکه سه همچون ماه رمضان‌ سال گذشته،  ویژه برنامه «ماه من» را با اجرای نجم الدین شریعتی و به منظور بررسی مسائل مختلف دینی و فرهنگی با حضور کارشناسان مطرح دينى تهیه و تدارک دیده است.

* شبکه چهار با بازپخش برنامه «سحوری» با اجرای ساعد باقری شاعر سرشناس و سرآینده سرود ملّی کشورمان و اجرای نیایش های شنیدنی ویژه سحرگاه از اولین سحرگاه ماه مبارک رمضان، همراه روزه داران خواهد بود.

* شبکه پنج برای سحرگاهان ماه مبارک رمضان ، برنامه «قرار بهشت» را تدارک دیده است. این برنامه به تهیه کنندگی توحید عرب و با اجرای مجيد يراق بافان از گلزار شهدای بهشت زهرا (س)، شب زنده داران ضیافت الهی را همراهی می کند.

دکتر امین فروغی کارشناس و پژوهشگر تاریخ و ادبیات در «قرار بهشت» به بررسی فضائل حضرت علی (ع) در متون تاریخی می پردازد.

ویژه برنامه سحر شبکه پنج سیما با حضور خانواده محترم شهدای انقلاب، دفاع مقدس، مدافعان حرم از گلزار بهشت زهرا (س) تماشایی می شود و با بخش های مختلف مانند مناجات خوانی از اماکن متبرکه حرم رضوی، حرم مطهر حضرت معصومه (س) و ... تقدیم نگاه مخاطبان می شود.

* «مهمان خدا» ویژه برنامه سحرگاهی شبکه قرآن و معارف سیما است که با اجرای هادی صلح جو از حرم مطهر امام هشتم (ع) روی آنتن می رود. این برنامه ترکیبی با محوریت تبلیغ و ترویج روحیه شب زنده داری و بهره گیری از اوقات ویژه سحر برای نیایش به درگاه حضرت حق و با دعوت از کارشناسان مذهبی با حضور خوانندگان آئینی، مداحان اهل بیت، خانواده های شهدا و پخش فرازهایی از مناجات و نیایش، به روی آنتن خواهد رفت.

* در شبکه افق هم ویژه برنامه «وقت سحر» با اجرای صابر خراسانی و میزبانی از حجت الاسلام و المسلمین علیرضا پناهیان با موضوع کلی کارکرد اجتماعی دین و ارتباط زنده با سفره های سحری در مساجد، امامزاده ها، قبور شهدا و... و آیتم های متعدد دیگر روانه آنتن خواهد شد.

برنامه های سیما در لحظات معنوی افطار 

دبیر شورای معارف همچنین از تدارک شبكه هاى سيما در لحظات پيش از افطار خبر داد و گفت: شبکه های سیما در لحظات عرفانی افطار پای سفره مخاطبان حاضر هستند و برنامه هایی با این حال و هوا روانه آنتن می کنند. این برنامه ها شامل:

* برنامه «دعوت» شبکه یک‌ سیما با اجرای حجت الاسلام محمد برمایی با محوریت بررسی کتاب هایی که بر اساس واقعیت نوشته شده است و با هدف آموزش سبک زندگی اسلامی ایرانی به مخاطبان ارائه خواهد شد.

* شبکه دو سیما برنامه «آدم های خوب شهر» را با اجرای محمد سلوکی برای روزه داران  پخش می کند. این برنامه با محوریت پرداختن به فعالیت های خیرین و نیکوکاران و گفت و گو با آن ها به روی آنتن می رود.

این برنامه با تغییرات کلی در ساختار برنامه، به روایت زندگی انسان های خیری می‌پردازد که کارهای شاخصی در حیطه ایتام انجام داده‌اند. یکی از آیتم های جذاب این برنامه، نمایش «رسم و رسوم رمضان در کشورهای مختلف دنیا» است.

* در شبکه سه، «مثل ماه» با اجرای رسالت بوذری ویژه برنامه افطار خواهد بود. این برنامه با دعوت از میهمانانی از حوزه های مختلف فرهنگی، دینی و اجتماعی قبل از افطار به روی آنتن خواهد رفت.

* در شبکه چهار، مخاطبان، بیننده برنامه پرمخاطب «زندگی پس از زندگی» با اجرای عباس موزون خواهند بود‌.

فصل سوم برنامه «زندگی پس از زندگی» روایت‌گر بیان تجربیات مرگ موقت افرادی است که در شرایط مرگ کلینیکی و یا خروج موقت روح از جسم قرار گرفته‌اند. در این برنامه با تجربه‌گران مرگ موقت از نقاط مختلف کشور آشنا مى شويم كه طی چندین سال پژوهش، گفتگو و مصاحبه حضوری انجام شده است.

* «هيوا» از ساعت ۲۰ ویژه برنامه لحظات عرفانی افطار شبکه پنج سیماست که اجرای آن را دکتر عاطفه میرسیدی بر عهده خواهد داشت.

* شبکه قرآن و معارف سیما از ساعت ۱۸:۳۰ با ویژه برنامه «ضیافت» و با هدف معرفی چهره ها و شخصیت های برجسته جهان تشییع و بررسی ۳۰ شخصیت از علمای دینی مهمان خانه های مخاطبان تلویزیون خواهد بود. این برنامه را سیدعلیرضا قوامی اجرا خواهد کرد.

* «بی انتها» ویژه برنامه افطار شبکه نسیم است که با روايتگرى حامد عسگرى و حال و هواى متفاوت و آیتم های خاص هر شب روی آنتن می رود.

* در شبکه جهانی جام‌جم برنامه ای با محوریت پرداختن به خصایص برجسته اخلاقی برگرفته از صحیفه سجادیه در قالب نمایش کوتاه در لحظات افطار ارائه می شود. این برنامه «خانه ای در کوچه فردوس» نام دارد که شهرام شکیبا و ستاره قطبی آن را اجرا خواهند کرد. بازیگرانی همچون مرتضی زارع، احمد یاوری شاد، کاملیا ابراهیمی، امیرعلی و صدرا شکیبا و آمیتیس حجت الاسلامی در هر قسمت با یک موضوع نمایشی محور محتوای خود را پی می گیرند.

سیدعلیرضا مرتضوی در این برنامه هم به عنوان دایی خانواده شکیبا و هم کارشناس از منظر روانشناسی به تبیین موضوع می پردازد.

* شبکه افق ویژه‌ برنامه افطار خود را با نام «چشمه» با اجرای مصطفی فاروئی از ساعت ۱۸ با محوریت پرداختن به فعالیت های مساجد در جامعه اسلامی پخش می کند.

این برنامه با موضوع نقش محوری مسجد در طول تاریخ هر بار با حضور یک کارشناس به شاخ و برگ‌های این موضوع جامع همچون تاریخچه مسجد، مسجد و سیاست، مسجد و مردم، مسجد و فرهنگ و .... می‌پردازد.

* برنامه «ماهِ ماه» ویژه افطار شبکه سلامت سیما، هر شب، ساعت ۱۹ با اجرای اسماعیل باستانی به صورت زنده روی آنتن می رود.

ویژه ‌برنامه «ماهِ ماه» به‌تهیه‌کنندگی سیدمحمدحسین پورفاضلی است که میزبان اهالی جامعه پزشکی و مدافعان سلامت کشور است.

این برنامه قهرمانانی دارد از جنس مردم این سرزمین و در هر قصه روایتی از امید به زندگی و نگاه و توجه خدا و شروع دوباره را می‌توان دید که پزشکان و کادر بهداشت و درمان کشور، روایت گر این داستان ها هستند.

* شبکه امید با برنامه «سرقرار» ویژه افطاری خود با اجرای فاطمه امجدیان و سیدمحمدصادق تربتیان مخاطبان خود را همراهی می کند.

سخنرانی های مذهبی

وی پخش سخنرانی های مذهبی را یکی دیگر از برنامه های رسانه ملی در ماه رمضان عنوان کرد و گفت: مقرر شده تا در ساعات مختلف شبانه روز مردم بتوانند از سخنان بزرگان و كارشناسان دينى بهره ببرند. از جمله:

شبکه یک

سخنرانی مرحوم آیت الله مهدوی کنی ساعت ۱۳:۴۵، استاد رحیم پور ازغدی ساعت ۱۷:۰۰ و حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ساعت  ۲۰:۱۵ در شبکه یک پخش می شود.

شبکه دو

سخنرانی‌های حجت الاسلام شیخ حسین انصاریان در حسینیه همدانی ها هر روز ساعت ۱۳:۲۰ در روزهای ماه مبارک رمضان برای پخش در نظر گرفته شده است.

شبکه سه

سخنرانی های حجت الاسلام و المسلمین دکتر رفیعی را هر روز ساعت ۱۱ پخش می کند.

شبکه چهار

شرح دعای صحیفه سجادیه مرحوم آیت الله مصباح یزدی هر روز ساعت ۶:۳۰ از شبکه چهار سیما روی آنتن می رود.

شبکه پنج

برنامه «تنها مسیر» با سخنرانی حجت الاسلام پناهیان را بعد از اذان ظهر پخش می کند. این برنامه به تهیه کنندگی محمد هادی سلیمی زاده با حضور مردم پخش می شود.

شبکه قرآن و معارف سیما

پخش سخنرانی های معارفی هر روز ساعت نیم ساعت قبل از برنامه سحر، ۶، ۱۲ و  ۲۳:۲۵ سخنرانی آیت الله آقا مجتبی تهرانی، حجت الاسلام والمسلمین شیخ حسین انصاریان، آیت الله مجتهدی تهرانی و حجت الاسلام والمسلمین عابدینی را پخش می کند.

شبکه افق

برنامه سخنرانان حرم امام رضا (ع) نیز نیم‌ ساعت قبل از ظهر از شبکه افق پخش می شود.

دعا و مناجات خوانی

شیخ اکبری به پخش مناجات خوانی ها طبق روال سال گذشته اشاره کرد و افزود: امسال هم برنامه مناجات خوانی از شبکه ها پخش می شود که بدین ترتیب است:

شبکه یک

شبکه یک سیما در ایام ماه رمضان مناجات و دعاخوانی حاج مهدی سلحشور و حاج منصور ارضی را ساعت ۰۰:۱۵ دقیقه بامداد و ۱۳:۳۰ پخش می کند.

شبکه دو

مناجات و ادعیه خوانی با نوای حاج محمدرضا طاهری هر بامداد حوالی ساعت ۱ بامداد از حسینیه چهارده معصوم ناجا روانه آنتن می شود.

شبکه سه

مناجات خوانی میثم مطیعی هر شب از ساعت ۰۰:۳۰ دقیقه بامداد از امام زاده قاضی صابر (ع) پخش می شود.

 شبکه چهار

مناجات خوانی حجت الاسلام میرزامحمدی هر بامداد ساعت ۲:۴۵ از جمکران پخش می شود.

شبکه پنج

 مناجات خوانی در شبکه پنج از کربلای معلی، حرم حضرت معصومه (س) و حرم مطهر رضوی پخش می شود. این مناجات خوانی با صدای سید محمود علوی و خدام حرم در میانه برنامه سحر حدود ساعت ۳:۳۰ تا ۴ بامداد پخش می شود.

شبکه قرآن و معارف سیما

هر شب ساعت ۲۴ مناجات خوانی با نوای حاج مهدی سماواتی از برنامه های ويژه شبکه قرآن در ماه مبارک است.

شبکه افق

مناجات خوانی حاج محمود کریمی هر شب ساعت ۲۴ از رواق امام خمینی (ره) و حرم امام رضا (ع) پخش می شود.

شيخ اكبرى درباره ديگر برنامه هاى توليدى شبكه هاى سيما متناسب با ماه مهمانى خدا گفت:

شبکه چهار سیما برنامه جدید «سوره - فصل نهج البلاغه» روی آنتن می برد.‌

شبکه آموزش از ساعت ۲۴، برنامه «نوای رمضانی» را به روی آنتن می برد.

شبکه قرآن و معارف سیما در حوزه کودک و خردسال برنامه «منم بچه مسلمان» را ویژه ماه مبارک رمضان تولید کرده است.

شبکه قرآن برنامه های تفسیر قرآن متنوعی در این ایام چون تفسیر قران از ایت الله جوادی آملی و ضیاءآبادی را پخش می کند.

همچنین برنامه «تجلی» که راجع به تفسیر تسنیم‌ (تفسیر تسنیم از تفاسیر شیعی قرآن به زبان فارسی، تألیف آیت الله جوادی آملی) است هم از این شبکه پخش می شود.

تفسیر شرح المیزان که توسط استاد محمد رضا عابدینی بیان می شود و برنامه «جنگ قرآنی» از برج میلاد هر شب ساعت ۲۱ از شبکه قرآن و معارف سیما پخش می شود.

شبکه قرآن و معارف سیما هر شب در ایام ماه رمضان در برنامه «روبراه» ساعت ۲۲ ارتباط مستقیم و زنده با کربلای معلی خواهد داشت.



١٨:٥٠ - يکشنبه ١٤ فروردين ١٤٠١    /    شماره : ٩٦١٨٥    /    تعداد نمایش : ٢٦٩٥







سینمای ایران در گذر تاریخ



فیلم و صدا

سایر رسانه ها

تبلیغات

برگزیده ها

دارای مجوز شماره 89.25738

از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی


پیوندها

سینمای نو را دنبال کنید

کلیه حقوق این سایت برای سینمای نو محفوظ و استفاده از مطالب آن با ذکر کامل نام منبع مجاز است