جمعه ١٤ ارديبهشت ١٤٠٣

آخرین اخبار :



  چاپ        ارسال به دوست

معاون مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت :

تقویت شرکت‌های کسب و کار نوین ، یکی از اهداف جشنواره سلامت است

سینمای نو > سرویس سینما    

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی " سینمای نو "، ابوالحسن مقبل، معاون مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با ستاد خبری جشنواره رسانه‌های دیجیتال سلامت گفت: هدف از برگزاری این جشنواره، تقویت شرکت‌های نوپا در حوزه کسب و کار نوین و جدید و ایجاد یک حرکت جدید جهت فرهنگسازی در این عرصه است. به هر حال این مارکت، ظرفیت‌های بسیار بالایی دارد و می‌تواند علاقمندان این حوزه را به این سمت جذب کند.

او افزود: استفاده از نخبگان خارج از کشور یکی دیگر از بحث‌هایی است که مطرح شده تا در این جشنواره از آنها استفاده کنیم و بتوانیم به کمک آنها به سطح دانش قابل‌قبول برسیم. این افراد ممکن است در دنیا به شکل‌های مختلفی فعالیت داشته باشند و در دانشگاه‌های کشور از کرسی‌هایی برخوردار و یا با شرکت‌ها و سازمان‌های معتبری قرارداد داشته باشند. می‌توان از تجربیات و دانش آنها در این حوزه بهره‌برداری کرد.

مقبل با بیان اینکه استفاده افراد شاخص ایرانی در این قبیل جشنواره‌ها بسیار مفید و موثر است، عنوان کرد: در حوزه سلامت هم یکسری شاخص‌هایی مطرح می‌شود تا ما براساس این شاخص‌ها، برای آن دسته از افرادی که می‌خواهند در حوزه سلامت فعالیت کنند و استارت آپ یا اپلیکیشنی تعریف کنند، به استانداردهایی برسیم. به هر حال باید برای این دسته از افراد چارچوبی تعریف شود و که بر اساس این چارچوب، محتوایی که در سایت‌ها قرار می‌دهند قابل کنترل باشد. هر کدام از اینها می‌تواند راهکاری برای خروج از بن‌بست‌ها باشد تا مردم بتوانند زودتر به نیازهایشان دسترسی پیدا کنند و جلوی صرف هزینه‌های اضافه اعم از تردد، ترافیک، آلودگی و... گرفته شود. نرم‌افزارهای آماده در قالب استارت‌آپ و اپلیکیشن در اختیار مردم قرار داده می‌شود و مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این زمینه افراد مختلفی شرکت کرده‌اند و در حوزه‌های مختلفی اعلام آمادگی کرده‌اند. به نظرم می‌رسد که کار خوبی است و می‌تواند نتایج خوبی هم در بر داشته باشد.

عضو کمیته علمی جشنواره رسانه‌های دیجیتال سلامت در مورد نحوه معرفی رسانه‌های دیجیتال در حوزه سلامت به مردم گفت: این کار روش‌های مختلفی دارد ولی نهایتا خود مردم در زمان کوتاهی به این نتیجه خواهند رسید که کدام رسانه مفیدتر است. معمولا مردم رسانه‌هایی که ماندگار هستند را شناسایی کرده و از آنها استفاده می‌کنند، رسانه‌هایی هم که ماندگار نیستد عمرشان کوتاه است. در این خصوص کمیته هایی می تواند تشکیل شود که احتمالا جزو برنامه‌های ما خواهد بود. این کمیته ها می توانند میزان توانمندی و سودمندی هر رسانه را به لحاظ محتوایی و کارایی ارزیابی کنند. این نیاز به آن دارد که مجموعه ای این مسئولیت را بپذیرند و ورود کنند چون بحث محتوا سنگین است و چندان قابل کنترل نیست مگر آنکه از جایی فیدبک داده شود. این کار عملا امکان‌پذیر نیست و خود مردم، بهترین کسانی هستند که می‌توانند این رنکینگ را انجام دهند و بین استارت‌آپ‌ها انتخاب داشته باشند.

مقبل در خصوص نقش نهادهای حاکمیتی ادامه داد: معمولا جزو وظایف ذاتی برخی از حوزه های دولتی یا نهادهای حاکمیتی است که به این مسائل ورود کنند، لذا دستورالعمل‌هایی نیز برایشان تعریف شده است. مثل وزارت فناوری اطلاعات یا معاونت علمی ریاست جمهوری یا برخی از ارگان های دیگر. هر کدام می‌توانند نقش‌شان را در این حوزه ایفا کنند و موثر باشند. امروزه این موضوع در کشور ما موضوع جدیدی است و تبش بالاست. بسیاری از افراد راغب هستند در حوزه رسانه های دیجیتال سلامت فعالیت داشته باشند. اطلاع دارم که دکتر ستاری، معاونت علمی ریاست جمهوری، در این زمینه اهتمام وسیعی داشته و خوب حمایت کرده اند. چرا که یک فرصت اشتغال‌زایی نیز می‌تواند باشد، در عین حال استارت‌آپ‌ها شرایط بهینه زندگی کردن را فراهم می‌کنند.

وی تأکید کرد: مردم می توانند بدون این که حضور فیزیکی در محیط داشته باشند و یا بدون این که تأخیر و ترافیک پیش آید و سوخت مصرف شود به مایحتاج خود دسترسی پیدا می‌کنند. ضمنا تنوعی که در استارت آپ ها ایجاد می شود را هرگز نمی توان در فروشگاه ها ایجاد کرد. اگر قرار باشد به چندین فروشگاه مراجعه کنید باید چندین روز وقت بگذارید، در حالی که با استارت‌آپ‌ها می توان در عرض یک ساعت، صدها فروشگاه را بررسی و مقایسه کرد. در حوزه سلامت نیز همین طور است. معاونت اجتماعی وزارت بهداشت کار بسیار خوبی انجام داده و شاید یکی از مجموعه هایی که مبدع این جشنواره است معاونت اجتماعی وزارت بهداشت است که چندی پیش طی نشستی استارت‌آپ‌ها را دعوت کردند، نقطه نظراتی که داشتند اعلام کردند و خروجی بسیار خوبی هم کسب کردند.

مقبل اضافه کرد: ماحصل کارهایی که تاکنون انجام شده این است که جشنواره ای تحت عنوان رسانه های دیجیتال تشکیل شود، همه دست اندرکاران این حوزه را دوره هم جمع کند و راهکارهای مناسبی را برای استارت آپ ها و کسانی که می خواهند در این عرصه فعالیت داشته باشند فراهم کند ، همچنین اگر خدمات خوبی در این حوزه انجام دهیم می‌توانیم این جشنواره را تداوم دهیم، ظرفیت های ایجاد شده را شناسایی کنیم و برایشان فضایی ایجاد کنیم که بتوانند در این عرصه بهتر خودنمایی کنند.

نخستین جشنواره ملی رسانه‌های دیجیتال سلامت، مهر ماه امسال برگزار خواهد شد و امیرحسین اسدی دبیر علمی و محمد علی حجازی دبیر اجرایی جشنواره رسانه‌های دیجیتال سلامت، برگزاری این رویداد را عهده‌دار هستند.

فراخوان و کلیه اخبار و اطلاعات جشنواره رسانه‌های دیجیتال سلامت در سایت www.hdmf.ir قابل دسترسی است.



١٠:٢٢ - يکشنبه ٢٤ تير ١٣٩٧    /    شماره : ٧٠٣٧٢    /    تعداد نمایش : ٣٩٢







سینمای ایران در گذر تاریخ



فیلم و صدا

سایر رسانه ها

تبلیغات

برگزیده ها

دارای مجوز شماره 89.25738

از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی


پیوندها

سینمای نو را دنبال کنید

کلیه حقوق این سایت برای سینمای نو محفوظ و استفاده از مطالب آن با ذکر کامل نام منبع مجاز است